Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמים פרסומת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים, מצאנו פתק בתיבת הדואר, שחברת "גוסטבו הפקות" עומדת לצלם סרט פירסומת אצלנו ברחוב. הרחוב שלנו הוא דרך ללא מוצא עם 4 בתים, והתנועה היחידה בו בימים כתיקונם היא של דיירי הרחוב. המחשבה על צוות הפקה שמתנחל ליד המכוניות עוררה בי דאגה מסוימת אז התקשרתי לטלפון שהופיע בפתק. שוחחתי עם איש הקשר החביב, שמסתבר שכבר מיפה את הרחוב והכיר את כל מכוניותינו. הוא נשבע לי שלא יגעו ב LTD והציע לי להשתמש בה לפרסומת. סירבתי בנימוס והפניתי אותו לאירית במשרד המועדון - אם הוא צריך רכבים.

אתמול פלש צבא ההונים על השכונה. עשרות רבות של אנשי הפקה, משאיות של ציוד, מזנון, גרור שירותים כימיים, רכב הובלת בעלי חיים עם להקת כלבים מגונדרים ועוד ועוד. בגן הציבורי לידנו הקימו אוהל ענק והציבו עמודי תאורה רבים ומנוף רב רושם על גלגלים למצלמה. יש לציין כי כל אנשי ההפקה היו חביבים עד מתוקים אחד-אחד. כנראה שקיבלו תדריך יחסי ציבור מחמיר שהורה להם לא להסתכסך עם הדיירים בכל מחיר.

יום אתמול עבר בשלום, אבל הבוקר ב 05:45 תפסו אותי 4 בחורים חביבים ובחורה מתוקה אחת, התנצלו על ההפרעה בשעה מוקדמת ואמרו שיש להם סצינה בה רוחצים מכונית ו"אולי אני מעונין שירחצו אותה בשבילי?" ההתלבטות באמת קשה. מצד אחד יש את הפחד הטבעי שאוסף החייזרים הזה ישרוט וישבור את האוטו. מצד שני זו הזדמנות פז לחסוך 35 ש"ח של רחיצה. דילמה.

בלי לחשוב הרבה עניתי ש"רחיצה אני לא צריך, אבל אולי יש לכם סצינה עם גניקולוג, ונראה אם אשתי מעונינת". נראה שהעצבתי אותם מעט, אבל יותר לא ראיתי אותם. אני מקווה שהיום יעבור גם בשלום.

נמרוד

פורסם

מזכיר לי בדיחה....

גניקולוג אחד מחליט לעשות הסבה מיקצועית, למכונאות. אחרי שקרא את זה...

הוא בא לפגישה, עובר את כל השיעורים, ובבחינה הסופית אומרים לו "תעשה אוברול"...

אחרי איזה שעתיים הוא אומר "סיימתי"

ניגש הבוחן, ונותן לו ציון 150!

אומר לו הגניקולוג: "למה 150?, הרי הציון המקסימלי הוא 100?"

אומר הבוחן: "50 נקודות על זה שפרקת את הכל כמו שכתוב בספר, עוד 50 על זה שהרכבת את הכל כמו שכתוב בספר, ו50 נקודות בונוס על זה שאת הכל עשית מהאגזוז :lol: "

אני אהבתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בדיחה טובה :mm_yeah:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אהבתי מאוד את הבדיחה! :twisted:

לנימרוד... למה אתה כזה שלילי מציעים לך להשתתף בפרסומת אתה לא רוצה...

מציעים לרחוץ לך את האוטו בחינם אתה לא רוצה?!

לא שמעת על המשפט אם נותנים לך תיקח..! אם זה חינם לא אומרים לא!

באמת שאני לא מבין אותך :roll:

פורסם
אהבתי מאוד את הבדיחה! :twisted:

לנימרוד... למה אתה כזה שלילי מציעים לך להשתתף בפרסומת אתה לא רוצה...

מציעים לרחוץ לך את האוטו בחינם אתה לא רוצה?!

לא שמעת על המשפט אם נותנים לך תיקח..! אם זה חינם לא אומרים לא!

באמת שאני לא מבין אותך :roll:

אתה לא יודע כמה מניפולציות יעשו לך ב"עולם" ה"סרטים" הישראלי.

נגיד והוא הסכים - והם היו פוגעים באוטו באופן כלשהו. לך תתחיל לבקש פיצוים ותפיר את הטענה שהם יביאו לך בתמימות הישראלית הכ"כ מרגיזה: "אבל הסכמת" :evil:

אם נותנים לך - תיקח

משהו בחינם - תברח (אין דברים בחינם, בטח יש איזשהו קאט'צ)

עדיף להשאר עם אוטו מלוכלך מאשר להפקיר אותו בידיים של אנשים שהוא לא מכיר.

• תוכן חדש...