Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכוווווווולם,

נכון שפניתי להרבה אנשים פה בפורום בעזרה לגבי כל מיני דברים הקשורים לסוסיתא, אך ברצוני לקנות סוסיתא (לא משופצת, אך במצב שמוגדר כ"אוטו"...) במחיר סביר.

מחיר סביר הוא המחיר שפעם ירין אלקיים נתן לסוסיתא - בין 1000 ל-1500 ש"ח...!

תראו לדוגמא את המכונית לתפארת שהייתה/נמצאת עדיין של דרור מהפורום.

פשוט יצירת אמנות !

מחכה לתגובות פה / הודעות פרטיות.

תודה רבה רבה לכולם, :twisted: חולה~הגה :twisted:

סוסיתא בשיפוץ.jpg

פורסם

חולה~הגה שלום.

האים המחיר שדורש דרור עבור הסוסיתא שלו ייקר לך ?

האים בדקתה את האינפורמציה שקיבלתה ממני בה"פ ?

בהצלחה מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

בקשר להודעה הפרטית, החלטתי להגדיל ראש מסמל קטן למכונית כולה... :lol:

לא סתם, אני חשבתי על זה קצת (קצת הרבה... - קצת הרבה מאוד !) והחלטתי שאם אני מוצא את הרכב הזה במחיר סביר לכיסי אני מוכן להשקיע קניה.

שוב, הדגש שלי זה לא רכב משופץ, אלא גם יכולה להיות םשוט מציאה לא משופצת אבל הכוללת 4 גלגלים ומוכנה לנסיעה מקרטעת...

כמה דרור רוצה על היצירה ?

תודה, :twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

בלוח קונים/מוכרים פה באתר יש מודעת מכירה של הסוסיתא של דרור

דבר איתו .

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

אני מצאתי לדרור את הסוסיתא שלו. היא עמדה במשך 11 שנה בחצר של בחור דיי מבוגר ברמת גן, הילדים שלו קנו לו אותה ליומהולדת (שישפץ אותה) אבל הוא לא נגע בה.

מאז דרור השקיע בה לא מעט, היא אומנם נראת זוועה מבחוץ אבל הרכב מבחינה מכאנית נמצא במצב מצויין. לא זוכר בדיוק מה הוא שיפץ בה (אני בטוח שאם תפנה אליו הוא יתן לך רשימה ארוכה ומפורטת) אבל חוץ מ"פחחות" ומנוע עם קומפרסיה חלשה לא צריך לעשות כלום ברכב הזה.

ב-1K וגם 2K ש"ח לא תמצא סוסיתות אלא אם כן מדובר ברכב נטוש שצריך שיפוץ מקיף. סוסיתא במצב משופץ נמכרת באזור ה-20K ש"ח, לא זוכר כמה דרור בדיוק רוצה על הסוסיתא אבל דיי קרוב ל-10K ש"ח אם אני לא טועה ...

לשפץ סוסיתא ממצב גרוטאה יעלה לך הרבה יותר כסף וזמן. אם אין לך הרבה כסף אז אני ממליץ לך לחפש סוסיתא במצב כמו של דרור (לקראת סוף שיפוץ) או סוסיתא משופצת מכיוון שככה תשקיע ברכב הרבה פחות משיפוץ כולל שיכול להגיע בקלות לכפול מהסכום שתקנה בו סוסיתא משופצת ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש בחולון, ברחוב אילת, לא רחוב ממרכז מסחרי נאות רחל, סוסיתא קוביה אפורה שנוסעת מדי פעם (היא משנה מקום) במצב טוב בהחלט.

נדמה לי שהיה עליה פעם שלט למכירה אבל כרגע אין (אולי הבעלים התייאש), סע והשאר פתק ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
20K?

כן, זוכר את הסוסיתא החצי לבנה חצי תכלת, היה אפילו כתבה עליה ב"אוטו" לפני חצי שנה או שנה. אם זכרוני לא מטעה אותי הוא רצה 22K ש"ח, אני בטוח שהוא מכר אותה בסביבות ה-20K ש"ח. עוד דוגמא זה הסוסיתא שהייתה למכירה ב"שוק עתיק" לפני שנה בדיוק, גם היא הייתה משופצת ועליה רצו 25K ש"ח (נראה לי שהיא הייתה חצי לבנה חצי אדומה, אבל אני לא בטוח בזה). היו גם עוד סוסיתות שסתם צלצלתי לברר כמה רוצים עליהם (בלוח קלאסיקר ובלוח של המועדון) והסכומים היו דיי קרובים ל-20K ש"ל לסוסיתא משופצת ...

פורסם

אז אני שואל אותך, בדיוק כמו ששאלתי בתרד על ערך וולוו 121:

בכמה מכרו בפועל?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
the susita from pardes kats sold for 2K

runs good

הסוסיתא מפרדס כץ היתה סוסיתא 13/60 עייפה ולא סוסיתא קוביה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אז אני שואל אותך, בדיוק כמו ששאלתי בתרד על ערך וולוו 121:

בכמה מכרו בפועל?

בני, אם נמשיך ככה הויכוח לא יסתיים גם מחר ...

נגיד רצו 20K ש"ח, אז אני לא מאמין שהוא מכר מתחת ל-15K ש"ח וגם זה בהגזמה ...

אם אתה באמת רוצה להיכנס לקטע הזה אז אפשר להשיג את הטלפון של הבעלים דרך המועדון ואז לשאול אותו בכמה הוא מכר בסוף ...

פורסם

קניתי ומכרתי כמה ענתיקות בחיים שלי. ההפרש יכול להגיע גם ל 100%. לכן אל תתרגש מאלה ש"זורקים מחיר". תראה בקלסיקאר איזה מחירים כותבים שם. זה כאילו שהמוכרים כותבים מספר מסויים כשהם קמו על צד שמאל ומספר אחר כשהם קמים בצד ימין. מה שקובע זה בכמה מכרו בפועל. נראה את האמיץ שיקום ויאמר בכמה נמכרה המכונית שלו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קניתי ומכרתי כמה ענתיקות בחיים שלי. ההפרש יכול להגיע גם ל 100%. לכן אל תתרגש מאלה ש"זורקים מחיר". תראה בקלסיקאר איזה מחירים כותבים שם. זה כאילו שהמוכרים כותבים מספר מסויים כשהם קמו על צד שמאל ומספר אחר כשהם קמים בצד ימין. מה שקובע זה בכמה מכרו בפועל. נראה את האמיץ שיקום ויאמר בכמה נמכרה המכונית שלו.

שלי נמכרה בשקל תשעים :lol:

בני, אני נוטה להסכים אתך כי פעם כמעט קניתי קורטינה דור ראשון מסוחר שהמחיר ההתחלתי שהוא רצה זה 12K ש"ח, עוד בשיחת טלפון הוא אמר לי שהוא מוכן "לעשות לי מחיר" ולרדת לעשר "אבל זה מחיר אחרון". אחרי איזה שבוע של שיחות בטלפון הוא הסכים לדבר על 7K ש"ח. סגרנו בע"פ שאני קונה בשבע, מכיוון שלרכב לא היה טסט אז הסוחר לקח על עצמו את הסיכון והסיע את הרכב לבית שלי. אחרי כמה ימים אמרתי לו שאני לא קונה אותה אז הוא הסכים לרדת ל-5K ש"ח. פה אני כבר ממש כועס על עצמי שלא קניתי אותה אבל אז "בכיתי" לו שלרכב אין טסט ולכן אני לא רוצה לקנות, אז הוא לקח אותה ועשה טסט (בסך הכל היה צריך להוסיף לוחית רישוי מקדימה ולתקן תוף תפוס מאחורה) וגם אחרי זה לא קניתי אותה ...

אוי, איזה דפוק הייתי, היא הייתה במצב מדהים מכל בחינה, היה קצת חלודה שטחית (רק צריך קצת לשייף ולצבוע מחדש) בדלת תא מטען והמערכת אוורור לא עבדה. כמה חודשים אחרי זה ראיתי בשוק עתיק מישהו שמוכר קורטינה דור שני (שהיא נראת פחות קלאסית מהדור הראשון) עם מכה ממש מכוערת בכנף שמאלית קדמית (ליד הפנס), הרכב היה נראה סבבה (רק הצבע הלבן היה נראה כאילו צבעו עם מברשת טמבור), המוכר רצה 6K ש"ח, כמעט התפוצצתי מצחוק כששמעתי את המחיר, לפחות אמרתי לו בהצלחה במכירה ...

זה הניסיון היחיד שיש לי עם קניית (או יותר נכון ניסיון קניה) רכב אספנות. הניסיון השני היה הקניה של המנטה. אני אהיה האמיץ הראשון וארשום בדיוק כמה היא "עלתה" לי. פה לא היו כמעט משחקים, הבחור (שלומי) רצה 2K ש"ח, אני אמרתי לו 1500 ש"ח וזה מה שהוא קבל (וממש אין לי בעיה לרשום בכמה קניתי את המנטה שלי כפי שאתה שם לב) ...

מאז השקעתי בה לפחות 20K ש"ח וגם את זה אין לי בעיה לפרט:

12K ש"ח פחחות.

400 ש"ח לזגג, כולל פירוק והרכבת שמשות, גומיות לחלונות קדמיים, אחוריים ותא מטען.

1500 ש"ח למוסך, כולל החלפת כל מערכת הבלמים, החלפת כל מוט ההגה בגלל מכה מגעילה שלא ניתן לשפץ או לעבור טסט, ועוד כמה דברים קטנים הכנה לטסט.

600 ש"ח מוט היגוי מפירוקיה.

300 ש"ח לדלת ומכסה תא מטען מהמנטה הלבנה של ירין.

3600 ש"ח לרפד, כולל ריצפה חדשה וריפוד גג חדש.

גרירות של הרכב עלו לי בין 1K ש"ח ל-1500 ש"ח.

עוד לפחות 5K ש"ח זה חלקים שהזמנתי מאיביי, וזה כולל רדיו, רמקולים, פנסים, טאסות, גרילים, מנורות, דשבורדים, מראות, מנגנון נעילה של המכסה מנוע, מכסה לטנק דלק והרשימה עוד ארוכה (סה"כ כ-50 חלקים וכל החלקים מקוריים!!!).

נשאר רק להזמין חשמלאי שישקם חלק ממערכת החשמל בשביל שנוכל לעבור טסט (שיקום כולל של מערכת החשמל אני אעשה). צריך גם לעשות ריפודים חדשים, אבל מכיוון שזה לא דחוף כרגע וממש אין לי כסף אז נדחה את זה בכמה חודשים ...

פורסם

אתה יכול לספר כמה זה עלה לך כי אתה רווק. :p

וכמו שנאמר האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם....

(בערך)

אם אני לא יודע כמה עלה לי גם אשתי לא יודעת...

האמת, אני נמצא בשלבים מתקדמים של שיפוץ הוולוו, ויש לי הערכה גסה כמה זה עלה (וכמה עוד יעלה) ואני לא אעלה את זה על הכתב לעולם כי לעלויות השיפוץ, תתווסף עלות העו"ד לענייני משפחה :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...