Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב לחברי הפורום.

תודה לכם על התשובות הקודמות.

אני שואל הרבה - כי אני יודע מעט.

________

אז ככה: מחר אני אמור ללכת בבוקר לאבי-אביזרים בירושלים (למי שמכיר) בכדי להתקין זוג רמקולים בפיג'ו 307 .

בדרך-כלל אף פעם לא תהיה סיבה ל-א להתקין רמקולים ברכב,

אבל ברכב זב יש לי קצת חששות.

למי שמכיר את רכב זה - אזי הוא יודע שיש בו את מערכת המולטי-פלקס המתוחכמת שמבקרת, על ידי מחשב, על כל פעולה חשמלית ברכב.

לכן חששותי רבים.

מצד אחד המערכת האורגינלית שברכב הינה טובה - אבל לי זה לא כל כך מספיק - מוזיקה ברכב חשובה לי ולכן אני מעוניין להתקין את הרמקולים. :(

הפחד הכי גדול שלי הוא שכמה ימים אחרי התקנת הרמקולים לפתע תהרס איזה מערכת חשמל ברכב (נגיד מנגנון החלונות) ואז אצטער שעשיתי את הטעות הזאת.

האם למישהו יש נסיון עם רכב זה? עם המולטי-פלקס?

האם ישנה סיבה ל-א להתקין את הרמקולים?

תודה

פורסם

אמממ אני לא חושב שהתקנת רמקולים קשורה איך שהוא למחשב של האוטו אבל בכל מקרה קח את האוטו למתקין שמכיר טוב את האוטו הזה והוא יודע מה הוא עושה...ותשב לו על הווריד שיעשה עבודה טובה! ובכל מקרה כל מתקין אמור להיות אחראי לעבודה שהוא עושה..

פורסם

אין שום בעיה להתקין ב-307 רמקולים במגש האחורי ע"ח הרמקולים בדלתות האחוריות...

הייתי נוכח ל-"התקנה"כזו עם רמקולים 200Wpeak דור קודם של פיוניר

ההבדל משמעותי בינם לבין הרמקולים המקוריים - לך על זה...

motorica.net

• תוכן חדש...