צ'אט יש לך בפייסבוק הרשמי.
כל השאר... בהמשך
האנדרואיד שלי עדיין מסרב להגיע :(
תודה מר ויקינג
פייסבוק הרשמי ? לא דרך אייקון של אפליקציה או שהתכוונת לאפליקציה הרשמית ?
מישהו שכבר פרץ גאלקסי S יוכל לעזור לי בבוא הזמן ?
שאלותי בפוסט הקודם שלי עדיין בעינם כמובן .
להלן תוכנות שאני אוהב
התנ"ך - hebrew bible
ניווט - waze
תזכורת לימי הולדת - EboBirthday
תוכנת סקנר - Barcode Scanner
מונה תעבורת רשת - Tethering Widget
"הורג" משימות - Advanced Task Killer
חייגן חכם - Dialer One
הערה לגבי התנ"ך, כל מכשיר שיש לי זאת התוכנה הראשונה שאני מתקין. אני לא דתי ואולי אפילו רחוק מהדת אך תמיד נחמד שמטיילים בשבילי ארצנו לחפש בתנ"ך סיפורים על המקום שבו אנו נמצאים.
התוכנה הראשונה שצריך להתקין זה applanet. בעקרון התוכנה היא כמו המרקט, במרקט שמגיע עם המכשיר אתה מוריד תוכנות ומתקין אותן, ב applanet יש רק תוכנות פרוצות, אתה פשוט מוריד ומתקין את התוכנה.
כדי להתקין את הapplanet צריך לפרוץ את המכשיר?
מממ... האמת, אני לא יודע, לחברה שלי פרצתי את המכשיר ואח"כ התקנתי לה את התוכנה, זה בסה"כ קובץ APK, תנסה לשים אותו על הכרטיס זכרון ולהתקין אותו בעזרת כל FILE EXPLORERE, עובד - סבבה, לא עובד, צריך לפרוץ :).
אגב, פורום טוב לשאלות לגבי אנדרויד:
http://iandroid.co.il/forum/
להלן תוכנות שאני אוהב
התנ"ך - hebrew bible
ניווט - waze
תזכורת לימי הולדת - EboBirthday
תוכנת סקנר - Barcode Scanner - זה תוכנת ברקוד לאפלקציות. בעזרתה מגיעים בקלות לעמוד ההורדה של אפלקציה מבוקשת במרקט.
מונה תעבורת רשת - Tethering Widget
"הורג" משימות - Advanced Task Killer - מיותר למערכת אנדרואיד ולרוב רק פוגע בביצועים.
חייגן חכם - Dialer One - אכן מדובר על חייגן טוב.
הערה לגבי התנ"ך, כל מכשיר שיש לי זאת התוכנה הראשונה שאני מתקין. אני לא דתי ואולי אפילו רחוק מהדת אך תמיד נחמד שמטיילים בשבילי ארצנו לחפש בתנ"ך סיפורים על המקום שבו אנו נמצאים.
תשובות באדום
applanet אין במרקט ועל מנת להתקין אותה צריך הרשאה להתקין אפלקציות שלא מהמרקט. ללא רוט, לא ניתן להתקין אפלקציות לא מהמרקט. כל השאר נכון לגביה.
ללא רוט, לא ניתן להתקין אפלקציות לא מהמרקט.
מה זו השטות הזו?
תשובות באדום
applanet אין במרקט ועל מנת להתקין אותה צריך הרשאה להתקין אפלקציות שלא מהמרקט. ללא רוט, לא ניתן להתקין אפלקציות לא מהמרקט. כל השאר נכון לגביה.
יש הגדרה במכשירים שבאים מהחברה שאפשר לתת הרשאה לאפליקציות שלא מהמרקט להיות מותקנות.
אני מת למצוא אפליקציות טובות של מציאות מתוגברת, משחקים נחמדים (כמו סוניק הקיפוד) וכמובן קודם כל מכשיר טלפון אנדרואיד... הנבלה שאני משתמש איתו יוחלף בקרוב מאד, אני זומם על גלאקסי של סמסונג, ואשמח לשמוע על עוד אפליקציות חמודות.
נתקלתי באפליקציה שנקראת "WORD LENS (http://www.google.co.il/search?hl=iw&safe=off&rls=com.microsoft:en-US:{referrer:source%3F}&rlz=1I7GGLJ_en&&sa=X&ei=wBUjTdacD8yFhQfAwJS3Dg&ved=0CBMQBSgA&q=word+lens&spell=1)", מתרגם ע"י המצלמה של הנייד את מה שכתוב מול המצלמה - בינתיים זה עובד רק באנגלית - ספרדית (פרנקוס... זה בשבילך חביבי, למרות שאתה יכול כנראה ללמד את המכשיר מילה או שניים).
2G-3G OnOff (CurveFish)
GPS OnOff (CurveFish)
WiFi OnOff (CurveFish)
ווידג'טים נחמדים לכבות ולהדליק את הwifi, gps, אינטרנט סלולרי (יש גם bluetooth)
BatteryBar (Skura Soft) - מראה את מצב הסוללה באחוזים על הnotification bar - המד סוללה המקורי חסר תועלת לגמריי
3G Watchdog (Richard Gruet) - מראה כמה אחוזים ניצלת מהחבילת גלישה החודש בnotification bar
Fancy Widget (Android Does) - ווידג'ט חמוד של מזג אוויר, תחזית ושעון
ColorNote Notepad Notes (Notes) - מאפשר לכתוב תזכורות/פתקים ולשים אותם בnotification bar כדי לא לשכוח
ChromeMarksLite (howardb) - מציג את הbookmarks של chrome מהמחשב למי שמשתמש בסנכרון המובנה של כרום
Skype (Skype)
Opera Mini Web browser (Opera Software ASA) - דפדפן שחוסך הרבה תעבורה, מתי שגולשים בחבילת גלישה הסלולארית ולא רוצים שהיא תגמר מהר, זה פתרון מעולה.
Waze: Community GPS navigation (Waze) - ניווט בחינם בארץ
Angry Birds (Rovio Mobile)
Reckless Racing Lite (polarbit) - משחק מירוצים עם גרפיקה נחמדה למדיי והרבה אפשרויות שליטה (סיבוב, 2 סוגי הגהים, 2 סוגי חצים על המסך)
Android Terminal Emulator (jack Palevich) - אם אתם כמוני לא אוהבים את adb או סתם רוצים טרמינל unix בטלפון, הנה הפתרון בשבילכם..
מתעלק על השרשור, אני מתכוון לקנות HTC WILDFIRE שבא עם אנדרויד 2.1.
אם אני ארצה לעדכן את המערכת ל2.2 או 2.3 האם אני אצטרך לפרוץ את המכשיר (לעשות לו ROOT) או שאוכל לעדכן בצורה רגילה/חוקית את המכשיר ע"י אפשרות עדכון תוכנה מתוך המכשיר עצמו?
Dolphin Browser HD - דפדפן אשר מבוסס על הדפדפן המובנה של המכשיר אבל מוסיף פונקציות שימושיות כמו טאבים וארגון טוב יותר של ה-Bookmarks.
Winamp - נגן מוזיקה טוב משמעותית מהנגן הבסיסי של Android.
GPStest - מראה את עוצמת קליטת הלווינים.
HeavyGunner3D - צריך לשחק כדי להבין כמה הדבר הזה מגניב...
מה זו השטות הזו?
פה יצאתי חומוס, מודה. בכל מקרה, בלי רוט הרבה אפלקציות רלוונטיות לא יעבדו.
מה הקטע של הברקוד ? צריך להיכנס דרך הגאלקסי לאתר כדי לסרוק לא ?
לנערה מהכיתה שלי יש את הגאלקסי S , מידי פעם יש לו תקיעות קטנות של חצי שניה בערך ,למה ? בגלל הרום הפחות טוב של המפעילה ?או שזה בכלל לא קשור.
לעומת זאת, האייפון ליד רץ
רעיון הברקוד
http://www.youtube.com/watch?v=LPFLfdlyn0I (http://www.youtube.com/watch?v=MgkSZS6o050)
עכשיו תחשוב שלכל אפיקציה של אנדרואיד יש את הברקוד שלה ואתה פשוט סורק עם המכשיר וזה מוצא לך לבד את האפליקציה.
למשל לבורגוס יש ברקוד שלהם לאנדרואיד, הברקוד הזה מוצא לך בעצם את העמוד שלהם בפייסבוק ומקצר לך את ההליך חיפוש.
מתעלק על השרשור, אני מתכוון לקנות HTC WILDFIRE שבא עם אנדרויד 2.1.
אם אני ארצה לעדכן את המערכת ל2.2 או 2.3 האם אני אצטרך לפרוץ את המכשיר (לעשות לו ROOT) או שאוכל לעדכן בצורה רגילה/חוקית את המכשיר ע"י אפשרות עדכון תוכנה מתוך המכשיר עצמו?
לwildfire כבר יש 2.2 רשמי מהיצרן והמכשיר אמור לקבל אותו אם לא עשו לו root.
אם כבר עשו root אז מתקינים ruu מקורי (שזה אומר להחזיר את המכשיר למקור שלו, בלי root) ואז העדכון יעבוד טוב.
עשיתי עניין הruu הזה לwildfire של אבא שלי.
אם אתה קונה מכשיר "נקי" שהוא 2.1 בלי עברית בכלל אז הוא בלי רוט והעדכון יבוא לבד בלי שום התעסקות.
ובקשר למכשיר עצמו, הרזולוציה שלו נמוכה והביצועים לא משהו, ובפחות כסף אתה קונה Orange San Fransisco שהוא מכשיר ברמה אחת מעל.. חוץ מהמצלמה המעפנה. זה המכשיר שיש לי.
urban.racer
04/01/11, 19:52
לא יודע מי ממכם עוסק בעיצוב/גרפיקה/שרטוט/תכנון ולפעמים סתם רוצה להראות למישהו (לקוח עם הבנה של דג, למשל) רעיון בצורה "ציורית" יותר. הכל מקרה. נתקלתי לאחרונה באפליקציה שעונה לשם autodesk sketchbook (כן, אוטדסק של הCADים למיניהם)
פשוט תענוג, אחלה תגובת מסך, אופצייה לעבודה בשכבות, סוגי מברשות שונים, אופסיטי ועד מיני מטעמים.
רעיון הברקוד
http://www.youtube.com/watch?v=LPFLfdlyn0I (http://www.youtube.com/watch?v=MgkSZS6o050)
תן לי להבין.
אתה ניגש לחנות ספרים למשל (הדוגמא שהבאת), קורא את הברקוד שעל ספר, המכשיר מזהה את הספר, ואומר לך איפה ניתן לקנות אותו, אחרי שהוא אצלך ביד בחנות ספרים שבה אתה נמצא???
יש לזה ביטוי דומני באנגלית: REDUNDANT USELESS REDUNDANCY...
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0805/redundant-redundancy-is-redundant-demotivational-poster-1211750954.jpg
אבל אם זו אפליקציה ? שם זה יותר שימושי
תן לי להבין.
אתה ניגש לחנות ספרים למשל (הדוגמא שהבאת), קורא את הברקוד שעל ספר, המכשיר מזהה את הספר, ואומר לך איפה ניתן לקנות אותו, אחרי שהוא אצלך ביד בחנות ספרים שבה אתה נמצא???
http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/small/0805/redundant-redundancy-is-redundant-demotivational-poster-1211750954.jpg
לא איפה לקנות אלה נכנס לגוגל ומחפש לך את הפריט (בתנאי שאתה מחובר לאינטרנט).
כלומר, הקורא ברקוד הזה קורא גם ברקודים רגילים (נוסה על קופסת סיגריות, קפה ועוד).
תן לי להבין.
הברקוד סורק, כן, ניחשת, בר-קודים, של מוצרים שונים וישר מעלה לך חיפוש בגוגל קונסיומר (או משהו כזה, לא זוכר איך קוראים לזה בדיוק) ונותן לך סיקורים של המוצר, השוואת מחירים ועוד שאר דברים מגניבים.
אפשר עם הברקוד שקאנר גם לסרוק סקריפטים שעושים דברים (כמו לשנות הגדרות ) במכשיר, אני את המכשיר שלי קניתי בחנות עצמאית והייתי צריך לגדיר APNים כדי לגלוש באינטרנט דרך 3G ולשלוח MMSים, אז במקום להכנס ולהתחיל להתעסק עם דברים, סרקתי ברדוק שהגדיר את כל מה שהיה צריך, לבד.
*הברקוד סקאנר נכון להיום לא כלכך שימושי בארץ (כמו כל דבר שקשור בסמארטפונים שהם לא איי-פין) אבל אני מניח שכמו כל דבר הוא גם יעלה ומהר מאוד.
עוד אפליקציות, שימושיות יותר ופחות:
גוגל גוגלס (google goggles) : נכנסים לאפליקציה, מצלמים תמונה, ומחכים שגוגל יגיד לנו מה אנחנו רואים
גוגל סקיי מאפ (google sky map) : בעזרת החיישנים בטלפון, מראה על המסך על איזה כוכבים אתם מסתכלים (רומנטי...)
לאיאר (layar): אפליקצית "מציאות מורחבת": מראה לכם על מסך הטלפון, דרך המצלמה, מקומות עניין, כיוון ומרחק, ע"פי קטגוריות שבוחרים, אפשר לשמור קטגוריות במועדפים, עשרות אלפי קטגוריות (שרובן, שוב, לא כלכך בעלות ערך בארץ) (קיים גם באיי-פין)
במיוחד בשבילנו: אוטו אקספרס ווידג'ט (auto express): מריץ לכם על מסך הבית פס מידע מתחלף על חדשות מעולם הרכב
aCar: נותן לכם לשמור את כל הסטוריית הטיפולים, תדלוקים, הוצאות ומה לא על הרכב שלכם, אפשרות לדאטאבייס עם הרבה רכבים, תזכורות לטיפולים, ובעצם כל דבר שרק אפשר, אפשר אפילו לבקש ממנו שיצייר לכם גרפים יפים של צריכת דלק או עלות פר ק"מ או פר יום ולייצא את זה לקובץ אקסל אחרכך.
אליקסיר (elixir): מראה לכם כל דבר שרק אפשר לדעת על הפעולה של הטלפון (לא אפרט, כי זה פשוט הכל), ונותן אופציה לווידג'טים של החל מריבוע 1X1 עד לגודל של מסך מלא, לטובת מילואו בכפתורים של תוכנות, או הפעלת פיצ'רים כמו GPS, בלוטות' ושות' בגודל קטן יותר (בכל שורה או טור שמאכלס 4 "כפתורים" בגודל רגיל, נכנסים 7)
ILBusDroid ו ILTrainDroid ללו"ז אוטובוסים ורכבות בישראל.
אם אתה לקוח דיסקונט יש להם גם אפליקציה לאנדרואיד לא רעה (ברקוד באתר דיסקונט).
Aevum Obscurum - משחק כיבוש מדינות ואסטרטגיה נחמד.
Motonav - תוכנת ניווט של Igo עם ממשק לאנדרואיד
NinJump - משחק קליל וחמוד
MX Moto - משחק ממכר בטירוף
FlashLight - ווידג'ט מדליק על המסך להדליק ולכבות את הפנס של המצלמה
למי שטען למעלה שהתוכנה TaskKiller הורסת את הביצועים של המכשיר,
יש משהו טוב יותר כדי לסגור את כל התוכנות שפועלות ברקע ותופסות זיכרון ?
אתה לא צריך לסגור את התוכנות שרצות ברקע. ברגע שהזיכרון יתחיל להיגמר מערכת ההפעלה תדע לבד לסגור את התוכנות אשר כבר לא בשימוש. היו על זה המון דיונים בפורומים של XDA ואפילו כתבה ב LifeHacker נראה לי.
לגלקסי S הייתי קודם כל עושה רוט ומתקין לאג פיקס. אחר כך את ה ADFREE.
כל השאר כבר יבוא עם הזמן.
ahbarony תוכל בבקשה להסביר במילים פשוטות מה שהמלצת לעשות עם הגאלסי S ולמה אם אפשר ?
תודה.
רוט (ROOT)- היינו לפרוץ כדי לקבל הרשאות ניהול מערכת.
ADFREE - כדי להיפטר מהפרסומות המעצבנות באפליקציות
LAG FIX - תוכנה שמתקנת את כל עניין התקיעות שקיימות במכשיר זה ספציפי עקב מערכת ניהול קבצים של סמסונג.
למעשה זה מה שנדרש, מבחינתי כמובן, כדי להתחיל להשתמש במכשיר. שני סעיפים הראשונים פלוס תוכנת גיבוי טיטניום וחבילת כלים בשם BUSY BOX וגם ASTRO שהיא תוכנת ניהול קבצים כמו סייר בחלונות, הם הקו התחלתי. שוב. הכל מבחינתי.
אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר בקטע של התקיעות, וזה דיי מציק בשלב כלשהו.
אם זה מציק לי, אבל ידע בפריצה ובהטמעת רווט אין לי אז אין ברירה ואני אשאר איתו ככה?.
(אישית עוד לא קיבלתי את המכשיר, התעסקתי עם מכשיר של ידידה )
היי חבר'ה,
יש אפליקציית שליחת SMS דרך האינטרנט כשאתה מחובר לWIFI?
בנוסף, אפשר לפתוח תיקיה בתוך התפריט ?
החברות הישראליות מגבילות שליחה בחיינם, אולי אתה יכול דרך ICQ (אני לא יודע אם יש לאנדרואיד ואם אפשר לסמס בו). לארה"ב אני מסמס ומתקשר חינם עם גוגל ווייס.
יש תוכנה לשליחת SMS בחינם ( לא חייב WIFI ) , כמובן שאפשר לשלוח רק למי שיש אותה גם. אבל, היא רצה ברקע המכשיר כל הזמן וגם אם אינה דלוקה ושלחו לך הודעה דרכה ההודעה תתקבל .
היא נקראת WHATSAPP
תהנו
יש תוכנה לשליחת SMS בחינם ( לא חייב WIFI ) , כמובן שאפשר לשלוח רק למי שיש אותה גם.
אז זה לא SMS.
למה התשובה המפגרת הזו כל הזמן צצה?
sms זה קיצור של Short message service
וזה עונה על הקריטריונים :)
זה נחשב.
כי אנשים שרוצים לשלוח SMS חינם רוצים לשלוח אך ורק לבעלי סמארטפונים?
G-backup Full - שולחת את הסמס, שיחות, תמונות, וידאו לתיקיות בחשבון gmail. אוטומטית לגמרי.
Dropbox
tunein radio - להאזין למאות תחנות רדיו מהעולם דרך האינטרנט.
record my call - מקליטה את השיחות שלכם (למרות כל מה שנאמר בעבר בפורומים שונים על היכולת הזו - זה עובד לא רע אצלי).
power control plus - וידג'יטים להפעלת wifi, gps, bluetooth ועוד. במקום להיכנס לתפריטים שונים.
יש ווידג'טים ייעודיים של אנדרואיד להפעלת BT, GPS, 3G, WIFI, מצב טיסה.
לחיצה ארוכה על המסך -> widget -> Settings -> בוחרים את הווידג'ט הרצוי ובבקשה! קוביה קטנה שמראה ומפעילה / מכבה את הדברים הנ"ל.
אם במקרה אני טועה קטסטרופלית וזה קיים רק במכשירי HTC עם סנס UI (כמו הדיזייר שלי8) ) אז יש את הווידג'ט של power control שעושה פחות או יותר אותו דבר, רק שהוא שורה שלמה שאי אפשר להפריד בין ה"קוביות" אינדיבידואלית.
בנוסף לזה, כמו שציינתי בפוסט הקודם שלי, יש את אליקסיר (elixir) שמאפשרת לך לשים על מסך הבית ווידג'טים בגדלים שונים ובהם להכניס כל מיני הפעלה כיבוי של שירותים ואפליקציות
הווידג'טים שאתה מדבר עליהם הם רק של סנס, והווידג'ט המקורי לא מכיל 3G ואי אפשר להפריד אותו מדברים לא מועילים שיש בו.
אבל יש לזה פתרון פשוט והוא הווידג'טים של CurveFish שכתבתי עליהם, יותר יפים משל סנס אפילו ועושים את אותה הפעולה.
Beautiful widgets כל קינפוגי מערכת בוידגטים.
http://www.my6sense.com/
הדרך הכי טובה להתעדכן במה שמעניין אותך.
אתה לא צריך לסגור את התוכנות שרצות ברקע. ברגע שהזיכרון יתחיל להיגמר מערכת ההפעלה תדע לבד לסגור את התוכנות אשר כבר לא בשימוש. היו על זה המון דיונים בפורומים של XDA ואפילו כתבה ב LifeHacker נראה לי.
זה נכון לגרסאות 2 ומעלה.
בגרסאות הישנות יותר אנדרואיד לא ידעה לטפל בזה.
יש לי את הI1 של מירס ובהתחלה השתגעתי למה המכשיר נתקע למרות שלכאורה המערכת יודעת לטפל בעניין.
גם הסוללה נגמרה אחרי שעות ספורות.
אחרי שהתקנתי את ה TASK KILLER המצב השתפר בצורה חדה.
המכשיר לא נתקע והסוללה מספיקה ליום שלם של עבודה.
אגב מירס ממליצים בספר ההוראות לכבות את המכשיר כל ערב כי ככה זה באנדרואיד..:roll::roll:
Fat Bastard
11/01/11, 0:47
התנ"ך - hebrew bible
אני יכול להבין למה צריך משדר FM.
אני יכול גם להבין למה צריך USB הוסט וBluetooth on the go
אפשר גם בקלות להבין למה במכשיר עם 8GB זיכרון מובנה יש סלוט לכרטיסי זיכרון
גם A2DP, גם מצלמת HD בפלאפון.
כנ"ל 802.11BGN
וגם מאיץ גרפי ויכולת להציג סרטי H264 ללא צורך בהמרה ודחיסה
גם שני שקעי הטענה שונים
וגם 3 תוכנות ניווט שונות.
(את כל אלה יש לי בנוקיה ואני משתמש בהן, וכגיק אני חש צורך בכולם)
אבל למה צריך אפליקציית תנ"ך?
מכיון שהתנ"ך הוא ספר הספרים ומה שמסופר בו זה על האיזור בו אנו חיים.
כך לדוגמא אם אתה מטייל בעמק האלה ואתה נזכור פתאום בסיפור על דוד וגוליית. מסקרן אותך (אולי) לדעת מה קרה, פותח את המכשיר ובחיפוש קל אתה נהנה מסיפור שהתרחש ממש במקום בו אתה עומד.
או אפילו מהטבע, לפני זה הזכרנו אלה, אז שוב אלה הפעם העץ. אתה מטייל בשבילי ארצנו היפה (וממש לא בציניות) ונתקל בעץ האלה ואז אתה נזכר שאי שם בשיעורי התנ"ך לימדו אותך משהו על אבשלום ועץ האלה. חיפוש קל והסיפור המופלא נגלה לעינך ומעורר את זיכרונך.
אתה מטייל בירושלים ונתקל בשם עוזיהו, זוכר זה מהמגדלים...
טוב, אני חושב שהבהרתי את עצמי.
אני יכול להבין למה צריך משדר FM.
פספסתי אפליקציה של משדר FM המאפשרת לשדר דרך אפליקציה ?
בנושא אחר, הורדתי טורנט של IGO למחשבי כף יד ופלאפונים.
הקובץ הוא תיקיה אחת, בתוכה 4 תיקיות-
1,2 זהות בתוכן , אחד קובץ התקנה(עם הסמל של אנדרואיד של האיש הירוק)ששמו-igo my way השני קובץ ששמו SD CARD והוא לא משהו שניתן לפתוח (הוא קובץ RAR, הורדתי זיפר)
שם התיקיים 3 היא MAPS OTHER
תיקים 4- , mexico MAPS UsA CANADA
בתוך תיקיות 3,4 ישנם מלא RARים
איך אני מתקין את התוכנה?(יש חיצוני SD של 2 GB)
Fat Bastard
11/01/11, 23:01
פספסתי אפליקציה של משדר FM המאפשרת לשדר דרך אפליקציה ?
לא, יש לי פשוט משדר FM מובנה במכשיר
גם לשאר. האפלקציה מפעילה את הרדיו (אבל צריך אוזניות כי הן משמשות כאנטנה לרדיו).
ממזר שמן, יש לי שאלה לחתימה שלך.
מה לגבי 106?...
משדר FM מובנה זה דבר דיי מיותר לדעתי, עם כמות כזו של זיכרון הרי מי יקשיב לרדיו, בנסיעה ארוכה מי שיש לו כזה מכשיר או יראה ווידאו או יקשיב למוזיקה שלו או יגלוש... היום טלפון זה כבר לא רק טלפון.
משדר FM מובנה זה דבר דיי מיותר לדעתי.
אתם בטח מתכוונים למקלט FM.
בקשר לאפליקציות:
IGO, WAZE -לניווט.
FLASHLIGHT -הופך את ה LED של הפלאש לפנס. מאד שימושי.
BARCODE SCANNER -הורדות בקלי קלות.
BLOOTOOTH FILE TRANSFER -כשמו כן הוא.
3G WHACHDOG -מעקב אחרי חבלית הגלישה - אפשר לקבוע רף מקסימום (למשל גיגה לחודש) והתוכנה תתריע.
TOUCHDOWN -אחת התוכנות הטובות ביותר לעבודה מול EXCHANGE. מיילים, לוח שנה ואנשי קשר.
CONNECTIVITY WIDGET -ישומון עם 3 אייקונים של BT,WIFI וGPS שמפעיל ומבטל בלחיצת כפתור.
TUNEIN RADIO -התוכנה הטובה ביותר לרדיו כולל כל התחנות בישראל.
REST -אתם בעפולה ובא לכם לשבת באיזו מסעדה? זו האפליקציה שלכם. אפשרות לחיפוש של אלפי מסעדות לפי שם/סוג/איזור/עיר.
אפילו לפי כשרות.
WIFINDER -חיפוש רשתות אלחוטיות.
שלום חברים
יש אפשרות לפיתוח תיקיות בתפריט עצמו
תודה רבה
urban.racer
15/01/11, 0:32
טוב. התקנתי את הרום של pilotX 5.5. הדבר הזה פשוט מטורף... המכשיר מהיר בהרבה! מומלץ למי שרוצה להתעסק טיפה. זה אפילו די קל.
למי יש אפליקציית נגן סרטי DIVX חינמית ומומלצת ?
VPlayer כבר לא חינם וגם לא YX.
מצאתי איזה DemoPlayer אבל הוא נראה דל באפשרויות אם כי עושה את העבודה.
טוב. התקנתי את הרום של pilotX 5.5. הדבר הזה פשוט מטורף... המכשיר מהיר בהרבה! מומלץ למי שרוצה להתעסק טיפה. זה אפילו די קל.
אפשר קישור או הסבר במה מדובר?
urban.racer
15/01/11, 14:27
תכלס מה שעשיתי זה "פשוט" למחוק את הממשק של אורנג' ועברתי לממשק שבנה בחור מוכשר מאוד בשם PILOTX. התהליך די מהיר ברגע שתבין את העניין.
http://iandroid.co.il/forum/topic16768.html
אני עבדתי עם המדריך הזה.
arcmedia - מנגן אצלי את כל סוגי הוידאו (סרטים, סדרות וכו')
באתר הבא (http://forum.mobilism.org/index.php) ניתן למצוא הרבה אפלקציות בגירסה "מלאה".
למי יש אפליקציית נגן סרטי DIVX חינמית ומומלצת ?
VPlayer כבר לא חינם וגם לא YX.
מצאתי איזה DemoPlayer אבל הוא נראה דל באפשרויות אם כי עושה את העבודה.
Rockplayer עשה עבודה לא רעה פעם אחרונה שבדקתי אותו.
תוכל בבקשה לרשום לי כמה הוא מוציא לך ב BENCHMARK של QUADRANT? אם אפשר בבקשה?
אני מריץ Z4MOD עם EXT2. ומעוניין לדעת האם השדרוג לROM של PILOTX יהיה מורגש וכדאי...
תודה רבה לך
ממליץ לך גם לשדרג את המחיצת EXT שלך ל-EXT3.
קראתי דיון ב XDA שEXT3 ממש לא כדאי. הבחירה היתה בין EXT4 ל EXT2.
urban.racer
15/01/11, 16:39
אני כרגע מאפס את הבטריה, ככה שיש עוד כמה איזה 4 -5 שעות עד שהסלולרי יחזור לפעולה. אחרי זה אני אוכל לבדוק לך. בכל מקרה, הדבר שהכי הפריע לי ובאמת השתפר עם הרום שלו, זה התקיעות והלאגים של המכשיר שפשוט נעלמו כמעט לגמרי. עכשיו יש את הקרנל של voodoosound נדמה לי שגם אמור לשפר פלאים את הביצועי של האודיו. חשבתי על לנסות לבדוק אותו.
פריצת קרנל ה Z4MOD ביצע לי לפני המעבר מ RFS ל EXT2. השאלה היא, אם אני מעוניין לצרוב ROM של PILOTX.
האם יש צורך לחזור חזרה ל RFS? ולהשאיר רק את הקרנל פרוץ?
קראתי דיון ב XDA שEXT3 ממש לא כדאי. הבחירה היתה בין EXT4 ל EXT2.
תמשיך לקרוא. יש הרבה דיונים על הנושא אבל בסופו של יום EXT2 מיושן כאשר EXT4 הכי חדש אבל הבלאי לכרטיס הזיכרון הוא הכי גבוהה.
יש לך במקרה לינק או כל דבר אחר ל-לאג פיקס?
חובה לעשות קודם רוט (מה שמבטל אחריות) ורק אז להתקין את לאג פיקס.
תודה, Rockplayer= Demoplayer מסתבר.
בנושא אחר, הורדתי טורנט של IGO למחשבי כף יד ופלאפונים.
1,2 זהות בתוכן , אחד קובץ התקנה(עם הסמל של אנדרואיד של האיש הירוק)ששמו-igo my way השני קובץ ששמו SD CARD והוא לא משהו שניתן לפתוח (הוא קובץ RAR, הורדתי זיפר)
מקפיץ.
תודה
urban.racer
16/01/11, 9:57
לבחור ששאל על הבנצ'מרק, יצא לי 1015. לא שינית כלום בהגדרות בסיס מעבר למה שרשום לעשות במדריך של Pilotx. המערכת פעלה כאשר כל הווידג'טים שם במצ' שני, כאשר כל הווידג'טייה סגורה (יש הרבה) הציון עולה 1134.
מבחימת הלאנצ'ר, אני אני עובד עם הtouchwiz ולא עם הlauncher pro
המממ..... אצלי הוא מוציא 1800-1900.
urban.racer
16/01/11, 13:46
1800??
על גלקסי S? עם איזה רום וקרנל?
urban.racer
16/01/11, 16:15
טוב. עדכון.
החלפתי את הרום לjpy2.0 שוב, של pilotx. והבנצ' מרק אכן טיפס ל1800~. די הזוי O.o מדובר על שיפור של מעל לפי 2(!) אל מול הרום המקורי.
אל תשכח שיש שיטות לעבוד על הבנצ'מרק.
urban.racer
16/01/11, 16:50
אתה מפרגן לי חבל על הזמן, תודה.
למה (ואיך? :roll: ) עובדים על הבנצ'מארק?
כדי להראות שהרום של X הכי טוב.
הלאגפיקס למשל מראה בבנצ'ים הרבה יותר שיפור ממה שהוא יוצר בפועל.
חבר'ה אני צריך קורס מזורז בפריצת גלאקסי S. כמה חבר'ה בעבודה קיבלו אותו, ואני שיותר בקטע של אייפונים, אין לי מושג במכשיר הזה.
אני כרגע רוצה רק לפרוץ אותו בשביל להתקין אפליקציות פרוצות. לא קריטי כרגע להחליף לו את הרום.
מה אני צריך לעשות ?
עריכה: WTF.. קראתי קצת יותר, והבנתי שאפשר פשוט להתקין את applanet בלי לפרוץ את המכשיר בכלל?
לא ייאמן כמה האייפון גרם לראש שלי להינעל.. מצד שני, מה זה הבית ז*נ!ת הזה?
applanet אתה יכול להתקין אבל כרגע הוא לא פעיל. ככה זה כבר 10 ימים בערך. לא יודע מתי יחזור.
יש תוכנה קטנטנה במחשב שבודקת אם עובד או down.
לרוט, כנס ל-XDA, ושם לפורום של המכשיר ולמעלה יש מדריכים מפורטים להכל.
תהנה:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=665
לגבי הבית *ונות - מה רע בזה ?
בית *ונות זה אף פעם לא דבר רע :)
תודה ויקינג, נשב על זה עכשיו ונתקין רומים חדשים, עד ש applanet יחזור לפעולה.
urban.racer
18/01/11, 14:03
לiandorid ו sgsil יש מדריכים מאוד מפורטים בעברית כמו שני רומים (שלושה, עם מכלילים את הדארקי 8.0) בעברית.
אפליקציה ממש חמודה לשליטה במדיה סנטר דרך wifi. אני ממש מרוצה.
http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=150x150&chl=http://www.appbrain.com/app/com.viclabs.myRemote?install=web
ועדיין, לא כל התוכנות רצות בלי פריצה של המכשיר
אוקיי, applanet עובד אבל דרך האינטרנט ולא דרך התוכנה. עדיין אפשר להוריד דברים אבל לא ישירות למכשיר דרך האפלקציה (אפשר דרך האינטרנט במכשיר)
אין שום סיבה לפרוץ אנדרואיד בשביל להתקין תוכנות פרוצות.
רק תוכנות מתקדמות דורשות רוט.
אוקיי, applanet עובד אבל דרך האינטרנט ולא דרך התוכנה. עדיין אפשר להוריד דברים אבל לא ישירות למכשיר דרך האפלקציה (אפשר דרך האינטרנט במכשיר)
לאן אתה נכנס באתר שלהם כדי להוריד אפליקציות?
http://www.applanet.net/Forum
הנקסוס סוף סוף הגיע!
מישהו יודע אם\מאיפה אפשר להוריד את fruit ninja חינם ?
הורדתי טורנט של IGO למחשבי כף יד ופלאפונים.
מקפיץ שוב. אשמח לתשובה.
לבחור שחיפש את המשחק
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7297690&page=6
ממליץ לך לעבור בכל הדפים יש שם כמה משחקים מעניינים בחינם .
1. את קובץ ה apk (ההתקנה) אתה שם על כרטיס ה sd
2. את הספריות/קבצים שנמצאים בתוך קובץ ה SD CARD אתה מחלץ ושם גם אותם על כרטיס ה sd (שים לב, אל תמשיך לעשות חילוצים נוספים מתוך הספריות ו/או הקבצים שתמצא בפנים)
3. במכשיר עצמו תפעיל סייר קבצים כל שהוא, תחפש את קובץ ה apk (ההתקנה) ותפעיל אותו. סביר להניח שתזדקק להרשאות root.
אתה צריך שעל הכרטיס זיכרון תהיה לך תיקיה אחת בשם IGO כשבתוכה יש לך עוד 2 תיקיות, content ו-license. לא שום דבר אחר
ובנוסף שעל הכרטיס יהיה לך הקובץ APK אותו אתה מריץ דרך תוכנת סייר (ASTRO).
Psycho-Knight
19/01/11, 11:44
הIGO לאנדרואיד ממש עלוב, במיקרה הזה לצערי עדיף את הWAZE
חבר'ה יש לי בעיה עם המכשיר, אולי מישהו פה נתקל בזה:
חיברתי אתמול את המכשיר למחשב ושמתי עליו קובץ עם סיומת ASEC אאל"ט (אותה סיומת כמו האפלקציות המורדות מהמארקט). אחרי שניתקתי את המכשיר מה USB הוא נדלק אבל אז באה האנמציה הזו של ה X הצבעוני ואני לא יכול לעשות כלום.
RECOVERY לא עזר. כשניסיתי לחבר אותו עוד פעם ל USB במצב BOOT הוא ביקש ממני דרייבר לאנדרואיד 1.0.
מצאתי את הדרייבר ברשת ועכשיו המחשב מזהה את ההתקן כ Android ADB Interface ואין לי מושג איך להמשיך מפה.
מצאתי גם את זה http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=628689 , אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות.
עריכה: סוף סוף עשיתי את זה! אחרי שאתמול נשארתי על הקו עד 3 לפנות בוקר עם התמיכה התכנית של סמסנוג ועד 6 חרישה באינטרנט, עשיתי ROOT למכשיר בעזרת המדריך מiAndroid ועכשיו נראה לי שהכל בסדר.
איך אני משתמש באסטרו בקובץ הAPK
כל קובץ APK אחר פתחתי פשוט על ידי לחיצה(גאקלסי S)
APK זה כמו EXE במחשב הרגיל, האסטרו זה רק סייר קבצים שמאפשר לך גישה לאותם הקבצים.
כנס לאסטרו, מצא את הקובץ ותלחץ עליו. או שתלחץ לחיצה ארוכה על הקובץ נדמה לי שזה אמור לפתוח לך אפשרויות לגבי אותו קובץ כאשר אחת האפשרויות היא פתיחת הקובץ.
בעזרת אסף היקר שגם פה מומחה פרצנו את הגאלקסי בשעה טובה.
תודה רבה אסף
אישית, עדיין לא מצאתי שום ערך מוסף לפריצה.
כשתרצה להתקין רום אחר (שלרוב יותר טוב מהמקורי), אתה תבין למה אתה צריך לפרוץ.
בכיף מוטי, אבל אני צריך לציין את urban.racer שישב איתי אישית והכניס אותי לעניינים ממש מאפס. תודה, יצאת מלך :)
גם אני עדיין לא הבנתי למה, מבחינת בדיקה ונתונים בבנצ'מארק כמובן שעלה משמעותית,(לאחר הLAG FIX) אך אני עדיים לא מרגיש.
אולי בגלל שהוא אצלי כמה שעות:)
הסיבה היחידה לעשות רוט מבחינתי היא אותן פרסומות מעצבנות.
אחרת באמת אין טעם, אם התפקוד של המכשיר מהקופסה מספק אותך.
הIGO לאנדרואיד ממש עלוב, במיקרה הזה לצערי עדיף את הWAZE
ממליץ על MOTONAV - זה בעצם IGO עם סקין קצת שונה.
אני אישית מאוד מאוכזב מ WAZE - שמעתי עליו דברים טובים, והוא מאוד מאכזב בתכלס. ( מנתב אותי לנתיב חדש באמצע נסיעה, המיקום שלי לא מדוייק כ"כ, לוקח לו הרבה זמן להתאפס.. )
יש לך לינק להורדה שלה עם מפות של ישראל (ולאיזה תאריך הן מעוודכנות?)
תודה
אני מצטרף לבקשה של מוטי, אם למישהו יש מוטונב או אייגו אני אשמח לקבל לינק להורדה.
לילה טוב,
נאור
urban.racer
24/01/11, 1:50
גיא, לא בטוח שמדובר בWAZE. הבנתי יש בעיה כלשהי עם הGPS בכללי, בעקרון יש 4 קבצי תיקון שהוצאו לאור ע"י PILOTX. עוד לא יצא לעשות להן טסט. כרגע הWAZE עובד לי מצויין מבחינת כיוון עם ה2.0 של פיילוט. הבעיה שעולה כרגע היא שאני כל הזמן מקדים את GPS והוא לא מצליח "לתפוס" אותי. אני מקווה להגיע לתיקונים כבר ביום חמישי/שישי ולעשות טסטים.
אסף. די נו, תמשיך P:
לבקשתכם:
http://dimiboy.blogspot.com/
יש שם הסבר מלא כיצד להתקין - עקבו אחרי ההוראות
*זה תחת השם IGO כמעט בתחתית הדף- זו התוכנה האחרונה בסקירה.
לגבי המפות- המפה מעודכנת ל 04.2010 - בכל מקרה הן יותר מפורטות בהרבה מהמפות של WAZE. ( אולי יש עדכון למפה? אני יחפש מחר ).
יש לי IGO 2010 חודש יולי. מעוניינים?
גיא, יש ניווט קולי שם בעברית ?
מוטי, זה חינם? מתאים למיילסטון?
מתאים למיילסטון ? לא ניסיתי.
ביקשתי מהבחור שהביא לי את הקישור להורדה להעלות לפה, אני לא מוצא מאיפה אני הורדתי.
תתקין את הMOTONAV שנתנו בדף קודם, ותראה אני מאמין שזה מספיק(לא ניסיתי אותה).
יש ניווט קולי בעברית, יש בניינים בתלת מימד, ולא דורש אינטרנט כמובן
דרך אגב, אני ישמח לנסות את ה IGO 2010 מיולי ולהשוות ביניהם ( למרות שזה צריך להיות זהה )
גיא, מה בעצם היתרונות שלה מול האייגו הרגיל שנמצא אצלי כרגע?
ה IGO עובד על מסך מלא אצלך? כי אני ניסיתי IGO והוא עבד לי על שליש מסך.
תציין מה יש ב IGO ואני יאמר אם זה קיים ב MOTONAV. ( למרות שכמו שאמרתי, הם אמורים להיות זהים )
IGO פועלת בכמה גרסאות של רזולוציה שונה, לכן זה עבד לך על שליש מסך.
אצלי זה עובד על מסך מלא וזאת בעצם גרסת AMIGO.
את שלי ביקשתי מתומר שהגיב כאן למעלה.
אם לא מסתדר עם הMOTONAV , אחפש זמן להעלות אותו לשרת אחסון ואז לשים כאן קישור.
כרגע יצאתי לסיבוב רק כדי לבדוק אותו (פעם ראשונה שהשתמשתי ולא מצאתי חיסרון .)
דרך אגב, אפליקציה לRTA בחינם יש למישהו ? שמה : rta pro analyzer והיא עולה 20 שח. יש אותה חינמית ?( לא הגרסא הקטנה).
המכשיר פרוץ אם זה משנה.
תודה
IGO.
סיבוב קצרצר. כשאהיה באיזורים אחרים אנסה גם בע"ה.
AMIGO
יש IGO מסוג אחר לאנדרואיד?
גיא, התקנתי את התוכנה של מוטורולה, היא נעימה יותר לעין, אבל אני לא מוצא שם איפה משנים את התפריט לעברית וגם את המקלדת. עברית\ישראל לא מופיעה לי במקלדות ובשפות. הדבר היחידי שכן זה הקול הדרכה בעברית לא מעבר לזה.
ידוע לך גם איך מפעילים שם את עניין המצלמות מהירות?
למקלדת בעברית אתה הולך ל"הגדרות", "שפה ומידות", "מקשים". ומשנה לעברית.
באיזה שפה התפריט שלך? אם שמת את הקובץ של העברית בתיקיה ( כמו שמוסבר בהוראות ההתקנה ) התפריט אמור להיות בעברית גם.
דרך אגב - איזו גרסה של IGO AMIGO זאת? ומהיכן ניתן להוריד?
עשיתי לפי ההתקנה העברתי תיקיות אבל משום מה לא מופיעה לי מקלדת בעברית. איפה יושבות שם המפות? זה לא עובד כמו עם IGO שהכל יושב בתיקיה הראשית
את האמיגו לא יודע מאיפה אפשר להוריד, שלחו לי אותה פשוט. iGOMyWay_8.4.2.139242_Android_800x480
מקלדת בעברית זה בתוך התפריט במכשיר ( כמו שכתבתי בהודעה האחרונה ). הצלחת?
לגבי הגרסה של IGO מצאתי אותה, אבל אין בה קבצים של שפה עברית, אין בה מפה של ישראל, ובטח גם ללא בניינים תלת מימד בישראל.
מישהו יכול להעלות את הקבצים האלה לאתר? ( מהתוכנה שלו )
אני יודע לשנות את ההגדרות, אבל עברית לא מופיע שם בכלל. לכן אני שואל איפה הקבצים של העברית מאוחסנים.
מעבר לזה, שמתי מפות אחרות חדשות יותר ממה שמגיע עם התוכנה ועדיין בתוכנה עצמה מופיע המפות הישנות, כנראה שהתוכנה לוקחת נתונים ממקום שונה מאיפה שאני שמתי את הקבצים.
שמתי אותם בתיקיה של מוטונאב שעל הכרטיס זיכרון
יש את המיקום המדוייק בהוראות התקנה.
יש מצב שקבצים של IGO ( למשל מפה מעודכנת של ישראל ) יתאימו ל MOTONAV ?
עשיתי בדיוק מה שכתוב בהתקנה, אלה לא קבצים של מפות ושל עברית מה שצריך להכניס דרך הרוט אקספלורר.
אם התוכנה זהה, הקבצים אמורים להתאים, אבל לך תדע.
michael carmi
25/01/11, 22:59
אני מחפש תכנה שתאמר את שם המתקשר בדומה לנוקיה, האם יש משהו דומה לזה לאנדרואיד?
SayMyName (לא ניסיתי ולא מכיר, מצאתי במארקט).
יש למישהו APK של Applanet 2.6.3 לשלוח לי ? לא רוצה להרשם אצלהם.
הישן כבר לא עובד.
WIKING אתה יודע אם הוא עובד על הגאלקסי S בוודאות ?
האחרון שהתקנתי פשוט לא נתן להיכנס לכלום והראה כאילו הוא טוען.
בנוסף, בניהול RAM מופיע שיש 338MB בלבד, ומתוכם כ187 MB תפוסים תמיד שלא רצה שום אפליקציה.(לאחר פינוי של רמה 1+2 אפילו).
אצל כל בעלי הגאלקסי זה ככה?
הוא עובד על כולם. הייתה להם בעיה עם הסרבר שם. אחרי שנתתי לעדכונים להופיע בפייסבוק, אני תמיד מעודכן אם יש בעיה ולא ניתן להיכנס.
לגבי השאלה השנייה שלך - אין לי סמסונג אבל ממה שאני יודע מה שאתה רואה כתפוס (187MB) זה המערכת הפעלה עצמה.
פספתי איך הפייסבוק קשור..
תוכל לשלוח גם לי למייל את הapk
?
Applanet עדיין לא עובדת במכשיר, מציגה מסך לבן ללא אפליקציות והחיפוש שלה לא עובד כמובן.
עובדת מצוין.
תמחוק את הגרסה הישנה ותתקין חדשה. (אל תשכח למחוק cashe)
פייסבוק קשור בכך ששם יש עדכונים. תחפש בפייס את applanet.
רק עכשיו ראיתי שיצאה גרסה חדשה
חברים תודה עזרתם לי המון קיבלתי היום את הגלקסי שלי.
חברים , בנוסף לשאלה ששאלתי על הMB , אני חושב שלסוללה שלי חיים משלה:
יום אחד במצב שינה היא מזיזה אחוז שניים, יום אחד אני קם עם 76%?WTF
יום אחד היא שומרת על סוללה כראוי, פתאום אחרי שעה בסליפ הסוללה עומדת על 16%
כל האפליקציות סגורות, פינוי ראם 1+2.
שאלה קטנה נוספת,בשורה הקבועה שנמצאת בכל מסכי הבית (הודעות טלפון כניסה לתפריט האפליקציות) ניתן לשינוי ? כלומר להזיז את ההודעות ולשים אחד אחר במקום ?
תודה
לא להתעסק עם הזכרון! אנדרויד יודע לעשות את זה יותר טוב מכם. במיוחד בגרסאות מעל 2.
בהזדמנות מרגשת זו, אני אסביר גם הבדל בין מוטונב לIGO. מוטונב בנוי למסכים של מוטורולה בגובה 854 פיקסלים, כאשר מסכים רגילים הם 800. כמו כן שפת הממשק שלו נקבעת על ידי שפת הממשק של המכשיר, כמו בסיג'יק.
תמיכתו בעברית פחות טובה מזו של IGO ויש צורך בפריצת רוט והחלפת קובצ GRO בתקיית IGO. אין את כל הדברים המסובכים האלה בIGO, בהנחה שיש לה קובץ DATA בעל רזולוציה מתאימה למכשיר.
Fat Bastard
27/01/11, 13:59
לא להתעסק עם הזכרון! אנדרויד יודע לעשות את זה יותר טוב מכם. במיוחד בגרסאות מעל 2.
גוגל גם יודעים עליך יותר ממה שאתה יודע על עצמך, במיוחד נכון לשנת 2011. :-P
מצטער, פשוט הייתי חייב להעיר הערה בנושא.
יום אחד במצב שינה היא מזיזה אחוז שניים, יום אחד אני קם עם 76%?WTF
יום אחד היא שומרת על סוללה כראוי, פתאום אחרי שעה בסליפ הסוללה עומדת על 16%
זה נשמע כאילו שהמכשיר התחבר לאינטרנט או דרך הוויפיי, מציע לחסום את האפשרות הזו כשאתה לא מעוניין בה, ולהשתמש רק בעת הצורך.
גוגל גם יודעים עליך יותר ממה שאתה יודע על עצמך, במיוחד נכון לשנת 2011. :-P
מצטער, פשוט הייתי חייב להעיר הערה בנושא.
אני גולש INCOGNITO :-P
אפליקציה חובה לאלקטרונאים, ELECTRODROID - מחשבים ומדריכים לכל הרכיבים (נגדים, קבלים, דיודות, פין-אאוט וכו') כולל סכמות, נוסחאות ומחשבונים שמפנים אותך לרכיב המתאים לדרישותיך.
יש אולי IGO בגרסתו הרגילה לאנדרואיד או שזה רק אמיגו?
משום מה באמיגו אין אפשרות להפעיל התראת מצלמות
לא מצליח לפענח איך מגדירים צליל SMS חדש שלא הגיע עם המכשיר (גלאקסי S). איך לקבוע כצליל מתקשר הבנתי, אבל ה-SMS לא רוצה להיות שם... מה עושים?
urban.racer
29/01/11, 14:50
למי שמעוניין יצא pilotx רום 2.5
לא מצליח לפענח איך מגדירים צליל SMS חדש שלא הגיע עם המכשיר (גלאקסי S). איך לקבוע כצליל מתקשר הבנתי, אבל ה-SMS לא רוצה להיות שם... מה עושים?
מורידים מהמרקט handcent.
בhandcent אתה נאלץ לבחור מכל קבצי האודיו המכשיר (ובמידה ויש לך מוזיקה על המכשיר, זה ממש הרבה)
אני חושב שעדיף פשוט לחבר את המכשיר למחשב במצב דיסק נייד ולהעביר לתיקיית משהו (לא זוכר איך קוראים לה, אבל תראה לפי התוכן שהיא התיקייה של צילצולי הSMS) את כל הצלילים שאתה רוצה שיהיו אופציות ואז הם יופיעו לך בבחירה הרגילה.
התוכנה רוצה יותר הרשאות שימוש ממה שיש לי לתת לה, ואני לא מוצא את התיקייה (אחרי שעברתי אחת אחת).
זה נשמע כאילו שהמכשיר התחבר לאינטרנט או דרך הוויפיי, מציע לחסום את האפשרות הזו כשאתה לא מעוניין בה, ולהשתמש רק בעת הצורך.
3G וWIFI GPS BT כולם סגורים
ייתכן שהבטרייה לא יושבת טוב במקומה?
יושבת יושבת:) אין לה לאן לזוז במהלך הלילה
שאלה טכנית משהו בעניין ה-SGS.
למישהו יש מושג למה כשאני ברכב והמכשיר מסונכרן עם הדיבורית - תקשורת הנתונים מפסיקה לעבוד?
ז"א, זה לא קורה כשה-BT סתם פועל אלא רק כאשר הוא מסונכרן עם הדיבורית.
אם זה חשוב אז אני ברשת פלאפון והדיבורית TRIPLE TOUCH של בלו-רון.
אולי כדאי שתציין גם את סוג המכשיר ועם איזה גרסה אתה עובד.
בכל אופן אצלי בעבודה עם נקסוס 1 גרסא 2.2.1 בהתחברות עם שלושה דיבוריות שונות(כמובן לא בו זמנית): גאברה, מוטרולה ופארוט.
לא נתקלתי בבעיה כזאת והכל עובד אצלי בו זמנית וללא בעיות.
זה הגלאקסי S, רשום גרסת קושחה 2.2 במקום אחר FROYO.JJJP6.
מגניב הקטע הזה של הברקודים :-D
228813
של מה הברקוד שהעלית ?
עריכה: ענקק!!!
מגניב הקטע הזה של הברקודים :-D
:roflmao:
היי
מי שעבר לרום החדש של פילוט יש חדש? מה ההבדלים העיקריים אם יש ?
השני סנט שלי לשרשור:
לא יודע אם הועלו כבר(SKYPE FACEBOOK whatsapp נאמרו מי שפספס-)
party mixer תוכנה פשוטה וקלילה שעזרה לי בכמה מצבים (ככה זה שאתה בן 16 והיחידי בכיתה שיודע מה זה PL3.5)
כל המשחקים הורדתי משרשור בFXP
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7297690
מומלץ הNFS, ספיידר מן,GANGSTER וכמובן איך אפשר בלי fruit ninga
angry birds במרקט חופשי.
דפי זהב ZAP,mako ONE , מחירון יד 2 ויד 2 עצמה כלכליסט וREST שלדעתי עלתה פה.
ד"א, אפשר לראות שידורי האח הגדול דרך האפליקציה של ?MAKO הצלחתי להגיע אתמול לעמוד המצלמות אבל זה מראה בתקיעות רציניות שלא מאפשרות לצפות.
NIKE BOOM, מגניבה לחלוטין ברעיון שלה, עוד לא השתמשתי בה (עצלן)
לפי מה שהבנתי אתה מגדיר רשימת השמעה, מגדיר את הסטים כמה זמן כמה זמן מנוחה וכדומה והיא עוצרת את השירים בהתאם.
DOCUMENTS TO GO תוכנה שאישית אני נעזר בה בלימודים מאפשרת לערוך ולקרוא אקסל PPT וורד וPDF ולא כמו מה שמגיע עם המכשיר שמאפשר רק לקרוא.
הגרסא היא מלאה ובתשלום , הורדתי מהאתר של APPLANET בחינם (הועלה פה קישור לפורום שלהם ).
cam scanner-מצלם מסמך, הופך לך אותו לPDF גוזר את קצוות הדף והמסמך קריא לחלוטין. (מצטער על ההתרגשות, עברתי מסוני אריקסון עם 2 MP)
unified remote שלט למחשב, שימושי מאוד בשבילי לפחות. מתחבר בWIFI(אולי בעוד דרך, אני לא ניסיתי\ראיתי).
tube mate - מורידה מיוטיוב בקלות בפשטות ובמהירות, תוכנה חובה לדעתי.
אישית לי אפליקצית הסידור שימושית. אם יש מישהו שרוצה קוראים לסידור "תהלת השם " ואני בטוח שקל למצוא.
לאחר כל הפוסט הארוך שתמצת +- כל מה שיש לי במכשיר לבינתיים, אשמח לקבל תוכנת מיקסר מלאה, שימושית, בחינם (גם דרך הפורום של APPLANET מקובל כמובן , הרצתי שם חיפוש בכמה צירופים של מילים, לא הלך )
תודה.
היי
cam scanner-מצלם מסמך, הופך לך אותו לPDF גוזר את קצוות הדף והמסמך קריא לחלוטין. (מצטער על ההתרגשות, עברתי מסוני אריקסון עם 2 MP). ניסיתי אותה פעם אחת והיא החליטה על דעת עצמה שחלק מהדף לא חשוב אז היא גזרה\השחירה אותו. בכל מקרה, מצאתי שצילום רגיל של המסמך ברור דיו.
tube mate - מורידה מיוטיוב בקלות בפשטות ובמהירות, תוכנה חובה לדעתי. גם כן ניסיתי אותה פעם אחת ולא הצלחתי אח"כ לשמוע את השיר (קובץ תקול).
12785
הורדתי מעל 5 שירים, אצלי כלום תקול לבינתיים.
יכול להיות שבCAM לחצת אישור דאבל ואז המשבצת הירוקה גזרה על פי הברירת מחדל ולא כפי שעיצבת.לא השוויתי לצילום רגיל.
אני עובד עם חשבון אימייל של גוגל ושל הספק שלי (בזק בנלאומי), את שניהם אני שואב ישירות למחשב עם התוכנה של חלונות 7.
במקביל, בסלולרי אני עובד עם התוכנת מייל המקורית ששואבת לי אימייל משני החשבונות יחד, הבעיה היא שהתוכנה הזאת מוחקת את האימיילים אחרי תקופה (כמה ימים) ולפי מה שהבנתי ככה עובדת התוכנה (לא ברור למה ואם מישהו יודע אחרת אני אשמח לתיקון). אז בגלל שהתוכנה של GMAIL במכשיר עובדת בסדר, חשבתי על האפשרות שכל המיילים של בזק ישאבו לתוך החשבון של גוגל, וככה הכל יהיה מרוכז בחשבון של גוגל שאיתו אני יכול לעבוד בצורה נוחה בסלולרי.
השאלה היא איך עושים את זה שהאימיילים של הספק ישאבו לתוך החשבון של גוגל?
אתה מגדיר במחשב שלך בג'ימייל מצד שמאל למעלה "הגדרות" (ליד שם המשתמש).
משם אתה הולך ל"תוויות".
משם זה כבר מסביר את עצמו, ואתה יוצר לך תווית של המייל של נזק או כל מייל אחר שאתה רוצה להעביר דרך גוגל.
אם תסתבך, אשמח לנסות לעזור, אבל אם אני הבנתי את זה לך לא תהייה בעייה.
בקיצור, ברגע שתהיה לך תווית של הדואר הראשי (נזק) תוכל לראות אותה מהסלולארי בג'ימייל.
במקרה היום צירפתי עוד תווית דואר (הדואר וואלה! הישן שלי) לג'ימייל, בנוסף לדואר של הספק שלי (הלטאה הזה...). אני קורא את הדואר שלי רק דרך הג'ימייל כבר בערך שנה, ומאד מרוצה מהסידור הזה.
תודה על ההסבר.
לגבי הוצאת המיילים, אפשר להוציא דרך גוגל מייל בשמו של החשבון של נזק?
כן. אתה תראה את הפונקציה כשתגדיר את החשבונות. ההליך מאוד פשוט וברור.
הצלחתי גם לסדר את התוכנת מייל של האנדרואיד ככה שלא תמחק לי את המיילים :)
מי שמעוניין, APPLANET 2.6.5
http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=5
עובד לי מצויין על גאלקסי S.
דרך אגב, פרוט נינג'ה עם מוד של בננה ומולטי טאץ-
http://hotfile.com/dl/101086107/2781e92/com.halfbrick.fruitninja._v1.5.4.apk.html
מוטי, מה זה "APPLANET"? משיטוט קצר לא הבנתי מה יש בו. זה כמו המרקט?
שאלה טיפשית, אני יודע, אבל בכל זאת.
אגב: מהמחשב האישי ניתן לגלוש במרקט בצורה מלאה כמו בנייד, אם הנייד מחובר ב-USB והמרקט עובד בו.
או שרק אחד משניהם צריך להתקיים, לא יודע. אבל זה עובד.
APPLANET זה בדיוק אותו דבר כמו INSTALLOUS באייפון. רק שבאנדרואיד אתה פשוט מתקין אותו כמו אפליקציה רגילה. טירוף !
זה בעקרון מקביל למרקט, רק אם תשים לב, המחירים שם מחוקים עם קו :)
כמו ש asafasaf ענה לך, זה מרקט אבל הכל בחינם, כולל חלק גדול מהדברים שעולים כסף במרקט הרשמי.
מי אמר טרייקורדר ולא קיבל?
שימו לב שבאפלנט, הגרסאות של התוכנות לרוב לא מעודכנות ביחס למה שנמצא במרקט. חינם חינם אבל לא מעודכן כלכך.
מי שנתקל גם בבלאק מרקט שידע שזה בעצם האפלנט רק בשם אחר, מדובר באותה האפליקציה.
KoF-sHeLeG
03/02/11, 15:30
עדכון אחרון לאפליקציה מגיע ל AppPlanet בד"כ יום-יומיים אחרי שהוא יוצא במרקט.
מן הסתם כי צריך לפרוץ את התוכנות בתשלום.
היום הסוללה שלי הפתיעה ממש לטובה, לאחר שימוש סביר, WIFI פעיל כמה שעות, קצת משחקים ושיחות, קצת שירים והורדת אפליקציות מהמרקט, מ8 בבוקר, הסוללה על 40 אחוז.
ד"א, למישהו פה יש שלט מחשב שמותקן על המכשיר? אני לא מבין איך להפעיל את שלי .
תוודה.
מה תמונת המסך החי שלכם?
שלי כרגע: מטריקס, הורדתי סופת ברקים וגם להבות
(אם אין להבות לאוטו, לפחות יהיה לטלפון, RIGHT? בטח יוסיף איזה מגה זיכרון)
איפה יש טפטים חיים להורדה?
אצלי כרגע יש טפט רגיל, אנדרויאד אוכל שלושה תפוחים באפור, די מגניב.
ד"א, אפשר בגאלקסי S שלי לשנות את הממשק שיהיה כמו בHTC? מה התהליך ?
ד"א2, ראיתי את המפרט של הסוני אריקסון החדש שמשווק עם אנדרואיד 1.6. כרגע יש גרסא 2.2 ואולי גבוהה יותר אפילו(לא זוכר בדיוק) אז מה פספסתי ?
תודה.
XPeria10 מכשיר טוב מבחינת חומרה אבל כושל מבחינת מערכת הפעלה ולא יקבל עידכוני מערכת הפעלה. סיבה מרכזית בגללה לא רכשתי לי כזה במקום ה-HTC.
אז למה להוציא אותו לשוק עם מערכת כזו ?
מישהו יודע איך אני מקשר תמונת פרופיל מהפייסבוק לאנשי קשר? אנשי קשר, שהשמות שלהם בספר טלפונים ובסקייפ התעדכנו לבד ומופיע לי התמונה שלהם, מייל, וכו' כאלה שזה אל השם המדוייק אני לא מצליח להוסיף.
ברווז תודה על המדריך איך להוסיף עוד כתובת לכתובת הGMAIL.
אשמח לעזרה, תודה.
איפה יש טפטים חיים להורדה?
אצלי כרגע יש טפט רגיל, אנדרויאד אוכל שלושה תפוחים באפור, די מגניב.
במארקט, אלא איפה?... (https://market.android.com/apps/GAME_WALLPAPER/)
ד"א, אפשר בגאלקסי S שלי לשנות את הממשק שיהיה כמו בHTC? מה התהליך ?
אשמח לשמוע על זה בעצמי.
תודה.
מישהו יודע איך אני מקשר תמונת פרופיל מהפייסבוק לאנשי קשר? אנשי קשר, שהשמות שלהם בספר טלפונים ובסקייפ התעדכנו לבד ומופיע לי התמונה שלהם, מייל, וכו' כאלה שזה אל השם המדוייק אני לא מצליח להוסיף.
ברווז תודה על המדריך איך להוסיף עוד כתובת לכתובת הGMAIL.
אשמח לעזרה, תודה.
שמחתי לעזור. בקשר לפניספר (או ספר לפנים, או פייסבוק)-אין לי מושג. אני חושב שתצטרך להוריד אפליקצייה של פייסבוק ולנסות דרכה. אמנם "יש לי פייסבוק", אבל אני לא ממש פעיל בו, כך שלא הייתה לי מוטיבצייה לנסות אף פעם.
גיגול קצר העלה את אותה שאלה מפורום אנדרואיד בחו"ל. אם האנגלית שלך טובה, תוכל לקרוא כאן. (http://androidforums.com/motorola-droid/19276-apply-facebook-photos-droid-contacts.html) התקציר:
צור תיקייה שברצונך לשמור בה את התמונות. תן לה שם יצירתי, כמו פייסבוק...
לשם תעתיק את התמונות של אנשי הקשר שלך.
ואז תוכל לקשר תמונה לכל איש קשר דרך עריכה של אנשי הקשר בנייד.
הערת העורך, כדי לערוך איש קשר, הוא צריך להיות שמור על המכשיר עצמו ולא על הסים. לאנדרואיד יש אחלה אפשרות של שיכפול מהסים למכשיר ולהיפך, רק שהוא יראה לך את אנשי הקשר "כפולים", פעם בסים ופעם במכשיר, אחד מעל השני. אם תצליח להבין איך לבטל את זה ושיראה רק את אנשי הקשר שבמכשיר (אלה שניתן לערוך), אני אשמח לשמוע.
תודה ברווז, אך זכור לי שראיתי באיזה מקום אפליקציה שמבצעת את זה. להתחיל לשמור תמונות זה לא פרקטי לדעתי.
בכל זאת,תודה על התקציר שכתבת,אני חושב שאני מחפש משהו אחר.
אפליקציה של פייסבוק יש לי , לא חושב שזה דרכה.
מי יוכל לעזור לי למצוא אפליקצייה שאומרת לי כמה דקות דיברתי (בדומה ל-3Gwachdog של האינטרנט)בבקשה?
כמו כן, איך אני מפעיל אפשרות של כתב-יד בגלאקסי? תודה לעונים.
Phone usage ו- Traffic counter טובות.
תודה, הטראפיק- זה לא פר שיחה? אני מחפש באופן חודשי, כמו הווצ'דוג.
האפליקציה השניה טובה יותר לדעתי , רק תשנה בהגדרות לפי החבילה שלך
לא מתאים לך...
לא סתם רשמתי את שתיהן. שתיהן עושות את אותה העבודה, פשוט תבחר לך אחת.
*תוריד גרסאות פרו דרך applanet.
את ה Phone usage לא מצאתי באפפלאנט.
מישהו מצא ?
phonemypc- אני עדיין בהלם.
איך בכלל עובד החיוב על ההורדות? האם ייתכן שאוריד בטעות אפליקצייה ואשלם עליה בלי שאדע?
ואיך עובד הphonemypc, לא מבין איזו ססמא הוא מבקש ממני. היוזר זה השם של המחשב, או שאני טועה?
לשאלתך על האפליקציה לשליטה על המחשב , בבקשה:
http://softwareforme.com/?page_id=54
ברווז, מגדירים את התוכנה על המחשב ואז על הנייד. שים לב שהיא עובדת רק על WIFI + המחשב והנייד צריכים להיות מחוברים לאותה הרשת.
לא, אין אפשרות להוריד אפלקציה בתשלום בלי שתדע על כך.
שאלה טכנית משהו בעניין ה-SGS.
למישהו יש מושג למה כשאני ברכב והמכשיר מסונכרן עם הדיבורית - תקשורת הנתונים מפסיקה לעבוד?
ז"א, זה לא קורה כשה-BT סתם פועל אלא רק כאשר הוא מסונכרן עם הדיבורית.
אם זה חשוב אז אני ברשת פלאפון והדיבורית TRIPLE TOUCH של בלו-רון.
+1
מישהו עלה על זה?
גלקסי S עם פרויו
ברגע שהפלאפון מזדווג עם הדיבורית BLUERON ברכב, תקשורת ה 3G נסגרת.
אבל אם הבלוטות' עובד לבד, ומעביר קבצים מול מחשבים או פלאפון אחר אז ה 3G פעיל.
כלומר אי אפשר להפעיל WAZE במקביל עם הדיבורית למשל.
תודה מוטי. הותקן, עובד ומגניב לי את המוח.
+1
מישהו עלה על זה?
גלקסי S עם פרויו
ברגע שהפלאפון מזדווג עם הדיבורית BLUERON ברכב, תקשורת ה 3G נסגרת.
אבל אם הבלוטות' עובד לבד, ומעביר קבצים מול מחשבים או פלאפון אחר אז ה 3G פעיל.
כלומר אי אפשר להפעיל WAZE במקביל עם הדיבורית למשל.
אז תתקין IGO:)
הרגע גיליתי שניתן לסמן כוכב ליד האיש-קשר. לא מבין מה זה עושה...
עריכה. הבנתי מה זה עושה. הוספה למועדפים.
אבל מה זה נותן?! זה לא מעלה אותם למעלה לגישה נוחה.
ועוד דבר.
איך אני יכול להגדיר למכשיר רשימת השמעה נורמאלית? כל חיבור למחשב הוא מחליט להוסיף לנגן את כל צלילי ההודעות שלי, כך שלפעמים כשנגמר שיר אני שומע את דארת' ווידר מתנשם עליי, או שסתם צועקת עליי פרה משוגעת.
האם יש דרך להתקין ווינאמפ למשל על המכשיר ולקבוע את רשימת ההשמעה שלו מהמחשב ?
תודה.
מן-הסתם, שם אותו בפייבוריטס.
למה לא לעושת רשימת השמעה פעם אחת בווינמאפ או בPOWER AMP(עם מה אתה עובד?) ?
זה ישתנה עם חיבור למחשב??
מוטי האייגו הוא לא פתרון
זה לא מבטל את העובדה שכאשר המכשיר מצוות לדיבורית אז אין תקשורת נתונים
אני עוד עובד על מציאת פתרון לכך
ברווז איזה מכשיר יש לך?
אם זה הגלקסי אז זו בעיה די מולדת בכמה מכשירים
אבל אםשר לפתור אותה עם פלאש לקרנל של וודו או סםידמוד עם הוודו סאונד פיקס
אגב, אם במכשיר שלכם תומך אז תתקינו setcpu ותרימו את המעבד ל 1200 עם שימוש בפרופילים לחסכון סוללה:-)
עברתי לא מעט עם המכשיר ולמדתי אך יותר בזמן שיש לי אותו
אליקו, זה היה בהומור:)
לבעלי הגאקלסי S שלהם אאיגו, מה מהירות קליטת הלווינים שלו בפעם הראשונה ? כלומר שאתם מכניסים יעד כמה זמן לוקח עד שהוא מתביית ומציג לך כבר איפה אתה ?
michael carmi
10/02/11, 9:43
אני עם הגלקסי ואני מקבל עידכונים עם הדיבורית מחוברת
מיכאל, איזו דיבורית יש לך?
מוטי, לאחר החלפת הקרנל(speedmod) נראה כאילו זה קורה הרבה יותר מהר.
אצלי הבנצ'מרק יושב על 2500 ומעלה עם DESIRE HD בלי OC. ברגיל זה יושב על סביבות 1750, עכשיו הגעתי ל-2835, כמובן בלי המהרות והתעסקויות שכאלה.
תורידו את האפליקציה Quadrant ותריצו בדיקה מלאה. חובה להיות עם חיבור לאינטרנט בזמן שהאפליקציה מריצה את הבדיקה.
למה לא לעושת רשימת השמעה פעם אחת בווינמאפ או בPOWER AMP(עם מה אתה עובד?) ?
זה ישתנה עם חיבור למחשב??
זה בדיוק מה ששאלתי, האם ניתן לעשות את זה דרך המחשב על הווינאמפ ולהעביר את זה (מן הסתם צריך להתקין ווינאמפ קודם על הנייד) לנייד?
אני עובד כרגע עם הנגן המקורי של המכשיר.
ברווז איזה מכשיר יש לך?
אם זה הגלקסי אז זו בעיה די מולדת בכמה מכשירים
אבל אםשר לפתור אותה עם פלאש לקרנל של וודו או סםידמוד עם הוודו סאונד פיקס
גלקסי...
דיברת פה סינית, ידידי. איזה וודו?
סביר להניח שוודו זה השם של הקרנל (השם שהמציא מי שעשה את הקרנל הזה), על אותו המשקל אפשר לקרא לקרנל הזה "ברווז".
או שזאת תוכנה שדוחפת את הקרנל לתוך המכשיר
לא ברור לי למה הוא התכוון.
קצה של חוט?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=822756
"קרנל"? זה לא זה בכדורגל שזורקים את הכדור מהפינה?....
אגב, איך אני מסווה את המיקום שלי כדי לראות אפליקציות אמריקאיות? האם חלון "אינקוגניטו" יעשה את זה בלי להסתבך עם צד ג'? תודה.
צריך market enabler רק שאני לא בטוח אם התוכנה ניתנת לשימוש למי שאין לו רוט (מכשיר פרוץ)
קרנל:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kernel_%28computing%29
ברווז
קרנל זה הfirmware של המכשיר, שמקשר בין החומרה לתוכנה
יש קרנלים של VOODOO
ADVANCED VOODOO
SPEEDMOD
כל אחד יש את הפירוט של אופציות החומרה שהוא מפעיל
כמו BLN\SETCPU בהטמעה
VOODOO AUDIO FIX
LAG FIX
וכו' וכו' וכו'
התוכנה שבאמצעותה אתה מרביץ את הפלאשים לתוך המכשיר נקראת ODIN 3
אל תשחק עם זה אם אתה לא מבין, זה יגרום למחיקות ותקיעות מיותרות של המכשיר
בכל מקרה, נמצא הפתרון לבעיית הדיבורית ששהצגתי
הפתרון הוא ווידג'ט נחמד שקוראים לו SWITCHPRO שהוא שולט עם כל המיתוגים במכשיר
WIFI\BT\GPS וכו' וכו' ממש כמו באופציות המוטמעות במכשיר
רק שהוא יוצר FORCE ON\OFF לאופציות במכשיר
כלומר אם בתקשורת נתונים עם WIFI ה 3G נכבה אוטומטית, אז אתה מקליק והוא מדליק ב"כח" את ה 3G וכך בעצם אתה מקבל גם WIFI וגם 3G במקביל :)
נחמד
האנדרואיד ממש נחמד להתעסקות
ממליץ בחום את הווידג'ט של ACCUWEATHER ממש ממש טוב ומדויק
על כך הקשקושים האחרים כבר דיברתם, למרות שיש מקום לתיקון :) אתם בכיוון
יש אפליקציה שנותנת auto answer לשיחות נכנסות כשהמכשיר מזווג לדיבורית בלוטות'?
אם זה משנה אני עם מיילסטון שמריץ פרויו (ציאנוגן 6) והדיבורית - מוטורולה T305.
אליבאבא - יש אפצליקציה מה קוראים אותה AUTOANSWER
נראה לי ששווה לנסות :)
אתה יכול להגביל מענה למספרים מסויימים בלבד
להגביל מענה רק כאשר יש חיבור BT פעיל לדיבורית\אוזניה
ולא לענות כשאתה כבר בשיחה
לא ניסיתי אותה, זה רק מחיפוש חפוז
http://www.androidzoom.com/android_applications/communication/autoanswer_fxqz.html
אגב.
לפעמים הצילצולים מחליפים את עצמם משום מה, ללא הסבר הגיוני.
היום קיבלתי SMS והצילצול היה צילצול של טלפון, שלא רצה להפסיק! עד שלא עשיתי ניקוי רמה 1+2.
גם הצלילים של אנשי הקשר מתחרפנים לפעמים.
למה זה ואיך אפשר לפתור את זה?
יש לך אפליקציות כלשהן שמנהלות שיחות?
כמו CALLER ID וכו'?
לא. נאדה.
אגב זה קורה גם במכשיר גלאקסי נוסף.
אלי יש לך המלצה לאפליקציה שמראה מספר שהתקשר מחסוי?
המלצה, משחק ישן נושן אך נוסטלגי, שהעברתי עליו שעות רבות בתור ילד: Final Fight. (https://market.android.com/details?id=com.apkmore.n1292784850437)
האפלאנט במכשיר כבר יומיים לא פועל, אני היחידי?
אפשר קישור בבקשה?
תודה.
עריכה:
http://www.applanet.net/Forum/downloads.php?do=file&id=8
תודה לתומר .
לא פועל לי גם עם הגירסה האחרונה משום מה.
באתר הזה אפשר לראות אם הסרבר נפל:
http://applanet.tumblr.com/
כרגע הוא לא באוויר.
michael carmi
13/02/11, 23:44
יש איזו אפליקצייה לחסימת פרסומות כמו בפיירפוקס, לאתרים כמו YNET לוקח שעה להיטען
Adfree אבל צריך SU (רוט).
לא לזה הוא התכוון.
תוריד את האפלקציה של YNET, אתה צריך לסבול רק את פרסומת הפתיחה לכמה שניות.
ד"א הSGS 2 יצא לאור ואני בשבוע הבא בארה"ב, כנראה שהנקסוס ימצא את עצמו נח במגירה הרבה יותר מהר ממה שהוא ציפה :).
הווינאמפ דורש המון הרשאות. מישהו התקין? מישהו יודע אם אפשר באמת לערוך את הפלייליסט בצורה נוחה מהמחשב ולהעביר לנייד? זה שווה את זה? תודה.
חברים, זכור לי שראיתי באיזה מקום אפליקציה שמספיק לזמזמם את השיר, יש לי שיר שמחרפן אותי ולזמזם אותו אני יודע, אשמח לעזרה.
ד"א, ממליץ להוריד ,home switcher להוריד לאנצ'רים ולהתנסות בכמה שונים, זה בהחלט כיף לגוון.
מוטי,
אתה מתכוון למידומי.
http://www.midomi.com
תודה :)
מצאתי אפשרות שאתה יכול לעשות תיקיות בעמודי האפליקציות, נוח מאוד.
אם מישהו ירצה לדעת בכיף שיגיד.
michael carmi
16/02/11, 21:17
האם מישהו יודע למה אני לא מצליח לשמוע מוזיקה בדיבורית של הקסדה (גלקסי)?
מוטי,
אתה מתכוון למידומי.
http://www.midomi.com
או sound hound. חוץ מלזהות שירים שאתה חושב עליהם, האפליקציה הזאת נותנת לך כל דרך אפשרית לגלות שירים. השמעה, שירה, זמזום, כתיבת מילים. ואחרי שהיא מגלה היא גם נותנת לך כל פיסת מידע אפשרית על השיר.
או sound hound. חוץ מלזהות שירים שאתה חושב עליהם, האפליקציה הזאת נותנת לך כל דרך אפשרית לגלות שירים. השמעה, שירה, זמזום, כתיבת מילים. ואחרי שהיא מגלה היא גם נותנת לך כל פיסת מידע אפשרית על השיר.
MEH. לא משהו. באינטרנט יש גם אפליקצייה לתיפוף על מקש הרווח, שגם היא אגב לא להיט.
ניסיתי לצוד איתה איזה שיר ישן, שנות התשעים, שמורכב בעיקרו מסקסופון (משהו מוכר, חצי של פורנו כזה), שאין לי מושג ירוק מי ומה ולמה. אז שרתי. זייפתי סקסופון. זייפתי גם חצוצרה (אני טוב בלעשות קולות של הכלים האלה, אני רק לא טוב בלשמור על התווים הנכונים. איזה בעסה לי!), זימזמתי, צעקתי, וכלום. לא מוצא. גם שזאם לא רוצה לעזור.
בעסה.
גם אני לא הצלחתי למצוא את השיר שרציתי
האם מישהו יודע למה אני לא מצליח לשמוע מוזיקה בדיבורית של הקסדה (גלקסי)?
הדיבורית שלך תומכת ב A2DP?
michael carmi
23/02/11, 22:58
עם הנוקיה E71 שמעתי מוזיקה בלי שום בעיה.
יש המלצה לאפליקציה לשליטה מרחוק במחשב דרך הסלולרי?
logmein.
יקר [נמצא גם באפלנט :wink: ] אבל עובד נהדר.
עובד קצת לאט, אולי טיפה משחקים בהגדרות וזה ירוץ טוב יותר. אבל עושה את העבודה!
יש המלצה לאפליקציה לשליטה מרחוק במחשב דרך הסלולרי?
קרא כמה עמודים אחורה, ותיתקל ב"PHONE MY PC". אחלה תוכנה. כמעט חסרת לאגים.מובטח שעות של צחוקים ע"י שיגוע האישה:twisted: . נמצא באפלאנט ועובד פיקס. מוגן ססמא (שאתה בוחר) להתחברות ראשונית ואז אתה מתחבר אוטומטית. התוכנה חייבת להיות מופעלת על המחשב שלך בנוסף.
מישהו מכיר אפליקצייה בסגנון של POYNT שעובדת בארץ? ספציצית, האם יש אפליקציה שמוצאת סרטים ואיפה הם מציגים?
קרא כמה עמודים אחורה, ותיתקל ב"PHONE MY PC". אחלה תוכנה. כמעט חסרת לאגים.מובטח שעות של צחוקים ע"י שיגוע האישה:twisted: . נמצא באפלאנט ועובד פיקס. מוגן ססמא (שאתה בוחר) להתחברות ראשונית ואז אתה מתחבר אוטומטית. התוכנה חייבת להיות מופעלת על המחשב שלך בנוסף.
לא הבנתי איך העסק עובד, איך המכשיר מזהה את המחשב שבבית?
מעבר לזה, הנייד שלי לא מתחבר למחשב, יש איזו בעיה באפליקציה משהו
באדיבות מוטי התותח שהסביר גם לי.
שלב ראשון, מתקינים על המחשב הביתי את התוכנה מהאתר הזה. (http://softwareforme.com/?page_id=54)
שלב שני, מזינים את שם המשתמש והססמא על המחשב הביתי.
שלב שלישי, מתחברים דרך WIFI (בלבד. דרך האינטרנט הרגיל זה לא אוהב לעבוד כל כך) ומפעילים את האפליקצייה.
שלב רביעי, מזינים שם משתמש וססמא על הנייד, מחכים טיפה, והופ! יש לך שליטה מלאה.
זה מה שעשיתי, ובכל זאת זה לא רצה להתחבר למחשב.
ilcinemadroid
מוטי תודה אבל לא מוצא את זה באפלאנט. זה מופיע אולי תחת שם אחר?
עריכה, מסתבר שזה נמצא בכיף במארקט הרגיל. תודה רבה.
חברים, מישהו יודע איך אפשר להוסיף איזה כלי כדי שיהיה אפשר לחפש בספר הטלפונים אנשים בעברית? למען הסר ספק, מדובר ב-HTC DESIRE (במידה וזה משנה למישהו...)
תודה.
שאתה בספר טלפונים, תלחץ על MENU (איפה שזה לא נמצא אצלך במכשיר) ואז תראה אם יש לך אפשרות של חיפוש, אם יש אז מה הבעיה להקליד בעברית? מקלדת? תתקין מקלדת בעברית
רק לציין שאני עם אנדרואיד 2.3.3 כבר יומיים - מדהים, מדהים, מדהים. הטלפון (נקסוס וואן) עף, הכל יפה יותר, ובנתיים הוא עוד לא נתקע (!!!). שדרגו בהמוניכם.
חברים, מישהו יודע איך אפשר להוסיף איזה כלי כדי שיהיה אפשר לחפש בספר הטלפונים אנשים בעברית? למען הסר ספק, מדובר ב-HTC DESIRE (במידה וזה משנה למישהו...)
תודה.
לחיצה על כפתור החיפוש תקפיץ לך את המקלדת, עוברים לעברית, כותבים את השם של איש הקשר אותו אתה מחפש. וזהו it's as simple as that
אבל אין אופציה של חיפוש...
מופיעה מקלדת עם מס' + אותיות באנגלית והמכשיר מסנן את אנשים הקשר שמתאימים למקשים שאני לוחץ (שם איש הקשר או המס, שלו). אין אופציה של חיפוש.
רק לציין שאני עם אנדרואיד 2.3.3 כבר יומיים - מדהים, מדהים, מדהים. הטלפון (נקסוס וואן) עף, הכל יפה יותר, ובנתיים הוא עוד לא נתקע (!!!). שדרגו בהמוניכם.
ל-desire עוד אין 2.3.3 רשמי. הרשמי אמור לצאת ב-3 החודשים הקרובים (second Q of 2011).
לא רשמי אני מאמין שיהיה תוך מס' שבועות ומן הסתם ינחת ב-XDA.
יש מצב שכבר נחת - חפש GRI40
תודה.
לא צריך אפילו להכנס לאנשי קשר. פשוט תן חיפוש ממסך הבית.
http://www.youtube.com/watch?v=eIalMUIgpqs
vBulletin® Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.