אני עובד עם פאנגו.
מוזר שאתה כותב שיש הבדל בתעריפים מול סלופארק, בגלל שהתעריף בפאנגו זה בדיוק התעריף העירוני ללא חיוב עמלה כל שהיא, האם בסלופארק זה שונה?
היתרון בפאנגו לעומת כרטיסי החניה של פעם (כפי שקראת להם) שאתה משלם בדיוק על מה שחנית, כך לדוגמא עם חנית 12 דקות אתה תשלם בדיוק תעריף של 1/5 השעה.
לכל החברה שלי יש פנגו, ניסינו עם סלופארק, במרבית הערים לא היה הסדר, לא חיכיתי לשדרוג והצעת מחיר החדשה, סגרתי עם פנגו.
אני מחליף סוללות יותר מאשר מטעין אותו בכסף.
החנייה הסלולארית הרבה יותר נוחה.
אני עובד עם פאנגו.
אני חיברתי לאיזי פארק סוללה של טלפון אלחוטי.
השארתי גם את הקונקטור של הטלפון, ומדי פעם אני מחבר לטלפון למשך לילה כדי להטעין.
אחרת כפי שכתבת משלמים יותר על סוללות (18 שקל!) מאשר על חניה.
החיסרון שאני רואה בחניה הסלולרית היא שלכל חניה מתווספת עלות של 2 SMSים או 2 שיחות.
בקיצור פאנגו טוב?
הבדל תעריפים ביניהם ראיתי בפ"ת - 3.6 בסלופארק לעומת 4.1 בפאנגו.
תושבי פ"ת משלמים 1.80 ברחבי העיר.
היה לי סלופארק ובלי למצמץ עברתי לפאנגו. הבעיה שזונות חסמו אפשרות להפעיל חניה דרך אינטרנט.
הייתי מפעיל בלי לשלם בכלל.
באתר של פאנגו מופיעה תעריף 2.05 לתושבי העיר.
http://www.4500.co.il/parking_rates
מעצבן לראות חוסר קונסיסטנטיות במידע שנותן שרות מספק...
אני משתמש בפאנגו דרך קבע
בנתיים לא היו לי שום בעיות או תקלות איתם
מומלץ!
שותף שלי עובד עם פאנגו,(שזה אגב התירוץ שלי להגיד לו,אחי אתה לוקחים את הרכב שלך,לי אין פאנגו)
עובד חלק,וקל לתפעול.
בדקתי עכשיו את הסוגיה.
אכן החל מ26 בינואר מחייבים אותי לפי 2.05 ולא 1.80 כפי שהיה קודם.
אני אבדוק את הסוגיה לעומק מול ערייה ופאנגו.
בדקתי בערייה.
שיעור אגרת הסדר החניה בגין שעת חניה מוסדרת בכחול-לבן עודכן והועמד על 4.10 ש"ח.
העדכון בתוקף החל מיום 1/2/11.
איך בכלל עובד כל העניין של חנייה בסלולרי?
בא פקח, רואה שאין לי כרטיס\שהמדחן לידי לא פועל.מדביק לי דו"ח. לא?
לא,הוא בודק את המספר רכב שלך,ורואה שאתה מנוי בשירות חניה סלולרית.
לפני כמה ימים החניתי ברמת גן, על פאנגו, ולידי עמד פקח. שאל אם הפעלתי ואז לבקשתי הוא הראה לי איך הוא מכניס את מספר הרכב למכשיר שלו ומקבל הודעה על הצג שהרכב חונה כחוק... וגם אלי לסלולרי... נחמד. אגב יש לי גם סלופארק עבור תל אביב. מקצר את תהליך הרישום.
אני משתמש בפאנגו. אפשר להפעיל אותו דרך שיחה סלולארית או SMS או דרך האתר (אם אתה מחובר קבוע לאינטרנט גם בסלולארי) - ואין שום תשלום חודשי קבוע או דמי שימוש כלשהם.
אם אתה משתמש בשירות של התראה בהודעת-SMS לפני סיום החניה, זה עולה לך כסף (יש תשלום קבוע של כמה שקלים).
איציק
srami - מה ז"א מקצר את תהליך הרישום? למה להירשם ל2 מערכות?
לפני כמה ימים החניתי ברמת גן, על פאנגו, ולידי עמד פקח. שאל אם הפעלתי ואז לבקשתי הוא הראה לי איך הוא מכניס את מספר הרכב למכשיר שלו ומקבל הודעה על הצג שהרכב חונה כחוק... וגם אלי לסלולרי... נחמד. אגב יש לי גם סלופארק עבור תל אביב. מקצר את תהליך הרישום.
קיבלת SMS שהפקח בדק את הרכב ? שווה רק בשביל החיוך , כי אתה יודע שהם התאמצו ולא הצליחו לתת דו"ח
הכוונה שבסלופארק ברירת המחדל אצלי היא תל אביב ובפאנגו רמת גן (אלה המקומות שאני מסתובב...) ואז זה חוסך כמה שניות של הגדרת מיקום החניה... לגבי הסמס - ההודעה שהרכב נבדק אינה בתשלום.
אני משתמש בפאנגו. אפשר להפעיל אותו דרך שיחה סלולארית או SMS או דרך האתר (אם אתה מחובר קבוע לאינטרנט גם בסלולארי) - ואין שום תשלום חודשי קבוע או דמי שימוש כלשהם.
אם אתה משתמש בשירות של התראה בהודעת-SMS לפני סיום החניה, זה עולה לך כסף (יש תשלום קבוע של כמה שקלים).
איציק
אין יותר אפשרות של הפעלת חניה דרך האתר, זאת הייתה האפשרות המועדפת עלי. להערכתי יש להם עמלה בזכות שימוש בשיחות הטלפון ו/או המיסרונים.
למה לדעתך? הביזנס מודל שלהם מבוסס על timesharing. למה לכל תחנות רדיו וכדומה יש מספר סלולרי, כאשר תכלס מתקשרים לקוי? כי הם מתחלקים עם המפעיל בעלות השיחה.
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.