Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סטארטר ל MGB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה למצוא פגר של מיסחרית כעורה שנקראת הנומג-הנשל.היה להן אותו מנוע בדיוק כשל ה M.G.B.מרכב כזה הוצאתי ראש מנוע,סטרטר ואלטרנטור,שהתאימו בדיוק ל M.G.B.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רוב ההנומגים בארץ היו מהתקופה המאוחרת יותר, לאחר בהיצרן נרכש על ידי מרצדס וגם קיבל מכלולי מרצדס. להנומג היתה הנעה קדמית כבר בשנות הששים בכלי רכב מסחרי.

פורסם

כל ההנומגים שניתקלתי בהם,מכל שנות הייצור,היו בעלי מנוע מוריס 1.8.אגב,רוב ההנומגים שנמכרו היו בגירסת "דבל-קבינה",היו להן הנעה קדמית.רק חבל שהשילדה היתה חלשה מידי,ומכוניות רבות התפרקו למוות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מחפש סטארטר לMGB בדחיפות

מסוג LUCAS 2M100

אודה לכל מידע בנושא

בברכה

גלעד

תנסה פה. יש כמה הצעות מעניינות:

http://search.ebay.com/mgb-starter_Parts-Accessories_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQcatrefZC6QQfromZR10QQsacategoryZ6028Q26catrefQ3DC6QQsosortpropertyZ2Q26sosortorderQ3D2QQcoactionZcompareQQcopagenumZ1QQcoentrypageZsearch

1965 MGB

פורסם

אני עשיתי rebuild לסטרטר של ה-MGB שלי כאשר הוא מת לפני שנה.

לא היה זול, אבל יותר זול מאשר להזמין מחול והתוצאות מוצלחות.

אין לי את פרטי החנות שביצע פה בעבודה, אבל תשלח ח"פ ואני אברר לך.

• תוכן חדש...