Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להציל אלפא- פרק ב' !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

לאור הצלחת מבצע הבזק "להציל אלפא " ( ושוב מברוק לצחי ) ,הרי לפנינו פרק ב'.

להלן תצלום מהיום אחה"צ מיקנעם , של אלפא סוד 83 .

האלפא הזו קצת יותר נגועה בחלודה במקומות המסורתיים- מסביב לחלונות בעיקר.

בשלט שהיה ע"ג החלון ביום שבת ( לא היתה לי אז מצלמה ), הופיע כי הרכב ללא טסט 3 שנים והמחיר שהבעלים דרש היה 4000 ש"ח.

הרכב נראה סביר, חסרים לו מס' בקליות אבל בהחלט ניתן לשמש כפרוייקט הנצלה כמו של צחי.

אז...... בהצלחה .

יניב.ש

אלפא 002.jpg

אלפא 001.jpg

פורסם

בצילום הוא רוצה 3000, מחיר סביר יהיה בערך פי 5 פחות, אם יש חלודה כמו שאתה מתאר. ואכן חסר רק טסט אחד...

שלא לומר שיש לגרור אותה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לרכב חסרות 3 אגרות, כלומר בסביבות ה3000 שקל להחזיר אותו לכביש. חיצונית הוא כמו שתואר, פנימית המצב טוב.

מגאן 265

פורסם
רכב אספנות זה לא רק כירכרות עם מנוע קיתור

:idea:

או אנשים שסיימו 12 שנות לימוד :lol:

גילי

לי יש 9 שנות לימוד.... מה קשור???

אין דיסלקטים עם תארים???? יש.

ואני חכמולוג עם 9 שנות לימוד (תאורטית) מעשית - למדתי רק 6 שנים...

haters will hate

פורסם
רכב אספנות זה לא רק כירכרות עם מנוע קיתור

:idea:

או אנשים שסיימו 12 שנות לימוד :lol:

גילי

לי יש 9 שנות לימוד.... מה קשור???

אין דיסלקטים עם תארים???? יש.

ואני חכמולוג עם 9 שנות לימוד (תאורטית) מעשית - למדתי רק 6 שנים...

גם אני דיסלקט, וגם אני בקושי סיימתי תיכון... כיום אני מחזיק חוות שרתים שפרוסה בכל העולם, בראיון קבלה עשו לנו בחינות, באו אנשים עם תואר ראשון ושני (בסביבות 50 איש) ובסוף, לאחר יום מיבחנים + פסיכולוג, ובסוף בחרו אותי (אני לא מישתחצן אבל אחרי הכל בן-אדם בלי בגרות מול אנשים עם תואר שני?!), אז לפעמים היותך דיסלקט לא ממש קשורה להצלחה, להפך, אני מאמין שאדם דיסלקט חושב אחרת מאחרים (לכל הדיסלקטים שהכרתי היה קו מחשבה שונה ממרבית האנשים). וכשיש בעיה בחברה (שלא קשורה אפילו במחשבים באים אלי להתיעץ ולשמוע את דעתי), אבל אני מקפיד לבדוק את מה שאני כותב, אני חושב פעמיים לפני שאני פותח את הפה (מסדר את המילים בסדר הגיוני, כי ההיגיון שלי טיפה שונה משל אחרים :lol: , מה לעשות דיסלקט)...

אין מה לעשות, אם אתה מודע לחסרונות שלך, זה משהו אחד, אבל אם אתה לא שם קצוץ על זה ולא עושה כלום בנידון, זה כבר אופרה אחרת... בכל אופן, זה לא קשור למכוניות, ובטח שלא לפורום אספנות, אבל זו עצה לחיים מאושרים יותר...

אם אני יכול לבדוק מה אני רושם, למה לא אחרים?!

עוד שניה של מחשבה לא הרגה אף אחד, להפך, על הכביש זה יכול להציל חיים!!!

תאמץ את זה ותחייה חיים יותר טובים, "You Can Take That to the Bank"... עלי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...