Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהגשמת חלום....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב..

אני אלירן ואני מבקש בכל לשון של בקשה שתעזרו לי להגשים את החלום הקטן (תרתי משמע) אך כל כך גדול שלי.

כמה זמן מה שאני מחפש לקנות מיני כרכב ראשון אשר רק מלראות אותו כל פעם מחדש מעלה בי חיוך מפגר שאם לא היו לי אוזניים פניי היו נקרעות.

אני יודע שניתן למצוא כאלו משופצרות באופן כזה או אחר במחירים שאת האמת אין ברשותי ולכן אני מחפש אחת במצב סביר שתגיע מהמוכר אל ביתי ומשם הדרך ארוכה ואיטית.

התקציב שלי הוא נמוך יחלסית בהתחשב בגילי הצעיר (18 וחצי) ובכך שהוריי לא עוזרים לי בקניית הרכב התקציב שעומד לרשותי הוא 6-7K ולכן אין אני מצפה למיני "חדשה".

כל מידע שיעזור לי לרכוש אחת ולהתחיל בשיפוץ וחידוש החלום שלי יתקבל בברכה.

שבוע טוב..

ותודה מראש

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

מינימן...

תפנה אליו והוא יוכל לעזור לך !

לפי מה שהבנתי ממנו, יש לבנאדם תוכנית זדונית להשתלט על כל מיני אפשרית במדינה ואחר כך באסיה, אחר כך באירופה ואז בכל העולם !!! חההההההה !!!!!!!! ווווווווווואאאאאאאאאאווווווווווווווווו......אהם...כן ! :loco::silly:

סליחה. :wink:

ובכן, נקווה שהוא יקרא/יקרע את ההודעה שלך או שפשוט תשיג אותו בהודעה פרטית !

מקווה שעזרתי (לא בדיוק נראה לי...), :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט

וכן לחולה הגה וטורבו ....

בקשר לתוכנית הסדונית שתוארה על ידי חולה הגה - והיא השתלטות על כל המיני בארץ

התוכנית לא כל כך מדוייקת , נכון יש לי 3 מיני עם רשיונות והכל

אבל אני לא חושב שזו תוכנית זדונית , אני מטפל בכולם ומנסה לדאוג לאחת אחת , עד שתהיה יפה וחדשה ..

כרגע אני בשלבי יבוא מנוע , ומחכה לאישור וחברת המזרח לגבי המנוע !

אני מקווה ומצפה לזה כמו שבעל מצפה לתינוק ריאשון

וכן לגבי המכתב ששלחת אליי טורבו ... ידידי , כרגע אין לי ואני לא מכיר איזושהיא מיני למכירה - אם אשמע או אראה אני אפרסם כאן בפורום

בתודה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

• תוכן חדש...