Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הופיע!!! האבטומוביל!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה על סיטרואן, מוסטנג, טריומף 1500, הרשי וקרלייל.

גם על אולדסמוביל, נורטון, מורגן, תמונות הסטוריות של ג'יפ

המון תמונות (רובן בצבע) מטבעון, ברקאי, אברבנל,בית ניר.

וכמה מילים ותמונות על יואחים לוין ז"ל...

תהנו!!!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

...עוד לא הגיע אל ביתינו - אך כבר מותר לאמר כל הכבוד ותודה על השקעת הזמן הרבה והמתמשכת שלך בנושא.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

ואם אני לא חבר מועדון ה-5. יש איפהשהו שאפשר לקנות / לעיין באחד?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

זה יעלה לך 200 ש"ח לחוברת ראשונה (זה דמי חבר למי שמצטרף? תקנו אותי אם אני טועה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

ההצטרפות למועדון עולה לפעם הראשונה 310 שקלים , כולל דמי רישום

חד פעמיים - התשלום לשנה . בשנה שלאחריה - 200 ש"ח לשנה .

מקבלים אלבום העשור סיכת חבר לדש הבגד , קלאסיקון אחרון , אובטומוביל ,

מדבקה לשמשת הרכב - סמל מועדון החמש , והכי חשוב , חברות במועדון :-)

ברוך הבא .

פרטים מלאים וצורת התשלום אצל אירית במשרד המועדון: 7318818 - 03

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

יש דברים שאי אפשר להסביר,

כמו למשל:

בדיחות, אהבה למישהי (שכולם מ מ ש לא מבינים מה מצאת בה . . .)

אבטומוביל וכד'.

אי לכך - נסה להבין לבד . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אההמממ..שקט בקהל!!!

גבירותי ורבותי, ספרינט ידידי, אבי ידידי, מלכת בריטניה ידידתי, חברי הנשיאות, קהל נכבד.

ובכיין: מקור המילה "אוטומוביל" הוא נגזרת של שתי מילים, אחת לטינית ואחת יונית: אוטו, שפרושו "עצמי" ו"מובילה"(סגול מתחת ה-ל') שפירושו "תנועה". כלומר, (שקט בקהל), תנועה עצמית, כלי רכב שנע בכוחות עצמו. ואגב, אם יורשה לי לפתח את העניין, (ספרינט, תתעוררירר) יש תוספת ל"אוטומוביל" והיא המילה "אומניבוס" שפירושה בלטינית "לכולם" ולכן, קהל נכבד, "אוטומוביל אומניבוס" פירושו "כלי רכב הנע בכוחות עצמו ומיועד לכולם" ובקיצור המתבקש, "אוטובוס".

ולמה "אבטומוביל"? כי פעם, עם תחיית השפה העברית, את צרוף האותיות AUT תרגמו "אבט" ולא "אוט". וכך קראו לרכב "אבטומוביל", "אבטומט" במקום אוטומט וכו'.

את השם לביטאון מועדון החמש נתן היו"ר הראשון, צבי רכניץ, כדי לבטא את הרוח הענתיקית של כתב העת.

ובכך הסתיימה הרצאתו של עבדכם הנאמן שסוף סוף, לאחר 30 שנה, שלוש השנים שבהן למד והזיע על לימודי לטינית, הביאו איזושהיא תועלת.

פורסם
אההמממ..שקט בקהל!!!

גבירותי ורבותי, ספרינט ידידי, אבי ידידי, מלכת בריטניה ידידתי, חברי הנשיאות, קהל נכבד.

ובכיין: מקור המילה "אוטומוביל" הוא נגזרת של שתי מילים, אחת לטינית ואחת יונית: אוטו, שפרושו "עצמי" ו"מובילה"(סגול מתחת ה-ל') שפירושו "תנועה". כלומר, (שקט בקהל), תנועה עצמית, כלי רכב שנע בכוחות עצמו. ואגב, אם יורשה לי לפתח את העניין, (ספרינט, תתעוררירר) יש תוספת ל"אוטומוביל" והיא המילה "אומניבוס" שפירושה בלטינית "לכולם" ולכן, קהל נכבד, "אוטומוביל אומניבוס" פירושו "כלי רכב הנע בכוחות עצמו ומיועד לכולם" ובקיצור המתבקש, "אוטובוס".

ולמה "אבטומוביל"? כי פעם, עם תחיית השפה העברית, את צרוף האותיות AUT תרגמו "אבט" ולא "אוט". וכך קראו לרכב "אבטומוביל", "אבטומט" במקום אוטומט וכו'.

את השם לביטאון מועדון החמש נתן היו"ר הראשון, צבי רכניץ, כדי לבטא את הרוח הענתיקית של כתב העת.

ובכך הסתיימה הרצאתו של עבדכם הנאמן שסוף סוף, לאחר 30 שנה, שלוש השנים שבהן למד והזיע על לימודי לטינית, הביאו איזושהיא תועלת.

הבנתי...

תודה על התשובה (סיכום :wink: ) הממצה והמרתקת! :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...