Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה cb750 70 להחלפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בבעלותי אופנוע משופץ במצב נסיעה אשר לא מנוצל וחבל . מעוניין להחליף אותו ברכב אספנות קטן פתוח להצעות. כמו כן מצאתי רכב מסוג קיטן יד ראשונה האם שווה לסדר אותו ולהביאו למצב נסיעה.

חי בשביל לרכב. רוכב בשביל לחיות.

פורסם

הקיטן של רליאנט יובאה לארץ בין 77 ל 79,על ידי יצחק שובינסקי מאנגלייה.היא יוצרה על ידי רליאנט שהיו לה קשרים עיסקיים ענפים עם אוטוקרס(יצרן הסוסיתא,שגם סייע בפיתוחה)והתבססה על הרובין בעלת 3 הגלגלים.היה לה מנוע 850 סמ"ק עם 40 כ"ס,מאוצה מ 0-100 ב 18 שניות ומהירות מירבית של 122 קמ"ש.לארץ היא יובאה בעיקר בגירסת סטיישן,ומעט מאד מכונית בתצורת הצ'בק גמלונית למראה.הקמפיין שליווה את הגעתה לארץ התמקד בצריכת הדלק הנמוכה שלה(רליאנט טענו לצריכה של 24 קילומטר לליטר!).צריכת הדלק הנמוכה,נבעה ממנוע בעל יחס דחיסה גבוה יחסית(9.5:1)ומשקל קל.היתה לה הנעה אחורית,ומבנה פשוט יחסית.כמות לא מבוטלת של מכוניות נמכרו גם בארץ,בעיקר בשנה הראשונה,ובמשך השנים,גם עקב מחסור בחלפים,הם נעלמו מהכבישים.לפני הגיוס היה לי חבר שהיתה לו קיטן כזאת,ודווקא אני זוכר אותה די לטובה,בייחוד את פתח האיוורור הבודד במרכז...יצחק שובינסקי מצא את מותו במכונית כזאת,כשניפטר מהתקף לב באמצע הנסיעה.

הקיטן והרובין יוצרו עד תחילת שנות ה 90(!),כך שערך אספני אין להן,וייקח עוד זמן,אם בכלל,עד שהייה להן ערך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יש בבעלותי אופנוע משופץ במצב נסיעה אשר לא מנוצל וחבל . מעוניין להחליף אותו ברכב אספנות קטן פתוח להצעות. כמו כן מצאתי רכב מסוג קיטן יד ראשונה האם שווה לסדר אותו ולהביאו למצב נסיעה.

שפץ את הקיטן

רכב נחמד ונדיר במחוזותינו גם אם הערך האספני שלו לא גבוה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...