Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המנטה של אלעד - כמעט מוכנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הינה תמונות של המנטה של אלעד ,

"יש לי אוסף של מכוניות קופה :-) סתם.........

האופל קדט הצהובה שלי - למכירה .

אלעד , צילמתי עבורך מכל הכיוונים .

ביייייי

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תפתח שרת בנענע, תעלה לשם את התמונות ותשים קישורים.

האפשרות הכי נוחה, קלה ופשוטה

או באתר http://www.Pic.co.il שמאפשר לך להעלות מבחר גדול של תמונות (אך פוגע קלות באיכותן)

אם אתה צריך עזרה נוספת - אתה מוזמן לפנות אלי בה"פ

פורסם

נראה יפה מאוד :!:

מהתמונות אני מבין שהמכונית כבר אצלך בבית.

דרור, האם השכנים לא מציקים לך על כמות המכוניות שלך העומדות ברחוב :?::lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בהחלט נראית יפה! :twisted: יש עוד מה לעשות אבל אני אוהב את הצורה של האוטו חבל"ז צורה ספורטיבית עם מנוע 1200 :wink:

דרך אגב דרור למה אתה מוכר את הקדט אם אני לא טועה רק לא מזמן קנית אותה לא?

פורסם
בהחלט נראית יפה! :twisted: יש עוד מה לעשות אבל אני אוהב את הצורה של האוטו חבל"ז צורה ספורטיבית עם מנוע 1200 :wink:

דרך אגב דרור למה אתה מוכר את הקדט אם אני לא טועה רק לא מזמן קנית אותה לא?

לא מתאימה לצרכים שלו כרגע (או יותר נכון היא כבר לא מתאימה לתפקיד שיועד לה) וגם הוא החליט לקדם פרויקט שיפוץ נוסף והרבה יותר מדהים מהקדט היפייפיה הזו. חבל, דווקא רכב מאוד יפה שמאוד דומה למנטה, וגם דרור דאג יפה מאוד לשחזור את כל הקטע המכאני.

כל מי שמחפש רכב קופה, אוטומט, חסכוני (גם מנוע 1200 סמ"ק) ואמין אז זה הרכב !!!

דרור, אתה יודע שאם היא לא הייתה אוטומטית הייתי קונה אותה היום (ומחר הייתי צובע אותה בצבע אחר :wink:) ...

מה שנשאר לעשות זה לסדר את הרכב מבפנים. יש כבר דשבורד חדש בדרך לארץ (לאחר חצי שנה של חיפושים נמצא דשבורד שלם ואפילו במחיר הגיוני של כ-800 ש"ח!!!), יש גם טאסות מתכת אצלי (אפילו כמה סוגים לבחירה). צריך להחליף צמיגים, לסדר קצת את המערכת חשמל והרכב כמו חדש ...

כמובן שפה אני לא מסיים, אחרי שהרכב חוזר לכביש אני מתחיל לעבוד על הקטע המכאני, יש לי כבר מלא חלקים בבית, הכל הולך להיות מוחלף לחלקים חדשים ומקוריים (NOS) עד רמת הבורג ...

ZVIT, לא עושים לו בעיות כי הוא גר בצפון. בצפון אין מצוקת חניה כמו פה במרכז ולכן שם רכבים יכולים לעמוד יותר זמן מאשר פה במרכז. אני לא אומר שאפשר להעמיד בצפון רכבים במשך חודשים שלמים מבלי שיעשו לך בעיות, אבל המנטה תעמוד שם רק חודש (בגלל שכרגע אין לי את כל הכסף להחזיר אותה לכביש) ואני לא חושב שיעשו בעיות. אם אני אעמיד רכב למשך שבוע מתחת לבית שלי אני אמצע מהר מאוד פתק פינוי מהעירייה ...

תקח לדוגמא את הסוסיתא של דרור, היא עמדה כמעט חצי שנה ברחוב הזה מבלי שיעשו בעיות (והרכב נראה מבחינה חיצונית ממש אבל ממש גרוע).

בוב, רוב המנטות שנמכרו בארץ היו 1600 סמ"ק ובחו"ל הדגם הכי נמכר הוא 1900 סמ"ק וזה גם הדגם הכי מוצלח. בארץ ובגרמניה נמכרו קצת דגמי 1200 סמ"ק מכיוון שיש אנשים שמחפשים בעיקר חסכון. לדוגמא רוב הדגמים של האופל אומגה שאני ראיתי בגרמניה היו עם מנוע 2000 סמ"ק 16V (שהיא עגלה כמעט כמו הברלינגו דיזל רגיל ולא טורבו דיזל) !!! כאשר באנגליה האומגה (שהיא רכב מאוד נפוץ בחברות ההשכרה) מגיעה בחברות ההשכרה בגרסא הכי חלשה ופשוטה שלה עם מנוע 2200 סמ"ק ובארץ בכלל הגרסא הכי חלשה היא 2500 סמ"ק. מכאן ניתן ללמוד שבגרמניה יש קהל שמחפש רכבים גדולים גם עם מנועים קטנים (או במקרה של המנטה רכבים עם מראה ויכולת של רכב ספורטיבי אבל עם מנוע מוחלש) בשביל לחסוך בהוצאות דלק.

דרור, תודה רבה על התמונות, אל תתבייש להעלות עוד תמונות, דווקא יהיה ממש יפה לעשות כמה תמונות ליד הקדט שלך ...

בתמונה הראשונה ניתן לראות עד כמה הרכבים דומים, למנטה פשוט יש יותר קימורים וגם יש לה פנסים של GT.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ואו האוטו ממש נראה יפה!! :) , כמה זמן לקח להפוך אותו לכזה? (או שבעצם עדיף לא לשאול)..

כבר פרסמתי את העלויות בשרשור לפני כשבועיים (יוצא כ-20K ש"ח השחזור עצמו ועוד כ-5K ש"ח חלקים מאיביי), אבל תקח בחשבון שהמחיר של הפחחות הוא ממש נמוך ביחס לעבודה שהרכב דרש (את זה אתה יכול לראות בתמונות בגלריה שלי כשקבלתי את האוטו). הפחחות לקחה כחצי שנה אבל אפשר לעשות את זה גם ב-3 או 4 חודשים אם יש לכם את הכסף (ובלי עיכובים נוספים). אני בקשתי מהפחח לעבוד לאט כי לא היה לי את כל הסכום לתת לו (בזמן שהוא עבד על האוטו אני גייסתי את הכסף). היו גם עיכובים נוספים כגון 3 שבועות שחיכינו לגריל שיגיע מגרמניה (בשביל שהוא יוכל לסיים את הפרונט). למרות שבקשתי ממנו לעבוד לאט הפחח ממש התאהב בצורה של האוטו ועבד עליו מהר מאוד, בגלל זה הרכב כרגע יעמוד כחודש עד שיהיה לי את כל הכסף להחזיר אותו לכביש.

זמן זה דווקא הדבר האחרון שמפריע בשיפוץ רכב, כי אפשר לסיים את הפחחות תוך 3 גג 4 חודשים, אחר כך עוד חודש לסידור כל שאר הדברים ויש לך רכב "חדש" עם טסט. הבעיה היא כסף, מי שיש לו מספיק כסף יכול להרים פרויקט כזה ברבע מהזמן שלקח לי כי אני בכוונה בקשתי להתקדם לאט כי אני סטודנט שעובד ב-3 עבודות בשביל לממן את הפרויקט (וכרגע ממש אבל ממש אין לי גרוש על התחת ואני חייב כסף להרבה אנשים) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בגלל זה הרכב כרגע יעמוד כחודש עד שיהיה לי את כל הכסף להחזיר אותו לכביש.

זמן זה דווקא הדבר האחרון שמפריע בשיפוץ רכב, כי אפשר לסיים את הפחחות תוך 3 גג 4 חודשים, אחר כך עוד חודש לסידור כל שאר הדברים ויש לך רכב "חדש" עם טסט. הבעיה היא כסף, מי שיש לו מספיק כסף יכול להרים פרויקט כזה ברבע מהזמן שלקח לי כי אני בכוונה בקשתי להתקדם לאט כי אני סטודנט שעובד ב-3 עבודות בשביל לממן את הפרויקט (וכרגע ממש אבל ממש אין לי גרוש על התחת ואני חייב כסף להרבה אנשים) ...

פחחות אפשר לגמור בשבוע-שבועיים אם יש כסף וחלפים זמינים (עכשיו גמרתי לעשות לוולוו ואני אעלה תמונות של כל התהליך כשאגמוא לשפצר את הרכב לגמרי)

נראה שאתה קצר במזומנים, תתאפק קצת ותעלה את הרכב לכביש ב-1.1.2005 כשהוא יוכל להיות אספנות.

אחרת תצטרך לשלם עוד כ-2500 ש"ח עלות בדיקת מעבדה וטסטים שלא שולמו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ואו האוטו ממש נראה יפה!! :) , כמה זמן לקח להפוך אותו לכזה? (או שבעצם עדיף לא לשאול)..

כבר פרסמתי את העלויות בשרשור לפני כשבועיים (יוצא כ-20K ש"ח השחזור עצמו ועוד כ-5K ש"ח חלקים מאיביי), אבל תקח בחשבון שהמחיר של הפחחות הוא ממש נמוך ביחס לעבודה שהרכב דרש (את זה אתה יכול לראות בתמונות בגלריה שלי כשקבלתי את האוטו). הפחחות לקחה כחצי שנה אבל אפשר לעשות את זה גם ב-3 או 4 חודשים אם יש לכם את הכסף (ובלי עיכובים נוספים). אני בקשתי מהפחח לעבוד לאט כי לא היה לי את כל הסכום לתת לו (בזמן שהוא עבד על האוטו אני גייסתי את הכסף). היו גם עיכובים נוספים כגון 3 שבועות שחיכינו לגריל שיגיע מגרמניה (בשביל שהוא יוכל לסיים את הפרונט). למרות שבקשתי ממנו לעבוד לאט הפחח ממש התאהב בצורה של האוטו ועבד עליו מהר מאוד, בגלל זה הרכב כרגע יעמוד כחודש עד שיהיה לי את כל הכסף להחזיר אותו לכביש.

תודה על ההסבר!!! :) (משום מה חשבתי שלוקח לשפץ מכונית אספנות כמה שנים טובות)

בכל מקרה, כן ירבו אנשים כמוך וימשיכו לשפץ רכבי אספנות.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...