Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרו לי רכב גנוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מקווה לקבל כאן עצה טובה,

אחי בן 23 קנה יונדאי גטס שנת 2007 מפרטי יד שניה.

אחי, הטמבל הזה לא התעייץ עם אחד מאיתנו וביצע את העסקה לבד ומסתבר שהוא ביצע את העסקה בצורה ממש ממש ממש (בעליל!!!) לא חכמה כי מכרו לו אותו גנוב!!!

לא ניתן לאתר את המוכר, הבחור שממנו אחי קנה את הרכב.

מה עושים במקרה כזה?

פורסם

היי!

מתפללים לבורא עולם (לפעמים, רק לפעמים הוא שומע תפילה) שימצא את הגנב, כדי שתוכלו לתבוע ממנו את הכסף.

אין חברת ביטוח פה, על מה היא תשלם לך? אין פה עניין של לפנות לבעלים של הרכב (הכוונה למקורי)

כשאחיך חתם, והעביר כסף וכ'ו, לא טרח לבדוק במשטרה, במשרד הרישוי ובשאר המקומות, האם הרכב גנוב?

האם הרכב משועבד?

ככה? קנה וזהו?

תעודת זהות של הגנב (במעמד המכירה/החלפה, מחייבים בדואר למשל, הצגת תעודת זהות אחרת אין עיסקה) וצילום שלה, יש לכם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אחי זה ילד טמבל רציני אני בכלל חזרתי מחו"ל לפני יומיים, ושומע את הסיפור הזה עכשיו אני בשוק שהילד הזה חתם ככה בלי לבדוק.

יש מצב שאני משיג צילום של תעודת זהות של המוכר במעמד המכירה עם אחי,

במה זה יכול לעזור?

פורסם

כמו שהתקליטן כתב לך.

אולי יש עוד עשרות כמו אחיך?

אם ההוא עקץ אחד, בטח עקץ עוד אחד לפחות.

נסתכל על העתיד הרחוק יותר:

תביעה של כל הנפגעים ממנו בבית משפט, השופטים יזכו (אולי) אותכם בתביעה.

ההוא ישלם על מעשיו בבית הסוהר, קנסות ועוד.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

איך הגעת למסקנה שהרכב גנוב ? :shock:

חוץ מבירור באתר של משטרת ישראל לא ניתן לדעת אם רכב X היה גנוב.

אולי התכוונת לרכב ממושכן/משועבד /מעוקל ? את הרעות חולות הללו ניתן לבדוק במשרד הרישוי ו/או ברשם המשכונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם לי זה נראה משונה,

לא ניתן להעביר בעלות על רכב שמדווח במשטרה כגנוב.

אתה יכול לפרט קצת יותר, איך נודע לכם שהרכב גנוב, איך הועברה בעלות, וכו' ?

פורסם

BUKI ,המקרה יכול להיות הגיוני רק במצב אחד:

הרכב היה שייך לחברת השכרה והשוכר החליט,שמשום מה הוא לא יחזיר את הרכב לחברה וגנב אותו ממנה.

הקונה,שקנה את הרכב ראה אולי שרשום בעלות השכרה ולא הצליב ת"ז או שהמוכר התחזה לסוחר בשם חברת ההשכרה.

כיוון שלחברת ההשכרה אין ביטוח מקיף,יתכן והחליטו לא להגיש תלונה במשטרה אבל זה נראה סיפור עם יותר מידי ספקולציות והשערות פרועות.

אפשרות אחרת: מישהו מנסה לסחוט את הקונה החדש של הרכב והוא טוען,שהרכב גנוב.

אני מציע,שפותח השרשור יסביר לנו,כיצד הגיע למסקנה שהרכב גנוב כי הסיפור הזה מאוד מאוד הזוי :shock::shock::shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...