Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועדכון נוסף - הפיאט למכירה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב השדרוג המצופה לאופל ג'י.טי . (חלום ילדות ישן שלי) - בצער מלווה בשמחה הפיאט למכירה. קצת פרטים: פיאט ספיידר 850 (מנוע 903) שנת 1972, משופצת ויפהפיה, הכל עובד ובמצב מצויין. טסט ל-1/2 שנה, גג חדש ובסה"כ - רכב פתוח ומקסים, זריז וחסכוני, שאלמלא קמה לו יריבות בדמות האופל היה נשאר תחת חסותי עוד זמן רב...

לפרטים נוספים/תמונות וכו', ניתן לפנות לאתר http://WWW.CLASSICCAR.CO.IL, ללוח המודעות, או בת'רדים קודמים שם העליתי תמונות מהשיפוץ.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
www.classicar.co.il

מה שכן - אני עדיין מחכה שיאשרו את המודעה...

למי שמחפש בינתיים עוד פרטים - כאמור, שנת 1972, משופצת, מצב מכאני מעולה, טסט ל-1/2 שנה, ללא כל חלודה שהיא (!), במצב כללי נהדר. והמחיר - 35000 ש"ח. ואני לא מחפש הערות כמו "מחיר גבוה/נמוך" וכו' - לאחד המחיר גבוה, לשני נמוך. לכל אחד המחיר שלו. מכיוון שהמדובר ברכב נדיר במצב מעולה, זהו המחיר (וכמו תמיד בחיים - עם גמישות מסויימת לרציניים שיראו את הרכב וירצו אותו...).

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
מיקי עכשיו אני בטוח שאתה סוחר.

מעניין תוך כמה חודשים תוצע האופל למכירה.

סתאאם שיהיה מברוק.

1. לא סתם סוחר, אלא אפילו מבריק - על הקרמן קיבלתי פחות משהשקעתי - כנראה שבחרתי במקצוע הלא נכון... :cry:

2. האופל לא תוצע למכירה. לא עכשיו ולא בשנים הקרובות - חלומות לא מוכרים. אז כל מי שמתכנן עליה, שישכח מזה. :!:

פורסם
מיקי עכשיו אני בטוח שאתה סוחר.

מעניין תוך כמה חודשים תוצע האופל למכירה.

סתאאם שיהיה מברוק.

1. לא סתם סוחר, אלא אפילו מבריק - על הקרמן קיבלתי פחות משהשקעתי - כנראה שבחרתי במקצוע הלא נכון... :cry:

2. האופל לא תוצע למכירה. לא עכשיו ולא בשנים הקרובות - חלומות לא מוכרים. אז כל מי שמתכנן עליה, שישכח מזה. :!:

על ה-GT שלך אני לא מתכנן, אבל זה רק עניין של זמן עד שאני אייבא לארץ GT במצב שהיא צריכה להיות !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האם זו הפיאט שהייתה במפגש הצפוני ביום שישי האחרון?

אם כן רכב יפה מאוד.

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
האם זו הפיאט שהייתה במפגש הצפוני ביום שישי האחרון?

אם כן רכב יפה מאוד.

אכן כן.

• תוכן חדש...