Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה כמה תמונות של התיבה שלי בתהליכים, הייתי צריך לעשות את הקדימה מחדש בגלל שהסאבים הקודמים היו 10" וזה לא הסתדר טוב וגם החלטתי להעביר את הפורט לאמצע.

מצטער שוב על התמונות המצלמה הזאת שווה לתחת, וחוץ מזה שהאיכות לא טובה גם מה שאתה רואה זה לא בדיוק מה שיוצא. אבל מילא ,גם ככה אלו לא תמונות נוף :roll:

2880277.JPG

2882255.JPG

2880342.JPG

פורסם

נראה יפה מאוד ... וגם לקראת סיום

באיזה אורך הפורט בסוף ?

הוא נראה בתמונה די צר ... אני מקווה שהוא לא יפיק רעשים

Leon Cupra 2009

פורסם

הוא 10.3 ס"מ (דווקא די רחב אולי בגלל הזוית זה נראה צר) האורך הוא 29ס"מ מה שיכוון אותה ל24HZ. זה אמור להיות בסדר לפי WINISD. לקחתי בחשבון את זה שיכול להיות ויהיו רעשים מקסימום אני אוסיף PORT נוסף מתחת. אבל אני באמת מאמין שיהיה בסדר כי כל עוד זה לא עובר את ה100MPH אתה בסדר ואצלי זה מגיע לזה בתדר הכיוון ועם הספק של 750W ככה שזה באמת נראה לי בסדר. גם ככה לא תמצא אף מוסיקה נורמלית שיורדת את ה30HZ רק אורגן של כנסיות (איזה דפוק אני שכחתי איך קוראים לזה) יורד נמוך כל כך וכמובן TEST CD'S אבל זה לא מעניין אותי.

פורסם

כל הכבוד איל, נראה ממש טוב . . .

אני לא מבין למה אמרת שה-SHIVA נראים לא טוב ??? הם נראים טבעיים ויפים מאוד . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה יודע זה מצחיק כי בדיוק חשבתי על זה אתמול, הם באמת מאוד יפים לדעתי. אני מעדיף את זה על כל הסאבים המקושקשים, אבל זה לא כל כך משנה גם ככה הגריל הזה מסתיר אותם, אבל אני מרוצה מזה כי הגריל מאוד מסיבי והתיבה נכנסת די בקושי וגם תופסת הרבה מהבגז' (היא 90X44X38) ככה אני יכול להיות בטוח שכלום לא יפגע בילדים שלי.

פורסם
אתה יודע זה מצחיק כי בדיוק חשבתי על זה אתמול, הם באמת מאוד יפים לדעתי. אני מעדיף את זה על כל הסאבים המקושקשים, אבל זה לא כל כך משנה גם ככה הגריל הזה מסתיר אותם, אבל אני מרוצה מזה כי הגריל מאוד מסיבי והתיבה נכנסת די בקושי וגם תופסת הרבה מהבגז' (היא 90X44X38) ככה אני יכול להיות בטוח שכלום לא יפגע בילדים שלי.

איל, איפה אני מוצא גריל לסאב ??? אני צריך ל-12'' . . .

פורסם

אני לא יודע, אלה האורגינלים.

אבל אני מאמין שלמתקינים יש גרילים, הם משתמש בגרילים שתופסים אותם מבחוץ עם ארבעה משולשים כאלה.

פה יש לי טבעת שאותה אני מבריג עם הסאב לתיבה ועליה בא הגריל ככה שהברגים מוסתרים. אבל האמת לא כזה אכפת לי קצת יפה יותר או פחות. העיקר שישמעו טוב.

פורסם

את הגרילים האלה שאתה מחפש אתה יכול למצוא בת"א ... ברחוב שדרות הר ציון , זה ליד התחנה המרכזית הישנה . יש שם המון חנויות שמוכרות ציוד אלקטרוניקה ורמקולים , זה אמור לעלות בערך 20 ש"ח .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

פפפפפפששששששש, כל הכבוד איל !!! יצא ממש יפה . . .

פורסם

ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתגיד מילה טובה :wink:

האמת פחדתי מאיך שזה יצא כי בגלל שאני לא נייד כל כך הייתי צריך לשלוח מישהו שיקנה לי שטיח והסוג שהוא הביא לי היה קצת קשה לעבוד איתו, אז בסוף חשבתי על הקומבינה הזאת.

תכלס זה לא משנה בגלל שהתיבה תופסת את כל הבגז' יראו רק את הקדימה,אבל זה יצא נחמד כזה, אני מרוצה.

פורסם
ידעתי שאפשר לסמוך עלייך שתגיד מילה טובה :wink:

האמת פחדתי מאיך שזה יצא כי בגלל שאני לא נייד כל כך הייתי צריך לשלוח מישהו שיקנה לי שטיח והסוג שהוא הביא לי היה קצת קשה לעבוד איתו, אז בסוף חשבתי על הקומבינה הזאת.

תכלס זה לא משנה בגלל שהתיבה תופסת את כל הבגז' יראו רק את הקדימה,אבל זה יצא נחמד כזה, אני מרוצה.

להגיד לך את האמת, ההבדלים בין הצבעים יצא דווקא ממש נחמד (רעיון טוב לתיבה הבאה שלי) . . .

אבל בנינו, הכי חשוב זה איך שזה נשמע ולא איך שזה נראה :oops: . . .

פורסם

אין הפרדה, התיבה מספיק מסיבית, היא גם נבנתה מקודם ורק ערכתי בה שיפוצים ככה שלא ניתן היה להוסיף הפרדה.

תראה אני לא הולך לתת להם 1300W יותר בסביבות ה700-800W לשניהם ההספק הזה אמור להביא אותם לשיא היכולת שלהם, שתלוי כמובן בתיבה שאתה משתמש. התיבה שלי מכוונת לSQ ולכן הסאבים לא יכולים להתמודד עם הרבה יותר ממה שאני נותן להם.

אני מאמין שהעוצמה תספק אותי. אם לא, נמאס לי ואני הולך לחתוך את הבגז' של הוולבו לחתיכות! :twisted:

• תוכן חדש...