Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בהמשכים ,

הינה עוד שתיים :

את הסמל של החתול ים הייתי מאבטח עם ברגים ושם רשת מפלדה סביבו!!!

ממש יפה, וממש חראם עליו "שיפול " לידיים של איזה "קוף אדם", סליחה, "אדם קוף" (יש הבדל, קוף אדם זו חיה חמודה, שאולי בעוד כמה שנות אבולוציה טובות יוכל להיות אדם בסיסי, "אדם קוף" זו הצורה ההפוכה, כאן יש ריגרסיה, נסיגה, האדם חוזר אל הקוף :lol: )

בכל אופן, נקווה לטוב.

נראה מיליון דולאר, ושווה (לפחות לבעלים הגאה) לא פחות :D

אז תתחדש!!!

(בקרוב אצלי, הלוואי!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

נראית ממש ממש טוב!

אני סומך על אלעד שיש לו כבר ג'אנטים/טאסות מקוריות וכמובן טמבון אחורי+קדמי נוצצים וחדשים.

כל הכבוד, הלוואי עליי :D

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

הרכב נראה כאילו הוא צריך להיות מונמך...נראה לי שיתאים לו יותר הוא נראה כמו רכב שטח עכשיו. חוץ מזה נראה מהמם.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מדהים,שלומי [הבעלים הקודמים] יראה את זה עכשיו,הוא יזיל ריר... :silly:

עבודה מדהימה,כל הכבוד!! :mm_yeah:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

תודה על המחמאות חברים , הלוואי שהמנטה שלי כבר תהיה ככה :-)

הגלגלים גם יהיו צבועים

ולאלעד יש טסטת מניקל יפיפיות לגלגלים .

ברור שזה עדיין לא גמור .

גם פגושים חדשים יהיו :-) אלעד כבר ימצא , או בארץ או בחו"ל .

עוד מעט עבטדה והאוטו יהיה מוכן - יפיפה ! , הכל תלוי בתקציב ,

השאר לא בעיה .

ביי לכולם

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

קודם כל תודה למברכים ...

כבשה שחורה, יש לרכב קיטים להנמכה, יש מ-20 מ"מ ועד 50 ו-60 מ"מ !!!

בהחלט הרכב נראה קצת ג'יפ ליד הקדט הנמוכה יותר ...

לא נראה לי שאני הולך להנמיך אותה, כפי שרשמתי בעבר, הרכב הזה הולך לחזור למקור עד רמת הבורג ושיפורים או כל חלק לא מקורי יורד מהפרק. המנטה הבאה שלי (מקווה בקרוב להתחיל בתהליך שיכנוע של הבעלים המבוגר למכור לי) תהיה מוקדשת אך ורק לשיפורים (ואני מבטיח שהם יהיו מאוד קיצונים) ...

יש לי בבית כבר 2 סטים של טאסות ועוד סט בדרך לארץ, ההרכבה והפירוק שלהם ממש קלה ככה שאני אוכל להחליף כאשר יתחיל לשעמם לי ...

אייל, כפי שדרור רשם הג'אנטים ימסרו לניקוי וצביעה מחדש בקרוב. חדי העין יוכלו להבחין שהמכסה טנק דלק לא באותו צבע כמו של האוטו. הזמנתי אותו מחו"ל ועדיין לא הספיקו לטפל בו (צריך גם להחליף לו גומיה "על הדרך" למרות שהיא במצב סביר לגיל שלה).

כמו כן יש עוד כמה תיקונים קטנים לעשות (אי אפשר להבחין בזה בתמונות וגם לא קל להבחין בפגמים כאשר עומדים ליד האוטו כי מדובר בדברים ממש זעומים אבל אני החלטתי שאם הולכים על זה אז הולכים עד הסוף) ...

ברון אדום, ניסיתי להוריד את הסמל בעדינות מבלי לפגוע בו אבל זה לא הלך לי. אי אפשר לפרק את הסמל מבלי לשבור אותו כי מאחורה הוא סגור ממש חזק והסמל עצמו מפלסטיק דיי שביר. אבל אל תדאג, יש לי בבית עוד לפחות 3 סמלים כאלה, ואני לא מפסיק לקנות אותם, כל פעם שיש מציאה באיביי אני קונה סמל כזה כי אני בטוח שיגנבו לי אותם הרבה (אז אני מכין סטוק) ...

דרור, מזל שלא צלמת מבפנים, אם הרכב נראה כמו מיליון דולאר מבחוץ אז מבפנים הוא נראה כמו 2 אגורות וחצי. כל הסלון בפנים הרוס, אין מושב נהג (ככה לפחות לא יגנבו :wink:), הדשבורד סדוק ברמה סופנית, הריפודים קרועים וכו'. אבל מתחילים לאט לאט לטפל בזה. מצאתי דשבורד והוא בדרך לארץ (אחרי חצי שנה של חיפושים), החלטתי לחכות ל-1.1.2005 בשביל לעשות טסט ולכן יהיה לי כסף לחדש את הריפודים, לשלוח את הטמבונים, מראות ועוד כמה חלקים לציפוי ניקל ולתת לרכב פינישים אחרונים ...

שי, לצערי אני מחפש בנרות טמבון קדמי למנטה שלי. לייבא טמבון כזה זה עסק יקר (בין 800 ל-1000 ש"ח) ולכן כרגע הטמבון יעבור יישור מחדש ע"י הפחח ועוד חודשיים שלוש כשיהיה לי כסף מיותר אני אזמין מחו"ל ...

פורסם
נראית מדהים, למעט הגלגלים שקצת מעכירים את האווירה

גם האופל נראית מדהימה :)

שתי המכוניות בתמונה הן אופל :?

התכוונתי שהאופל קדט נראית גם יפה. (זה שמנטה זה מבית אופל אני יודע)

ROOONEEYY

פורסם

רכב יפה. ושתהנה ממנו.

אנ מקווה שאתה לא מתכוון למנטה הבאה שלך לזאת שעומדת בפינקס (הירוקה).

פשוט הרכב הזה (אפילו שהוא יד ראשונה או קרוב לזה) מוכר לי מאז היותו חדש ומצב הבודי שלו בכי רע. הוא עבר בשנים האחרונות פחחות - אבל מצבו נשאר רע ביותר (פשוט הסתירו את הרקבונות).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...