Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שהושבת

ttzz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה ממש מתאים למועדון ה5 אבל ככל הנראה מדובר ברכב אספנות לא יודע אם הוא כבר רשום אספנות או לא השאלה היא כזאת

האם ניתן לשפץ רכב שהושבת לא משנה מאיזו סיבה ולהעלות אותו לכביש....הכוונה יותר במה זה כרוך מאשר אם אפשר....?

תודה לעונים צביקה

פורסם

אם הרשיונות לא הופקדו במשרד הרישוי לצורך השבתה/פירוק - הדבר אפשרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
על מה הושבת הרכב אם הוא באובדן מוחלט אז זו בעיה להחזירו לדרכים.

אם לא דווח למשרד הרישוי - אין בעיה להחזירו לכביש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא הבנתי, אז לפי מה קבעתה, שהרכב הושבת? אם הרישיונות אצלו, וניתן לעשות העברת בעלות, אז מן הסתם, הרכב לא מושבת! אם יש לו רישיון כתום, וכתוב שם :רישיונות הרכב הופקדו במשרד הרישוי" או משהו כזה, גם זה בסדר - צריך רק "להפשיר" את הרישיונות, מן הסתם עם הרכב אספנות זו לא בעיה. רק אם יש לו פתק כתום, שבו כתוב "הרכב הורד מהכביש לצמיתות" או משהו בסיגנון, אז הוא אכן מושבת, ואז זה כבר סיפור הרבה יותר מסובך, אם בכלל...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הודעה משום מה לא פה אני לא יודע אם הורידו אותה או סתם אז אני כותב שוב.

זאת אומרת שאם יש לו רשיון רגיל ושום סעיף מיוחד אז הכל בסדר?

הוא אמר לי שהרכב לא נסע תקופה ובגלל זה אין לו טסט...

פורסם

אם זה המצב אז אין בעיה:

1. הולכים למשרד הרישוי (עם הבעלים)

2. מעבירים לסטטוס אספנות ומקבלים חנינה מכל האגרות שבדרך

3. מעבירים בעלות.

4. מכינים את האוטו לטסט

5. עוברים טסט

6. סע לשלום...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אם זה המצב אז אין בעיה:

1. הולכים למשרד הרישוי (עם הבעלים)

2. מעבירים לסטטוס אספנות ומקבלים חנינה מכל האגרות שבדרך

3. מעבירים בעלות.

4. מכינים את האוטו לטסט

5. עוברים טסט

6. סע לשלום...

באמת?אם אני מעביר לסטטוס אספנות כי עברו 30 שנה אז אני לא צריך לשלם על הטסטים שהרכב לא עשה גם אם אני ארצה לסוע עליו בעתיד אחרי שיפוץ קטן?

סליחה על כל הבלאגן ותודה שוב לעונים

צביקה

פורסם

פשוט, שלחת לי אותה בפרטי בטעות, זה בסדר, וגם עניתי לך בפרטי... :)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מעבירים לסטטוס אספנות ומקבלים חנינה מכל האגרות שבדרך

באמת?אם אני מעביר לסטטוס אספנות כי עברו 30 שנה אז אני לא צריך לשלם על הטסטים שהרכב לא עשה גם אם אני ארצה לסוע עליו בעתיד אחרי שיפוץ קטן?

סליחה על כל הבלאגן ותודה שוב לעונים

צביקה

אכן -כן 8)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...