Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש אוטו....

בנצי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אסקורט,קדט , בעצם כל רכב שהוא אספנות והוא אמין וזול...

אפשרות להחליף סוויפט 88 עם מזגן תמורתו.

אני חייל כרגע ואני זקוק לרכב פשוט וזול לעכשיו ואחר כך הוא יעבור שיפוץ.

משהו שנראה רע אבל נוסע אפילו עם30 שכבות של טמבור....

באמת אשמח אם מישהו יעזור לי בזה כי אני ממש זקוק לזה...

תודה

haters will hate

פורסם
מחפש אסקורט,קדט , בעצם כל רכב שהוא אספנות והוא אמין וזול...

אפשרות להחליף סוויפט 88 עם מזגן תמורתו.

אני חייל כרגע ואני זקוק לרכב פשוט וזול לעכשיו ואחר כך הוא יעבור שיפוץ.

משהו שנראה רע אבל נוסע אפילו עם30 שכבות של טמבור....

באמת אשמח אם מישהו יעזור לי בזה כי אני ממש זקוק לזה...

תודה

ממליץ לך לנסות את הלוח של אתר קלאסיקאר ...

תריץ גם חיפוש קצר, יש פה מישהו שמוכר קדט סטיישן (3 דלתות :oops:). בארה"ב הם נקראו 1900 WAGON ...

אני ממליץ לך גם לדבר עם דרור, הוא מוכר את הקדט קופה שלו (רכב במצב מצויין אבל צבע צהוב מחריד) ומחפש רכב לאישתו (משהו בסגנון שרייד או סוויפט עם מזגן) ...

הקדט הישנות הם פשוט מכונות עבודה מטורפות, הם קלות לטיפול, החלקים זולים ודיי זמינים גם אחרי 30 שנה, הכל בנוי בצורה אמינה (בניגוד לרכבים אחרים כגון המנטה שלי שתוך שנה שנתיים הדשבורד מתחיל להתפורר לך בידיים) שיחזיק גם עוד 50 שנה ...

היום מישהו אמר לי משפט גאוני על המנוע שלי (1200 סמ"ק כמו של הקדט), "אתה תמות הרבה יותר מוקדם מהמנוע הזה". או בקיצור, אני ממליץ לך (בנצי) לחפש קדט קצת יותר ישנה עם מנוע 1200 סמ"ק שאלו מנועים אמינים בצורה יוצאת דופן מאשר הקדט 1300 ו-1600 סמ"ק. המנוע שלי הניע ללא בעיה אחרי 5 שנים של עמידה בתנאי שדה !!! אין צלצולים, עובד כמו שעון שוויצרי, פשוט אמינות מדהימה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
רוצה סוויפט 1000 עם מזגן וטסט? :lol:

אליה הזכיר לי שגם חיפושית יכולה להיות אופציה מצויינת !!!

תוכל למצוא חיפושיות בכל מצב שתרצה (מושקעת, מוזנחת, חלודה, עם 30 שכבות של צבע טמבור (ותאמין לי שכבר ראיתי כזו חיפושית)) ...

פורסם

תודה רד-רוז....

אסקורט או קדט - אני מתכוון לדגמים הישנים מאוד אסקורט 1.3 וקדט1.2.

ישנה קדט אוטומטית שנת 73 אם אני לא טועה יד ראשונה למכירה אבל הוא רוצה איזה 15K והיא לא משהו בכלל...

אני ממש רוצה אסקורט ישנה ... וכל מה שיש בקלאסיקאר יקר (חרוז)

haters will hate

פורסם

אם תרצהיש לי קדט קופה 1.2 1973 אוטומטית למכירה (דרושה עבודה מינימלית לטסט) במחיר זול!!!

לידיעתך

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
תודה רד-רוז....

אסקורט או קדט - אני מתכוון לדגמים הישנים מאוד אסקורט 1.3 וקדט1.2.

ישנה קדט אוטומטית שנת 73 אם אני לא טועה יד ראשונה למכירה אבל הוא רוצה איזה 15K והיא לא משהו בכלל...

אני ממש רוצה אסקורט ישנה ... וכל מה שיש בקלאסיקאר יקר (חרוז)

לאו דווקא יקר, יש שם גם מציאות !!!

את הקדט של דרור תוכל לקנות בפחות מ-15K ש"ח, היא אומנם לא יד ראשונה אבל תאמין לי שמכל הבחינות אתה תקבל רכב אמין ומטופל. החיסרון היחיד שיש לקדט של דרור זה הצבע הצהוב המחריד הזה (חוץ מזה הרכב באמת במצב הרבה מעל הממוצע של רכבים בגיל הזה כיאה לרכבים שעוברים דרך הידיים של דרור) ...

אם מתאים לך גיר אוטומט אז אני ממליץ לך בחום ללכת על הקדט של דרור כי קשה לי להאמין שתמצא משהו מטופל יותר מהקדט שלו שכרגע (לא יותר מחודש) יצאה משיפוץ לא קטן.

אם אתה חייב ידני אז אני ממליץ לך ללכת על הקדט סטיישן שהייתה פה למכירה כמה דפים אחורה. הרכב גם אחרי שיפוץ, המחיר שדורשים עליו הוא סביר מאוד (8K ש"ח) וגם זה סטיישן עם הרבה מקום מאחורה (לכלבים, דגים, תינוקות, בחורות או כל מה שעושה לך את זה) ...

ד"א, לאחרונה התקיים "רייס" בין הקדט של דרור (1.2 אוטומט) לבין מנטה 1.2 ידנית (דווקא לא שלי), המנטה לקחה בגדול גם בגלל הגיר וגם בגלל שהמנטה הספציפית הזו עברה הרבה יותר "כיוונים והתאמות" מהקדט (אם מישהו לא הבין אז מדובר על המנטה האדומה מהצפון, אני לא אפרסם פה את השם של הבעלים אבל מדובר במנטה משופצת ברמה שאני שואף ולכן אני גם דיי מעריץ את המנטה הספציפית הזה) ...

*** ה"רייס" התקיים ע"י 2 נהגים ותיקים ולא ילדים בני 18. לא ידוע אם נהג המנטה לחץ "עד הסוף" אבל לאור הפער האדיר שנפתח תוך שניות בעל הקדט החליט להוריד את הרגל מהדוושה (בסביבות ה-40 קמ"ש) בשביל צריכת דלק עדיפה (וגם בשביל לא לבייש את השם) :wink::hihi:

דרור, אתה יודע שאני אוהב אותך ושהכוכבית הייתה רק בשביל הצחוק !!!

פורסם

בנצי, עד כמה שאני זוכר מהתקופה שהייתי חייל איסור נסיעה של רכב אספנות בין 7:00 ל9:00 בבוקר הוא מאוד בעייתי. ורכב מיושן שאינו אספנות לא יהיה זול יותר מהסוויפט שלך.

• תוכן חדש...