Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים

הבעלים של הרכב במצוקה ומעונינת למכור אותו. הרכב עומד 20 שנה, הוא שלם למעט שמשה קדמית, כל מסמכי הרכב המקוריים ישנם והוא יד ראשונה.

יכול להיות פרויקט שיפוץ או חלקים לרכב דומה כולל אופל רקורד.

הרכב לא שלי אני רק מנסה לעזור לגברת הנחמדה עם האוטו. דובר עליו כאן לדעתי בעבר.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
אנשים

הבעלים של הרכב במצוקה ומעונינת למכור אותו. הרכב עומד 20 שנה, הוא שלם למעט שמשה קדמית, כל מסמכי הרכב המקוריים ישנם והוא יד ראשונה.

בכמה היא מעוניינת למכור ??? אתה יכול לתת אולי את השירשור שבו דובר עליה כי אני לא זוכר ...

אתה יודע, רכב שעמד 20 שנה זה פרויקט כבד מאוד, במיוחד שמדובר ברכב שאין לו הרבה חלקים בארץ (אני לא מתכוון לחלקים מכאניים אלא לחלקים כגון פח, סלון וכו'). גם שמשה זה עסק מאוד יקר לייבא ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אנשים

בכמה היא מעוניינת למכור ??? אתה יכול לתת אולי את השירשור שבו דובר עליה כי אני לא זוכר ...

אתה יודע, רכב שעמד 20 שנה זה פרויקט כבד מאוד, במיוחד שמדובר ברכב שאין לו הרבה חלקים בארץ (אני לא מתכוון לחלקים מכאניים אלא לחלקים כגון פח, סלון וכו'). גם שמשה זה עסק מאוד יקר לייבא ...

לדעתי באלף לכל היותר וסביר להניח שגם בחצי מזה

פורסם

זה האוטו, שעומד בחצר בבת-ים? מעניין, אם באמת איי-פעם יסע...הייתי מת, שכן - האוטו נדיר ויפה, וחבל... וחבל - עד לפני כשנה-שנתיים היה שלם לגמרי, כולל השמשה, אבל איזו "נשמה טובה" שברה אותה... :mad::mad::mad:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה האוטו, שעומד בחצר בבת-ים? מעניין, אם באמת איי-פעם יסע...הייתי מת, שכן - האוטו נדיר ויפה, וחבל... וחבל - עד לפני כשנה-שנתיים היה שלם לגמרי, כולל השמשה, אבל איזו "נשמה טובה" שברה אותה... :mad::mad::mad:

אם זה הרכב שעומד בחצר של בית קטן וישן לא רחוב ממאפיית הגבול(ליד הככר) אז הרכב במצב סופני \קריטי בעצם הוא מת מזמן!!

אין סנטימטר ללא חלודה ואף חלודה סופנית!!!

הרכב שימש כבית חתולים :wink:

אני לא חושב שניתן לשקם את הרכב ואם כן זה יעלה כמה עשרות אלפים טובים!!

שוב במידה ומדובר ברכב שאני הזכרתי

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אם זה הרכב שעומד בחצר של בית קטן וישן לא רחוב ממאפיית הגבול(ליד הככר) אז הרכב במצב סופני \קריטי בעצם הוא מת מזמן!!

כן זה הרכב

והוא ראוי לחלפים בטוח ולשיפוץ גם אם זה שיפוץ מסיבי

פורסם

חבל,כי לפני 7-8 שנים,מצבו היה טוב לעין ערוך ממצבו הסופני היום.זה היה ממש מקרה קלאסי של "לא מוכר ולא משפץ",ובסיכומו של עיניין לא מעט מכוניות מעניינות נגרטו על ידי העירייות בגלל שבעלייהן התעקשו לא למכור אותן,או דרשו סכומים לא ראליים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן זה הרכב

והוא ראוי לחלפים בטוח ולשיפוץ גם אם זה שיפוץ מסיבי

ראיתי את הרכב לפני שנה ואין לי שום אינטרס אבל לדעתי הרכב לא בר שיפוץ-אלא אם כן יש לך איזה 40000 ש"ח מיותרים והרבה הרבה הרבה זמן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...