Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש גיר למרצדס 73

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש גיר אוטומאט למרצדס 73 של אבא.

יש למישהו הצעות, מאיפה אפשר לקנות, כל דבר יעזור.

נכון להיום אנחנו נוסעים עם עד הילוך שני... יענו עד 50 קמ"ש.

וזה דיי מטריף.

תודה

פורסם

התוצאה תהיה טובה יותר, ואולי גם המחיר.

נסה את גירמוביל או טופ-גיר ברעננה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום לך

בזמנו היה לי חבר אשר היו ברשותו מספר מרצדסים.

הוא היה מטפל בהם במחסום ארז - לפני האינתיפדה כמובן.

לכן אם אתה רוצה לנסות שם ישנם מספר מוסכים המתמחים במרצדסים ולמיטב ידיעתי יוכלו להשיג (וגם להרכיב) לך גיר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
שלום לך

בזמנו היה לי חבר אשר היו ברשותו מספר מרצדסים.

הוא היה מטפל בהם במחסום ארז - לפני האינתיפדה כמובן.

לכן אם אתה רוצה לנסות שם ישנם מספר מוסכים המתמחים במרצדסים ולמיטב ידיעתי יוכלו להשיג (וגם להרכיב) לך גיר.

השאלה היא, וכמובן בלי להיכנס לוויכוח פוליטי, היא: האם החיים שלך חשובים לך יותר מכסף? או האם אתה מוכן לתת את הכסף שלך למישהו שיכול להרוג אותך (או שזה יהיה החבר שלו שיהרוג אותך, לא משנה...)?

תחשוב על זה טוב טוב...

וכמובן, זה לא הופך להיות וויכוח פוליטי אני מקווה, וזה ממש לא משקף את הדעה הפוליטית שלי (אותה אני שומר לעצמי, בעיקר כאן!)

כמו כן, שמעתי על אנשים שנסעו עם המרצדס שלהם לירדן. שוב, לפני התקופה השחורה...

תעשה את החשבון שלך לבד.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אז לגביי החבר'ה מעזה. - אני לא מתכוון לסוע לשם. ובספק כמוצא אחרון לקנות משם את הגיר.

אבל בנוגע לירדן, תשמע אבא שלי חלק מפרוייקט בינ"ל של ירדן ישראל, ויש לו מעבר גבול מיוחד (אני חושב שמוזל וכאלה)

בכל אופן, לפני 2 שנים באמת עברנו עם האוטו בעזרת קצין הקישור המקומי לירדן על מנת לעשות OVERALL.

היום זה קצת יותר מסוכן אבל זו עדיין אפשרות שבאה בחשבון שלנו.

יונתן

פורסם

...עצה...

אם אתה צריך לעשות טיפול "גדול" לאוטו, אולי שווה ונסוע ליוון?

באותו זמן תעשה טיול וגם תשפץ את האוטו...

למה יוון? כי יש שם מכונאים שמבינים עניין, הרבה אנשים עושים את זה, השהייה זולה יחסית, חלקים זולים, והחוף... אחחחח איזה חוף...

בכל אופן, גם זו אפשרות...

גילי

פורסם

אני מוצא לנכון לענות לעניין הויכוח הפוליטי.

עסקים עושים עם אנשים מכל מיני סוגים. את האוטו ניתן להכניס למחסם ארז מבלי לשהות שם זמן רב. וסתם כדי להעיר ישנם ישראלים (יהודים) שעובדים שם יום יום!!!!

ומבלי להכנס לויכוח פוליטי - כאן בארץ קונים הרבה מכוניות גרמניות ולמי שלא זוכר הם השמידו לפני כמה שנים את רוב עמנו.

סתם ככה הגיגים מליבי

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אני מוצא לנכון לענות לעניין הויכוח הפוליטי.

עסקים עושים עם אנשים מכל מיני סוגים. את האוטו ניתן להכניס למחסם ארז מבלי לשהות שם זמן רב. וסתם כדי להעיר ישנם ישראלים (יהודים) שעובדים שם יום יום!!!!

ומבלי להכנס לויכוח פוליטי - כאן בארץ קונים הרבה מכוניות גרמניות ולמי שלא זוכר הם השמידו לפני כמה שנים את רוב עמנו.

סתם ככה הגיגים מליבי

אכן, ישנם אזרחים שעוברים את המחסום כדי לעשות עסקים שם... לא שזה רע, אבל הניסיון מוכיח כי חלקם לא חזרו (או חזרו בקופסא)...

ואכן, הגרמנים השמידו את עמינו, אבל זה היה לפני שנים... אנו זוכרים להם את זה, וגם הם זוכרים את זה... (ומנסים לכפר על זה בכל מיני דרכים, אין לי מושג אם היית בגרמניה, אבל הם ממש מישתדלים לכפר על העובדה שבתקופת שסבא שלהם עשו מעשים נוראיים).

עוד חומר למחשבה.

אם לא ניקנה דברים שיוצרו בגרמניה/חברה_שגרמנים_חברים בהן אנו עשויים למצא את עצמינו נוסעים בסוסיתא או סופה...

גם חברות יפניות יש להן "נגיעה" גרמנית...

לי אין בעיה לקנות מוצר גרמני, גם לסבא שלי לא היתה, למרות שטבחו את מישפחתו שם...

יש לי כן בעיה עם חברה שמזוהה פוליטית עם קבוצה כלשהי של אנשים... כל קבוצה (לדוגמא מק'דונלד)!!!

זהו...

אני מקווה שזה לא יהפך לדיון פוליטי כזה או אחר, כי זו לא מטרת הפורום, ולא מטרת הענף הזה...

אני בסך הכל נותן לבחור עזה, עצה שאולי תחסוך לו חיים... זהו...

מקווה שאתה מסכים איתי.

אם לא, אנא, בפרטי...

גילי

פורסם

מבחינה פוליטית, אבל רק פוליטית, עדיף בהרבה לשפץ את הגיר הקיים מהחלפתו.

יש הרבה קומבינטורים בתחום, שימכרו לך במחיר מופקע משהו שאין כל ערבות שהוא טוב יותר מהקיים. גם גיר שחיצונית נראה מתאים, יכול להיות עם יחסי העברה שונים או לא מתאים מסיבות אחרות. תתקשר למכון גירים (צביקה המליץ על שנים) וקבל הצעת מחיר מכמה. אתה יכול לנסות לברר אצל בעלי מוניות היכן הם משפצים את שלהם.

נמרוד

פורסם

בכל אופן, לפני 2 שנים באמת עברנו עם האוטו בעזרת קצין הקישור המקומי לירדן על מנת לעשות OVERALL.

יונתן

אם אתה כבר משתמש במילה אנגלית - איית אותה נכון.

שיפוץ מנוע כללי = OVERHAUL

:wink:

נמרוד

פורסם

ברכב עדיף, מה גם שאין בעית חלקים.

תנסה לדבר עם יאיר מרחובות,

קצת "מתודלק " מבירות אבל אחד הטובים שיש

בגירים.

רק תבוא עם הרבה סבלנות.

פורסם

באופן עקרוני אני מבצע את כל התיקונים במרצדס שלי לבד, אבל לפעמים צריך מוסך (ליפט, איזון פרונט, קפה שחור בכוס זכוכית מטונפת).

לענייננו - המוסך נמצא באזור התעשייה באזור ליד מכון הרישוי (אלן).

בעל המוסך (מנסיון) איש ישר ומקצוען ועושה עבודה מעולה. כשתגיע למוסך מה שתמצא בפנים זה 95% מרצדסים ורובן ישנות.

שם המוסך הוא מוסך רם.

אם רוצים יותר פרטים אני צריך להביא מהאוטו ואין לי כח לרדת למטה עכשיו....

• תוכן חדש...