Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא מנוע

מינימן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני הפרט

בנסיון לשדרוג המיני שלי

לאחר חיפושים ושיחות עם חברים וחנויות מיני באנגליה

ניתן לומר שהצלחתי להשיג מנוע מיני 1000 אז ככה

המנוע שייך למיני שנת 99 והרכב הושבת

לפי דברי הבחור למנוע אין פגיעות והוא חדש לחלוטין

הוא מוכן למכור אותו במחיר של 200 פאוד -

השאלה היא :

1.

איזה מסמכים אני צריך לבקש מהבחור שיצרף למשלוח על מנת שיתאפשר לי להרכיב את המנוע באופן חוקי

2.

מה אני צריך לבדוק ולשאול אותו לגבי המנוע לפני כל המשלוח ?

3. האם יש שינויים במיני שלי שנת 77 שאני צריך לבצע על מנת להרכיב לה מנוע יותר חדש

שנת 99 ?

בתודה

מינמן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

Hi,

i imported an engine about a year ago.

you cannot import the engine by yourself, unless you want massive hastle, just contact one of the many parts importers and they will give you the service, it will cost no more then 1000 shekels. you have to consider that the meches will be a pain and you will pay massive tax (duty) on the engine.

allow me to give you my cost as a basis for comparison:

engine cost in the UK 3100 usd

shipping 470 usd

duty (meches) 4300usd !!

handling and amil meches another 450 usd

so its very very expensive... now i paid some extra becouse the meches stated it was a brand new engine (which it was), but still very expensive.

so think twice before you import!

elad

פורסם

אני מציע לגשת לאחד מיבואני המנועים בארץ ולבקש מהם הצעת מחיר למנוע הנ"ל.

בד"כ זה משהו בין 2000-4000 ש"ח.

ללא רישיון סחר במוצרי תעבורה יהיה לך קשה להביא מנוע, או בכלל דברים בסדר גודל כזה.

חבל על הכאב ראש.

הייתי מייבא בעצמי חלפים באופן פרטי. זה אמנם אפשרי אבל ללא אישורים מתאימים תתקל בקשיים רבים.

קניתי פעם ארגז מלא פנסים חדשים מאירופה והמכס לא היה מוכן בשום פנים ואופן לשחרר אותו מכיוון שהיתה שם כמות רצינית (כ70 פריטים) וזה נחשב מסחרי.

מה שכן אתה יכול לעשות: התקשר למשרד התחבורה ושאל אותם אם אתה יכול להביא מנוע משומש לשימושך הפרטי. אם הם יגידו לך שכן, שאל אותם מה הדרישות והמיסוי, ובקש את זה בכתב.

פורסם

משרד התחבורה, אגף הרכב, רחוב המלאכה 8 תל אביב. קיימת מחלקה העוסקת הנושאי יבוא מוצרי תעבורה, ושם תוכל לקבל רשיון יבוא ללא בעיות. כשיעורי בית הכן: שם יצרן המנוע וכתובתו, שם הספק ממנו אתה רוכש בחו"ל וכתובתו, דגם מדויק של המנוע, ערך הטובין (מחיר הרכישה ומחיר צפוי של ההובלה), משקל הטובין כולל האריזה ורשיון רכב על שמך (מקור וצילום). בעיקרון אין שום בעיה, אתה ממלא טפסים ורשיון היבוא נשלח אליך מספר ימים אחר כך. תוקף רשיון היבוא הוא ל 12 חודשים ומאוד מומלץ לבצע את התהליך לפני משלוח המנוע או החבילה. הרשיון אינו עולה כסף, אולם הוא יחסוך לך הרבה כסף בעת השחרור מהמכס היות ואתה מגיע מסודר. בהצלחה

• תוכן חדש...