Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

בשבועיים הקרובים אני אטייל הרבה על קטנוע בכל איזור המרכז. היום יצא לי לראות לא קצת מכוניות בכל מיני חצרות פינות אפלות ולאחר בירורים יש לי גם את הפרטים של הבעלים כולל טלפון. אני מקווה לדווח על כמה שיותר מכוניות למכירה :)

כל המכוניות שראיתי הן במצב סביר הדורש שיפוץ מסיבי בחלקן ושיפוץ קל ביתר. אם מישהו רוצה פרטים ספציפית על רכב מסויים, שישאל, אני מקווה שאזכור ואענה...בשבוע הבא אני כבר אצטייד במצלמה.

נגלה ראשונה, כולן באיזור פ"ת:

- טנדר שברולט אפאש שנת 62 מנוע V. טלפון: 051-792849

- ב.מ.וו, לא סגור על השנה והדגם, נראית תחילת השבעים, שתי דלתות, מצב לא רע. טלפון: 050-747290

כל המכוניות הבאות נמצאות בחצר אחורית של קיוסק/מסעדת פועלים והטלפון שלהם הוא 066-220388 - יניב :

- פורד מוסטנג 1979.

- רום כרמל שנת 1980.

- אופל קדט, לא סגור על השנה, נראית סוף השישים.

- סאאב 2 דלתות, אני חושב שדגם ה-96, V4.

- פולקסווגן וריאנט, לא סגור על השנה - תחילת השבעים?.

- פורד פריפקט 58.

- אופנוע BSA שנת 1948.

- פורד אסקורט 72 שתי דלתות.

הטלפון של כל הנ"ל, כאמור, 066-220388, יניב.

זהו להיום, מקווה שיהיו עוד בכל יום במהלך השבועיים הבאים :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קטנוע???

מה הקשר!??!

יענו בשביל אחד שיש לו קמארו עם קצת פחות מ 500 מתחת למכסה

ועם אחיזת כביש מטורפת (יחסית לאמריקאית) מה הקשר??!?!?

ליאור לפעמים אתה משגע אותי...!!!

מתן :wink:

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

ליאור,

יניב שאתה מדבר עליו מחזיק מגרש למכירת רכבים.

במחירים שהוא דורש ניתן לקנות בית. הוא דורש מחירים אסטרונומיים ולא מציאותיים בהחלט.

בנוסף לכך, כיון שהוא מגרש, אז לפי הידוע לי יש לו בעית רשיונות לכמה מכלי הרכב ואין לו את הרשיונות של כולם.

בנוסף לכל הוא לא "מסביר פנים" כאשר מתעניינים ברכבים ועושה לך כאילו טובה שהוא בכלל מדבר איתך ותמיד יש לו כביכול הצעה גבוהה מאוד ממישהו אחר אבל הוא יגיד לך שזה עדיין לא מספיק בשבילו.

בזמנו היתה אצלו גם כרמן מוזנחת, שבורה ומפורקת שלבסוף הוא סידר אותה. מעניין היכן היא נמצאת היום.

אני מאוד אשמח לשמוע שלא מדובר באותו אדם ויש סיכוי להציל את הרכבים.

פורסם
ליאור,

יניב שאתה מדבר עליו מחזיק מגרש למכירת רכבים.

במחירים שהוא דורש ניתן לקנות בית. הוא דורש מחירים אסטרונומיים ולא מציאותיים בהחלט.

בנוסף לכך, כיון שהוא מגרש, אז לפי הידוע לי יש לו בעית רשיונות לכמה מכלי הרכב ואין לו את הרשיונות של כולם.

בנוסף לכל הוא לא "מסביר פנים" כאשר מתעניינים ברכבים ועושה לך כאילו טובה שהוא בכלל מדבר איתך ותמיד יש לו כביכול הצעה גבוהה מאוד ממישהו אחר אבל הוא יגיד לך שזה עדיין לא מספיק בשבילו.

בזמנו היתה אצלו גם כרמן מוזנחת, שבורה ומפורקת שלבסוף הוא סידר אותה. מעניין היכן היא נמצאת היום.

אני מאוד אשמח לשמוע שלא מדובר באותו אדם ויש סיכוי להציל את הרכבים.

לפי איך שאתה מתאר את זה...נראה לי שזה אותו מקום :? ..למרות שהוא היה נחמד :roll:

לא שאלתי על מחירים וכו'...כששאלתי על רשיונות הוא אמר לי שיש לכולם, אני באמת לא יודע מה הלאה מכאן...ראיתי מכוניות וכאב לי הלב שהן שם..אז רשמתי אודותיהן...מקווה שיקחו אותן משם ויעשו איתן משהו ראוי..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
קטנוע???

מה הקשר!??!

יענו בשביל אחד שיש לו קמארו עם קצת פחות מ 500 מתחת למכסה

ועם אחיזת כביש מטורפת (יחסית לאמריקאית) מה הקשר??!?!?

ליאור לפעמים אתה משגע אותי...!!!

מתן :wink:

כשיש לך רכב שאוכל בסביבות ליטר ל-3 ק"מ....אז אתה מתחיל לנסוע בתוך העיר על קטנוע...

ואני מדבר מנסיון... :wink:

פורסם

ליאור ממש תודה לך.

מה שאתה עושה עבור הענתיקות והאספנות זה ממש צדיקות. המשך כך. אוהבים אותך.

ד"א המכונית שלך מדהימה הייתי בשישי במפגש והתלהבתי כמו העשרות שהתגודדו סביבה.

כמו שאומרת שרית חדד "אתה תותח"!!!

• תוכן חדש...