Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מדהים !

מישהו כבר ביקר במוזאון המקסים הזה ?...

הכניסה בתשלום ?

כל הרכבים (למעט הסוסיתא כמובן...) הובאו מחו"ל או שחלקם נמצאו בארץ ?

לסיכום, שווה ביקור (אני בדרךךךךךךך... :p )

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
פשוט מדהים !

מישהו כבר ביקר במוזאון המקסים הזה ?...

הכניסה בתשלום ?

כל הרכבים (למעט הסוסיתא כמובן...) הובאו מחו"ל או שחלקם נמצאו בארץ ?

לסיכום, שווה ביקור (אני בדרךךךךךךך... :p )

המוזיאון פתוח כל שבת, בשעות 10:00-13:00. הכניסה ללא תשלום.

למיטב ידיעתי כל הרכבים למעט ה- MG נמצאו בארץ. ה-MG הגיעה מחו"ל כגרוטאה, ועברה שיפוץ יסודי ע"י אורי.

המקום אוטנטי ומקסים, וכך גם אורי עצמו. איש טוב ומוכשר.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני מרשה לכם לשבת עכשיו בבית ולתאר אותי יושב מול המסך אוכל את הלב ומקלל את כל העולם למה אני לא זה שמצא את הרכבים ראשון... :mad:

עכשיו ברצינות, ממתי הוא התחיל לאסוף רכבים ?...

אם הוא שיפץ כאלה רכבים שהיו בארץ, זאת אומרת שישנם עוד כאלה שמתחבאים להם בשקט-בשקט בפרברי ארץ-ישראל ומחכים ל"כל הקודם זוכה" ?...

תודה על התשובות, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

לשמחתי זכיתי לבקר במוזיאון של אורי

ונמצאות שם עוד מכוניות שלא נמצאות בגלריה שבאתר כמו יגואר שנת 38

והכי כיף שהבנאדם פשוט זהבב .. נחמד וצנוע

ממש כיף לדבר איתו בסבלנות והוא יספר לכם על דבר דבר

באמת חויה שווה ללכת...

פורסם

אדם נדיר - ורכבים נדירים.

למי שלא ביקר, שוה שוה שוה שוה ביקור.

הסכנה היא שאח"כ אי אפשר להפסיק לבקר . . .

באתר האינטרנט המקסים מופיעות שעות הפתיחה ומס' טלפון למעוניינים.

בילוי נעים - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
אני מרשה לכם לשבת עכשיו בבית ולתאר אותי יושב מול המסך אוכל את הלב ומקלל את כל העולם למה אני לא זה שמצא את הרכבים ראשון... :mad:

עכשיו ברצינות, ממתי הוא התחיל לאסוף רכבים ?...

אם הוא שיפץ כאלה רכבים שהיו בארץ, זאת אומרת שישנם עוד כאלה שמתחבאים להם בשקט-בשקט בפרברי ארץ-ישראל ומחכים ל"כל הקודם זוכה" ?...

תודה על התשובות, :twisted: חולה~הגה :twisted:

א) רוצה לצאת למצוא רכבים? תתחיל לחפש. מה שצריך זה רכב חסכוני בדלק ועדיף שתהיה לו הנעה כפולה (לא תאמין מה מפוזר בנגב).

ב) הרכבים האלה (אם תמצא אותם) יהיו במצב כזה גרוע. תקח את זה מנק' הנחה שהרכבים האלה היו עוד אספנות בימים שבהם המכוניות שאותם מחזיקים חברי הפורום הנ"ל היו עוד חדשות ובעלי קילומטרז' נמוך.

תחשוב שבשנות ה70 הרכבים האלה (שאם וכאשר תמצא) היו זרוקים איפשהו. תוסיף לזה עוד 30+ שנים ותקבל... בעצם קשה לי להגיד מה תקבל.

ג) בהנחה שתמצא - אתה תצטרך חשבון בנק מאוד מאוד (אבל מאוד יציב) על מנת לממן תחזוקה, גרירה, רישיונות (אם יהיו בכלל), ייבוא חלקים וספרות מקצועית, נסיעות לחו"ל ועוד ירקות וזה עוד לפני שתתחיל בשיפוץ פנים הרכב (שלפי מה שאני מבין מפרויקטים שנעשו כבר - זה החלק הקשה ביותר בשחזור הרכב. ושוב, בהנחה שאתה רוצה להיות נאמן למקור)

ככה שקשה לי להאמין שפרויקט כזה הוא דבר של "מה בנמצא"

בהצלחה.

אספנות לפשוטי העם - פורד :wink:

פורסם
שמתי לב שלרוב המכוניות שלו אין מספרי רישוי.

מישהו יודע מה הסיבה? האם אלו רכבים שלא ניתן להעלות על הכביש?

זו שאלה קצת עדינה... אני מניח שגם אם אין בעית רישוי, אין לו סיבה להשקיע כסף וזמן בטסטים למכוניות שממילא עומדות בתצוגה. תעשה חשבון - לפי האתר יש לו מעל 10 מכוניות במצב נסיעה - זה יוצא מעל 20 טסטים לשנה...

הכי פשוט זה לבקר במוזיאון ולשאול - אורי איש נעים-הליכות וסבלני, ובוודאי ישמח לענות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...