Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרויקט המנטה מתקרב לסיומו. המנטה כבר נמצאת אצלי, בחודשים הקרובים נעשה לה פינישים אחרונים ואז טסט (ב-1.1.2005).

תמיד אמרתי לעצמי שהרכב הבא שלי יהיה קבריולט אז החלטתי ללכת לכיוון של רכב אספנות קבריולט ...

אני צריך את עזרתכם בייעוץ מה כדאי לקנות. הרכב ישמש את חברה שלי שמאוד אוהבת רכבים פתוחים ומאוד נהנת בסיבוב על MGB (של אחד מחברי המועדון) בטיול האחרון של המועדון בצפון ...

אחד החלומות שלי זה מוסטנג פתוחה, הבעיה שכבר אי אפשר למצוא כאלה לשיפוץ, ולקנות אחת כזו זה עסק של לפחות 60K ש"ח. האם מישהו מכיר פה איזה מוסטנג זרוקה שזקוקה לשיפוץ ויד אוהבת (מצב של ריקבון מתקדם לא כ"כ מפחיד אותי, ע"ע מנטה) ???

שאר הרכבים כגון פיז'ו, טריומף וכו' ממש לא מושכים אותי, לעומת זו MG אני ממש אוהב אבל המחירים שלהם ממש מטורפים.

בעיקרון אני מחפש רכב שיהיה זול בקניה, לא אכפת לי שהשיפוץ יעלה הרבה כי הוא ימשך הרבה זמן ...

מה אתם חושבים ??? יש מצב למצוא מציאה כמו שאני מחפש ??? אני יודע שיהיה יותר משתלם לקנות אחת משופצת אבל אין בזה את הכיף וגם אין לי כרגע 50K ש"ח פנויים בשביל זה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רד ממוסטנג פתוחה , המחיר של משופצת יכול להגיע גם ל - 90 K

וזה לא הגזמה .

כל רכב פתוח - יקר יחסית ולא משנה אם הוא לפני שיפוץ .

אבל , אם אשמע על משהו אטרקטיבי , אודיע לך .

ביי

דרור.

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הייתי ממליץ על פיאט 124 ספיידר שמהווה אלטרנטיבה נהדרת ל MGB או להיפך.

קל מאד לשפץ מיכנית,יש חלקים (יקרים למדי) באינטרנט,התוצאה היא קבריולט

קטנה מקסימה ומהנה,נדירה בארצנו.

יש רכב כזה לפני שיפוץ בנתניה.

גש לעמוד 42 בשרשור של ענתיקות בדרכים הודעה מיום 19/5 יש שם מספר טלפון

לא להתייחס לתאור בדבר רכב במצב חיצוני ופנימי פצצה,התיאור הנכון יותר הוא

שכנראה הרכב נפגע ע"י פצצה (רבת עוצמה) חיצונית ופנימית,מולא בחומר והפך לחדר לידה לחתולים. המנוע גמור.

יחד עם זאת הרכב בר שיפוץ,יש לו קווים יפים, רוב חלקיו עליו, גנטים יפים וניתן בעבודה לא מעטה והשקעה כספית להפכו לבונבוניירה...

אלא שהבחור מבקש לדעתי מחיר מופרז ביותר, בשעתו ביקש 20,000 ש"ח ואחרי שניסיתי להסביר שלשפץ צריך מינימום עוד 25000 ושגם זמן עולה כסף (ולפחות אצלי הרבה) עשה הנחה נוספת וירד ל 18500

אינני משים עצמי מומחה וקטונתי מלבצע שמאות אבל אם יש לך כושר שכנוע טוב יותר משלי ואם תצליח להגיע למחיר ריאלי יותר (בין 6000 ל 10000 ) ואם יש לך זמן כסף ויכולת ללקט חלקים באינטרנט,שווה לקחת

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...