Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה יש לנו :

1 רכב מודל 1982 שרשיונותיו מופקדים למעלה משנה, לא אספנות וללא טסט בתוקף.

1 נעבעך שרוצה לשפץ אותו ולהחזירו לכביש.

והשאלות :

1) נניח שבאים למשרד הרישוי ורוצים להוציא את הרשיונות מההפקדה (אני משער שרק הבעלים יכול, או שאני עם יפוי כח+ת.ז שלו), צריך לשלם איזה סכום/אגרה על המקום או שפשוט מקבלים רשיון רכב רגיל ומשלמים אותו בדואר בזמני החופשי ?

2) האם יש סיכוי שמכון הרישוי יסתפק ביפוי כח בלבד ללא ת.ז הבעלים בצמוד לצורך העברת הטסט ?

3) הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה לפני הטסט ?

כל זאת אני שואל משום שהבעלים נמצא יותר מ100 ק"מ ממני, ולא נראה לי שהוא ירצה להשאיר אצלי את הת.ז. שלו ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה לא בסדר... ספר איזה אוטו !!!!???

אל תגיד לי שהתייאשת מלחפש ספרינט... :roll:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אז מה יש לנו :

1 רכב מודל 1982 שרשיונותיו מופקדים למעלה משנה, לא אספנות וללא טסט בתוקף.

1 נעבעך שרוצה לשפץ אותו ולהחזירו לכביש.

והשאלות :

1) נניח שבאים למשרד הרישוי ורוצים להוציא את הרשיונות מההפקדה (אני משער שרק הבעלים יכול, או שאני עם יפוי כח+ת.ז שלו), צריך לשלם איזה סכום/אגרה על המקום או שפשוט מקבלים רשיון רכב רגיל ומשלמים אותו בדואר בזמני החופשי ?כן משלמים. את האגרה שלא שולמה עד להפקדת הרשיונות. אם היא שולמה עד לתאריך ההפקדה אז רק אגרה נכון להיום , רק שלא תקבל רשיון (לך לסעיף 3)

2) האם יש סיכוי שמכון הרישוי יסתפק ביפוי כח בלבד ללא ת.ז הבעלים בצמוד לצורך העברת הטסט ?לא

3) הרכב צריך לעבור בדיקת מעבדה לפני הטסט ? לצערך כן , כי הוא רכב מיושן (בן למעלה מ-19 שנים.

כל זאת אני שואל משום שהבעלים נמצא יותר מ100 ק"מ ממני, ולא נראה לי שהוא ירצה להשאיר אצלי את הת.ז. שלו ...

אני מעביר לפורום אספנות , שם אנשים בקיאים יותר בתהליכים.

פורסם
אתה לא בסדר... ספר איזה אוטו !!!!???

אל תגיד לי שהתייאשת מלחפש ספרינט... :roll:

הראל.

מחר תדע יותר פרטים 8)

וזו סוד , לא ספרינט (שכבר אני מתייאש מלמצוא)

פורסם

תצלם את התעודת זהות של הבן אדם שאתה צריך אותה ממנו ותגיד לו לחתום על הנייר .

לא צריך את התעודת זהות עצמה .

יש לך תמונות של הסוד ? , אם כן תעלה .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם
תצלם את התעודת זהות של הבן אדם שאתה צריך אותה ממנו ותגיד לו לחתום על הנייר .

לא צריך את התעודת זהות עצמה .

יש לך תמונות של הסוד ? , אם כן תעלה .

אתה חושב שמשרד הרישוי יסתפקו בצילום חתום של הת.ז. בשביל להוציא מהפקדה ? עשית את זה פעם וזה הצליח לך ?

תמונות עדיין אין, רק מחר אני הולך לראות אותה.

נ"ב : מי שיכול לסייע או להפנות למסייעים בענייני רישוי - אנא , ה"פ יתקבלו בברכה.

פורסם

ועוד שאלה (חיפשתי בכל הפורום אבל לא מצאתי תשובה לזה ) :

נניח שלפני שנתיים הרכב היה צריך לעשות טסט, לא עשה, ואחרי חצי שנה מיום פקיעת הטסט הפקידו את הרשיונות עד היום.

היום כשבאים ומוציאים את הרשיונות - האם צריך לעשות בדיקת מעבדה ?

במילים אחרות, האם הזמן שבו הרשיונות היו מופקדים נחשב כ"זמן ללא טסט" לצורך השנה שלאחריה חייבים בבדיקת מעבדה ? או שהם רואים בדוגמה הזו רק חצי שנה בלי טסט ?

פורסם

1. משרד הרישוי לא מקבל העתק תצלומי של תעודת זהות. לא רק זה אלא שלפי מיטב זיכרוני הם אפילו מבקשים מבעל הרכב להופיע בעצמו כדי להוציא מהפקדה.

2. זמן ההפקדה נחשב לזמן ללא טסט - ומכאן שגם אם הרכב נכנס להפקדה עם טסט לאחר שנה מיום תום הטסט יזדקק למעבדה מוסמכת כדי להחזירו לכביש.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
1. משרד הרישוי לא מקבל העתק תצלומי של תעודת זהות. לא רק זה אלא שלפי מיטב זיכרוני הם אפילו מבקשים מבעל הרכב להופיע בעצמו כדי להוציא מהפקדה.

2. זמן ההפקדה נחשב לזמן ללא טסט - ומכאן שגם אם הרכב נכנס להפקדה עם טסט לאחר שנה מיום תום הטסט יזדקק למעבדה מוסמכת כדי להחזירו לכביש.

אכן משרד הרישוי לא מקבל צילום של תעודת זהות אבל הוא כן מקבל תעודת זהות של הבעלים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...