Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מקובל לשנות את יחס ההעברה בין גלגל ההגה למסרק ההיגוי עצמו (ואם זה מצריך אז גם החלפת משאבת שמן לחזקה יותר) על מנת לקבל תגובות הגה מהירות יותר?

בתודה מראש

וואלאק אתה!!

פורסם

עומרי , תבחן את ההודעה שכתבתי לך בתרד' על המספר סיבובים מנעילה לנעילה , זה תופס גם פה , זה לא מה שיציל אותך או יהפוך את ההגה שלך ליותר מדויק , ליותר מהיר אולי , מדויק? אפילו פחות ...

אתה רוצה לשפר אחיזה והיגוי ? סבבה..

תתחיל מלהנמיך את הרכב עם קפיצים ובולמים שמיועדים לכך, להלביש עליו צמיגים ראויים גם מבחינת הגודל וגם מבחינת החתך והאיכות כמובן היא שאלה גדולה , תראה אם זה מספיק לך ואם לא אז יש עוד שלבים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אל דאגה. אני עדיין לא הולך ועושה שינויים חודרניים ברכב. אני רק רוצה לדעת אם באופן כללי סוג כזה של שינוי ברכבי ספורט הוא מקובל ?!

וואלאק אתה!!

פורסם

מקובל להגדיל זווית קמבר לפעמים עד 2 מעלות אבל אז השחיקה של הצמיגים לא תהיה שווה

יש עוד כמה המלצות לפי סוג ההנעה צמיגים צרים יותר יחדדו את ההיגויי כדי להרגיש את ההבדל בצורה המוחשית ביותר צריך לנטרל את כל הפילטרים בדרך לפני מספר ימים לקחתי סיבוב על אופניום עם צמיגים רחבים יותר משלי נסיעה של 3 דקות המחישה לי את כל ההבדל פה אין שום פילטרים כמו במכונית שמשבשים את התחושה וזה נראה שקול להיגויי משאית לעומת אופני הכביש שלי

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...