Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו את התמונה...האם קוראים לזה באמת "מכונית עממית" ?

מי שעיצב את הרכב היה גידם ?...

מה זה, אמנות פלסטית בסגנון פיקאסו ??...

למישהו יש פרטים על ההסטוריה של הדבר הזה ?

בני, אני בטוח שתוכל "לגרד" פיסת מידע...

אולי זה לא אמיתי ?... :shock:

בכל אופן, גם את הרקע לא זיהיתי...

יש לי ניחוש אחד - סוסיתא אמפיבית ?

תנו לדמיונכם להשתולל, :twisted: חולה~הגה :twisted:

מכונית עממית.jpg

פורסם

מה הפליאה? זה לא כל כך שונה והזוי ממה שיצא אח"כ ממפעלי אוטוקארס :lol:

ולא שאני לא אוהב את מה שיצא משם.. :inlove:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כל המכונית עשויה מלוחות פח ישרים כך שבכל מסגריה יכולת לייצר רכב כזה.

כמובן שהמיכלולים המיכניים באו מחו"ל והמנוע היה אוסטרי מתוצרת "שטייר פוך" (כיום חלק ממרצדס). זה היה מנוע מקורר אויר בנפח של פחות מליטר אחד.

הבעייה התעוררה כשהאוסטרים נכנעו לחרם הערבי וסרבו לספק את המנועים. אז נזנח הרעיון.

מתכנן הרכב היה צרפתי (שמו רשום אצלי באיזשהו חור במשרד) והוא קצת מזכיר את הדה שוו, למשל בכסאות הפשוטים....

כל הנסיונות שלי לברר מה עלה בגורל הרכב עלו בתוהו.

התמונה אגב היא משער עיתון "ברכב".

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
כל המכונית עשויה מלוחות פח ישרים כך שבכל מסגריה יכולת לייצר רכב כזה.

כמובן שהמיכלולים המיכניים באו מחו"ל והמנוע היה אוסטרי מתוצרת "שטייר פוך" (כיום חלק ממרצדס). זה היה מנוע מקורר אויר בנפח של פחות מליטר אחד.

הבעייה התעוררה כשהאוסטרים נכנעו לחרם הערבי וסרבו לספק את המנועים. אז נזנח הרעיון.

מתכנן הרכב היה צרפתי (שמו רשום אצלי באיזשהו חור במשרד) והוא קצת מזכיר את הדה שוו, למשל בכסאות הפשוטים....

כל הנסיונות שלי לברר מה עלה בגורל הרכב עלו בתוהו.

התמונה אגב היא משער עיתון "ברכב".

בני, אני מתפלא עליך... :wink:

מה הקשר של המבנה מאחורה (היכל התרבות על-שם XY...) ?

100% שאי-אפשר לברר ? בטוח שהוא מוצג איפשהוא אם הוא היה היחיד...

כידוע, דגמים מוצקים לרעיונות לא זורקים כך סתם לפח... (הרי אפשר להפוך את זה בעצמו לאחד :lol: )

פורסם

שטייר לא היה שייך למרצדס אלא שימש כקבלן משנה. אחרי החלפת הבעלות על קונצרן שטייר, נמכר מפעל כלי הרכב לג'נרל מוטורס במהלך 2001 והיום מיוצרים בו דגמי קבריולט של אופל וסאאב

פורסם

בתחילת שנות ה 80 שווקו כאן קטנועים מתוצרת שטייר-פוך.במפעל באוסטרייה,אגב,הורכבו הקרייזלר וויג'ר ששוק באמצע שנות ה 90(עם הנעה כפולה,כדי לעמוד בגובה המינימלי שדרש הכרה כמסחרית לצורכי מס)וכן יוצרו מכללים לדגמי ההנעה הכפולה של מרצדס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הם קנו את רוב המניות של דיימלר.

המפעל ממשיך להרכיב רכבים ובניהם מרצדס G ו...סאאב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המרצדס G, היונימוג וכל אפליקציות ה 4*4 של מרצדס מסחריות עברו להיות מיוצרים במפעל המשאיות של מרצדס במנהיים.

• תוכן חדש...