Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קפרי

amirski
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני כמה ימים "טיפ" ממקס

על פורד קפרי שעומדת בחולון.

הייתי שם היום ושאלתי את אחד השכנים

בחניה לגבי הרכב אך הוא לא ידע להגיד

לי של מי הרכב.

צלמתי את הרכב ולהלן התמונות.

האיכות אינה בשיאה כיוון שצילמתי זאת עם הפאלם שלי.

אולי מישהו יודע משהו לגבי רכב זה.

תודה

אמיר

Capri side.JPG

Capri rear.JPG

Capri front.JPG

פורסם

אני מכיר את האוטו הזה היטב, עד לא מזמן הוא הסתובב כל הזמן באיזור חולון-בת-ים, ואפילו ראיתי אותו כמה פעמים בצפון הרחוק... הוא באמת היה שמור ומשופץ להפליא! חבל, שגמר ככה! לא ידעתי... לדעתי, אגב, מדובר ב-1300 - די נדיר, אבל יכול להיות, שאני טועה... חבל, מאד חבל :cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

להשקיע בקפארי הזו ולהחזיר אותה למצב נסיעה יהיה מצב אפשרי. קשה אך אפשרי.

או שאפשר לבחון אופציה אחרת ומי שמחזיק קאפרי ויש לו אפשרות להחזיק עוד אחת יוכל להשתמש בה לחלקים (חוץ מהמכה בפרונט ובכנף הנראות לעיין הרכב נראה במצב סביר).

אפשר לראות שהאוטו עבר תאונה כלשהי, וישנה אפשרות שבעל הרכב פשוט התייאש מלשפץ אותו ועזב אותו, או שכרגע אין לו אפשרות לשפץ עקב סיבות אישיות.

פורסם

לי נראה, שעדיין אפשרי לשפץ אותו, לפחות אם השילדה לא ניפגעה, וזה אפילו לא יקר מי-יודע מה - פחחות לכנף ומכסה מנוע, בעיקר, אבל שוב, כדי להיות בטוח, צריך לראות מקרוב... אני בכל אופן, לא צריך אותו - שלי MK2, חלקים אחרים לגמרי... אבל שוב- אם הוא לא רקוב, והשילדה שלמה - לדעתי לא צריכה להיות לו בעיה לחזור לכביש.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ממש לא בעיה לשקם את הקאפרי הזו, היא בסך הכל קבלה נשיקה קטנה במצח השמאלית ...

לייבא כנף שמאלית חדשה מגרמניה יעלה בהגזמה מופרכת 300 יורו, את המכסה מנוע כבר לא שווה ליישר למרות שזה אפשרי (אבל אף פעם לא ייצא כמו המקורי), לא כ"כ בעיה לייבא כזה חלק או למצוא כזה בארץ ...

לאחר מכן נשאר רק פנס, גריל, טמבון, קצת יישורים של הפח מתחת לטמבון ויש לך קאפרי חדשה ...

אם אתם מייבאים את כל החלקים מגרמניה כולל צביעה מחדש של כל החלק הקדמי זה לא אמור לעלות יותר מ-10K ש"ח, לפי דעתי אפשר גם ב-7K ש"ח ואפילו פחות לעשות את התיקון אם אתם מביאים כנף ומכסה מנוע מהארץ ...

בתמונה הראשונה אפשר לראות דיי בקלות שלא נפגעו חלקים מכאניים של המתלה בתאונה הזו, אלא רק פח טהור, לכן מדובר פה רק בטיפול יופי ולא שום דבר מכאני ...

אכן כואב לראות קאפרי במצב כזה אבל כל בנאדם שמבין קצת רואה מיד שזה לא בעיה רצינית להחזיר לכביש. כאשר אני מסתכל על המנטה שלי כיום, אי אפשר לדמיין איך היא נראת לפני חצי שנה, כל מי שראה אותה אמר שאין סיכוי שהיא תחזור לכביש (והיא הייתה במצב פי אלף יותר גרוע מהקאפרי הזו) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבל מצד שני השאלה היא למה לקנות כזאת קאפרי עם מנוע 1300 במצב מוזנח משהו מאשר לקנות לדוגמא את ה2800 של אחד ממיודעינו בפורום שגם נוסעת ונראית משמעותית יותר טוב ותעלה כנראה כמו הקאפרי הזאת + תיקון + אלפים בודדים ...

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אבל מצד שני השאלה היא למה לקנות כזאת קאפרי עם מנוע 1300 במצב מוזנח משהו מאשר לקנות לדוגמא את ה2800 של אחד ממיודעינו בפורום שגם נוסעת ונראית משמעותית יותר טוב ותעלה כנראה כמו הקאפרי הזאת + תיקון + אלפים בודדים ...

ליביו.

תראה, מכיוון שלרכב יש תאונה והוא ללא טסט ניתן לקנות אותו באלפים בודדים. ככה שעם תיקון אני מעריך שב-10K ש"ח או קצת יותר תהיה לך קאפרי נחמדה על הכביש ...

ליביו, ליביו, ליביו, אכזבת אותי עכשיו. למה נראה לך יצרו בכלל קאפרי 1300 סמ"ק ומנטה 1200 סמ"ק ???

מכיוון שיש אנשים שמוכנים לרדת קצת בביצועים בשביל לקבל רכב חסכוני יותר ...

כבר רשמתי את הדוגמא של האומגה שבארץ נמכרה עם מנוע הכי קטן 2500 סמ"ק. באנגליה המנוע הכי קטן היה 2200 סמ"ק (רק בגרסאות ציי רכב והשכרה), ובגרמניה רוב האומגות שנמכרו היו 2000 סמ"ק !!!

תחשוב שאומגה עם מנוע 2500 סמ"ק וכ-180 כ"ס עושה בסביבות ה-10 שניות מאפס למאה ביום טוב, אז תדמיין מה התאוצה של אומגה 2000 סמ"ק עם כ-130 כ"ס ...

כן, איטי מאוד, כמעט צריך לוח שנה בשביל לבדוק לה אפס למאה ...

אז למה לדעתך היא הדגם הכי נמכר בגרמניה ???

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני, אגב, לא אמרתי, שהיא 1300, אמרתי שזה רק נידמה לי, אבל כל דבר כזה צריך לבדוק! וחוץ מזה, יכול להיות גם, שבמצב כזה הוא ימכור גם בפחות מאלף, הכל תלוי בבן אדם, אם הוא לא מניאק רציני, שיעדיף שהאוטו ייתרקב, אבל לא יימכור, או לחילופין, בכ"ז רוצה לשפץ אותו מתישהו...

פורסם

אני מעוניין למכור קפרי V-6 מקורית מי שמעוניין שיצור קשר

אגב ההבדלים בדלק לא משמעותיים (וכן גם קפרי 1600סמ"ק הייתה לי)

ומה לגבי צורה 4 פנסים קדימה מזגן הגה כוח שינויים בפנים ויחודיות הרכב

אם זה לא מעניין אפשר לקנות קורטינה 1300 יותר חסכונית לא?

פורסם

ליביו.

תראה, מכיוון שלרכב יש תאונה והוא ללא טסט ניתן לקנות אותו באלפים בודדים. ככה שעם תיקון אני מעריך שב-10K ש"ח או קצת יותר תהיה לך קאפרי נחמדה על הכביש ...

ליביו, ליביו, ליביו, אכזבת אותי עכשיו. למה נראה לך יצרו בכלל קאפרי 1300 סמ"ק ומנטה 1200 סמ"ק ???

מכיוון שיש אנשים שמוכנים לרדת קצת בביצועים בשביל לקבל רכב חסכוני יותר ...

כבר רשמתי את הדוגמא של האומגה שבארץ נמכרה עם מנוע הכי קטן 2500 סמ"ק. באנגליה המנוע הכי קטן היה 2200 סמ"ק (רק בגרסאות ציי רכב והשכרה), ובגרמניה רוב האומגות שנמכרו היו 2000 סמ"ק !!!

תחשוב שאומגה עם מנוע 2500 סמ"ק וכ-180 כ"ס עושה בסביבות ה-10 שניות מאפס למאה ביום טוב, אז תדמיין מה התאוצה של אומגה 2000 סמ"ק עם כ-130 כ"ס ...

כן, איטי מאוד, כמעט צריך לוח שנה בשביל לבדוק לה אפס למאה ...

אז למה לדעתך היא הדגם הכי נמכר בגרמניה ???

יצרו את המכוניות האילו כי באירופה היו ונשארו פאנטים לצריכת דלק כמה שיותר טובה

אבל

ופה בא אבל גדול מאוד , בארץ עם רכב כזה שישמש את בעליו רוב הסיכויים יותר לפאן ועל סף האספנות , אוטו כזה V6 הוא הרבה יותר מענין , כיפי ונדיר ולכן לא הייתי טורח להשוות בכלל ואם המצב היה קצת שונה מהיום כנראה גם הייתי כבר הבעלים של אחד.

בקשר לאמוגה , שוב שיקולי צריכה של רכב חדש באירופה הסופר חסכנית שהגולף MK4 היה בא שם עם מנוע 1.4 ידני כדי להגיע לצריכות יותר טובות , דבר כזה טוב ויפה לרכב חדש כשאתה באירופה , אבל לארץ ולקטגורית רכב כזאת אני חושב שזה ממש ממש לא משחק.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הרכב הזה נמצא ברחוב

אלופי צה"ל 36 חולון!

ואני חושב שאפשרי ביותר להחזיר את הרכב לכביש..

מצבו יחסית טוב!

mess with the best die like the rest

פורסם

דיברתי עם הבעלים.

1. הרכב לא עבר טסט שנה.

2. נפח מנוע 1600 סמ"ק

3. גיר ידני

האיש מעוניין למכור את הרכב.

מי שמעוניין יפנה אלי בפרטי

אמיר

• תוכן חדש...