Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק

igalezra
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מומלץ להוסיף לוולוו תוסף לדלק בתדלוק?

אם כן, אז איזה?

וכל כמה זמן?

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם

44 k של חברת bg ,( אני לא היבואן....לצערי, ואין לי מניות בחברה)

התוסף מעולה, בין היתר מנקה את תאי השריפה ואת השסתומים ובאמת עושה עבודה מעולה מורגש כבר עם השימוש הראשון

קצת יקר אבל באמת שווה :!:

אייל

פורסם

איפה ניתן לקנות?

זה התוסף שהיה לפני כמה שנים טובות בתוכנית עם ג'וי בירן והוא שיבח את המוצר כל-כך?

ואף חברת דלק לא הסכימה למכור אותו כי ג'וי הראה כי המוצר מוריד משמעותית את צריכת הדלק???

נו?!

מה אתם אומרים, יש אמת באגדה?

או שזה אחד מהסיפורים שאנשים מספרים לילדים שלהם לפני השינה?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אמת אמת...

אינפוזיה ב BMW שלי הפחיתה בצורה משמעותית רעשי מנוע (תוך כדי ביצוע האינפוזיה) הפחיתה עשן שחור. אולי פסיכולוגית אבל הרגשתי שהאוטו סוחב יותר.

פתאום המנוע לא צרח ב 3200 סל"ד, ואף יותר מכך, ב 3800-4000 סל"ד הוא מבקש עוד...

זו לא אגדה, זה 44K של BG...

יגאל, אני לא יודע מה מצב המנוע, אבל אם לא בוצע שימוש בתוסף זמן רב/אף פעם, תבצע פעם אחת אינפוזיה עם ה 44K, ואז תעבור לשימוש סדיר איתו.

בשימוש רגיל מומלץ לשים פחית כל 5000 ק"מ נדמה לי, על חצי טנק דלק ואז למלא עליו עד FULL כדי למהול.

לאפקטיביות יותר חזקה - לא להוסיף עוד חצי טנק על התוסף, אלא לבצע את הפעולה על נניח רבע טנק (רבע + תוסף ואז למלא עליו עוד רבע).

בעת שהתוסף בטנק, יש לנסוע קצת יותר "חזק", לתת יותר גז בשביל שריפה חזקה יותר. גם אמור להעלות את האפקטיביות של התוסף המצויין הזה.

פורסם

ברכב שלי יש שני קרבורטורים מדגם su עם פילטר אוויר פתוח לכל קרבורטור.

אני מבין שבעצם אני צריך שתי אינפוזיות, לא כך?

ואם אני מחליט לבצע טיפול דרך מיכל הדלק, כמה פעמים אני צריך לשים את התוסף?

וולוו 240, שנת 83

פורסם
ברכב שלי יש שני קרבורטורים מדגם su עם פילטר אוויר פתוח לכל קרבורטור.

אני מבין שבעצם אני צריך שתי אינפוזיות, לא כך?

ואם אני מחליט לבצע טיפול דרך מיכל הדלק, כמה פעמים אני צריך לשים את התוסף?

לא , K44 לא מנקה את הקרבורטור אלא את הסעפת/שסתומים/תא שריפה משאריות פיח.

תעשה אן דן דינו בין הקרב'.

פורסם

אתה יכול לחלק את הכמות ל-2 ולהעביר את האינפוזיה מאחד לשני, כל אחר יקבל את ה"מנה" שלו...

יש לך מזל שלא שאלת "מה זה אינפוזיה" בפורום הטכני... נימאס להם לענות שם את המילה "חיפוש" אז לרוב הם נועלים את השירשור...

טוב, שם זה יותר נפוץ, בערך כל אדם שני נותן דוגמא איך הוא עשה אינפוזיה לאוטו שלו... וכל אדם שלישי שואל מה זה אינפוזיה ואיך אפשר לעשות "גבות" לאוטו :shock:

כאן פשוט מישתמשים בפטיש :lol:

בכל אופן, תעשה שם חיפוש, יש שם תמונות של איזה אחד שבנה אינפוזיה... ולפי מה שהוא אומר, יצא לו "נעים למנוע"....

אגב, הם מזהירים ואומרים שאינפוזיה לא טובה לכל מנוע... תיזהר... תקרא ותשאל, לפני ולא אחרי :lol:

בהצלחה!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אם יש מישהו שממש אבל ממש מבין, והוא גם מאזור חיפה או הצפון במקרה, אז אשמח לקבל עזרה.

אני לא מספיק מבין בכדי לבצע פעולה כזו בעצמי.

וולוו 240, שנת 83

פורסם

לא צריך להיות גאון גדול כדי לבצע.

אני מניח שגם אצלך מעל הפתח של הקרבורטורים ממוקם הפילטר אוויר.

תפרק את התושבת שלו ותחשוף את הקרבורטורים.

ברגע שהאוטו מונע ויש סל"ד גבוה הפרפר פתוח יחסית הרבה.

תיעזר בעוד מישהו (חבר/בן/אח) שישב בתוך האוטו ויתן גז על ניוטרל, שיגיע בערך ל 4500 סל"ד (תציץ בקישור שניתן לפרוייקט לגבי עניין הסל"ד, כי אני לא זוכר בוודאות).

בעזרת מברג/דוקרן תעשה שני חורים בפחית אחד בכל צד (שתהיה כניסת אויר שיחליף את המקום של הנוזל) ותתחיל לטפטף לאט מגובה של כ 40 ס"מ בערך לתוך לוע הקרבורטור.

משך הטיפטוף של כל הפחית אמור להיות כחמש דקות בערך.

במקרה הצורך תרחיב את החור אם אתה רואה שהנזילה איטית מדי.

כל הסיפור לא אמור לקחת יותר מ 10-15 דקות כולל פירוק והרכבת פילטר האוויר והתושבת שלו.

לגבי חלוקת הנוזל בין הקרבורטורים - אפשרי אבל אני לא בטוח שיש לזה משמעות כי מטרת הנוזל היא אכן לנקות את השסתומים/סעפת/תא שריפה.

בהצלחה.

פורסם

יגאל, פנה ליבואן והם ישמחו להפנות אותך לאחד המוסכים שהם עובדים איתם

אם אני לא טועה מספר הטלפון של היבואן 1-800-882-882 והיבואן נקרא פטרוטק תעשיות ו/או פטרוטק מוסכים, הם ממוקמים בא.ת החדש של יבנה.

הכי מומלץ לדבר עם אבי דיין שהוא גם הבעלים, יש בבעלותם גם מוסך המתמחה במכוניות מרצדס וממוקם ברח' היצירה בת"א

מקווה כי האינפורמציה מספקת, מומלץ לשאול גם על מכשיר האינפוזיה היעודי שככל הנראה נמצא במוסכים הרוכשים את התוסף

בהצלחה

אייל

פורסם
לא צריך להיות גאון גדול כדי לבצע.

אני מניח שגם אצלך מעל הפתח של הקרבורטורים ממוקם הפילטר אוויר.

תפרק את התושבת שלו ותחשוף את הקרבורטורים.

רת הנוזל היא אכן לנקות את השסתומים/סעפת/תא שריפה.

בהצלחה.

מדובר בזוג קרבורטורים SU .

הלע שלהם הוא מהצד ולא מלמעלה לכן יהיה לו קשה מאד לבצע אינפוזיה פשוטה.

1965 MGB

פורסם

קודם כל תודה לכולכם ובפרט לאייל על המידע המדוייק והאמין.

יצרתי קשר עם צורי האיש הטכני של חברת פטרוטק והוא בפרוש לא המליץ לעשות אינפוזיה.

הוא המליץ לי לשים את החומר פעם אחת על טנק מלא ואם השינוי לא משמעותי לחזור על הפעולה בטנק הבא.

יש לבצע את הפעולה כל 10000 ק"מ

יגאל.

וולוו 240, שנת 83

• תוכן חדש...