Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גיפ ווילס 66 שתיקנתי ואני צריך הסבר מדויק איך אני יכול להעלות אותו לכביש + כתובות וטלפנים של המשרדים השונים

:?::?::?:

תודה

פורסם

אם הרכב על שימך , גש למשרד הרישוי והגדר את הרכב כרכב אספנות

כך לא תצטרך לשלם את האגרות אחורה . אין חזרה מהגדרה זו !

מגבלת תנועה עם הרכב בין השעות 07:00 ל - 09:00 בבוקר !

ב. לאחר שיש ברשותך רשיון עם אגרה לתשלום שגובה הסכום 147 שקל +

תלוי בחודש עלית הרכב לכביש ובחודש הוצאת הרשיון הנכחי , בדוק אם

כתוב "חיב מעבדה מוסמכת" אם כתוב , אתה חייב לקחת את הרכב למעבדה כזו , מאוד יכול להיות שלא יהיה כתוב כלל , ואז ,

עשה ביטוח , גש לטסט עם אישור מוסך בדבר תקינות מע' הזה ובלמים

ובהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בהמשך לדברים של דרור - הריני לתקן טעות והיא גם במידה ורשום לך בניירת חייב מעבדה מוסמכת לאחר רישום הרכב כאספנות אינך חייב בזה עפ"י התקנות.

דרוש מהם למחוק את זה ולקבל ניירות לטסט.

במידה ויהיו לך בעיות צור עימי קשר ואני אעזור לך

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

האם משנה מה בא קודם? (רישום רכב האספנות לפני "מעבדה מוסמכת" או אחריו) - על מנת למחוק את ה "מעבדה" ???

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

אכן חשוב סדר הפעולות - רכב שאינו אספנות (ולא משנה גילו, בסטטוס שלו בעצם נשאר רכב מיושן) אינו יכול לחזור לכביש באם אין לו טסט למעלה משנה.

פורסם

הבנתי, אך לא לכך התכוונתי.

מצוי ברשותי רשיון אספנות + "חייב אישור מעבדה".

כאשר אני מבקש למחוק את הדרישה לאישור המעבדה, האם משנה ש :

1. קודם הרכב נרשם כאספנות, ולאחר שנה ללא טסט (כאספנות) הופיע פתאום הדרישה למעבדה.

2. הרכב לא היה אספנות. נרשמה לו דרישה למעבדה ולאחר מכן הוא נרשם כאספנות (והדרישה לא בוטלה).

במילים אחרות - האם משנה מי בא קודם, הרישום כאספנות או הדרישה לאישור מעבדה - זאת כאשר על רשיון הרכב מתנוססים כרגע שניהם יחדיו.

מקווה שהשאלה מובנת.

תודה,

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

למר טי שלום

השאלה היתה מובנת ובעצם כבר נענתה.

התשובה היא שלאחר רישום הרכב כאספנות אין יותר צורך ב"מעבדה מוסמכת" ולא משנה כמה זמן הרכב עמד וגם /או מתכוון לעמוד בעתיד!!!! במידה ועושים לך בעיות עם רכב האספנות, משמע לא רוצים במשרד הרישוי להסיר לך את המגבלה צור עימי קשר ואעזור לך

• תוכן חדש...