Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי מוצר בEBAY ושמתי לב שגם PAY_PAL חייבו אותי בעמלת העברה מדולרים לשקלים וגם חברת האשראי לקחה ממני 2.5 אחוז עמלה.

האם יש דרך לעקוף את זה?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקתי כרגע על עסקה שעשיתי - אצלי לפחות לא לקחו עמלה נוספת.

גם אין לי עמלת המרה של 2.5% על המרה גם אם הייתי צריך להמיר.

באופן עקרוני אתה יכול לבחור בPAYPAL יש CONVERSION OPTIONS או משהו דומה לפני שאתה מאשר תשלום ואתה יכול לבחור לשלם במטבע מקור - ולתת לבנק לקחת את העמלה (לרוב ההמרה של פייפאל טובה יותר).

המלצה שלי? אם לוקחים ממך עמלות כאלו וכפולות - תחליף כרטיס אשראי - כנראה שם האשם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע אם זה נכון לכל הכרטיסים אבל לי יש כרטיס דיינרס עסקי ועמלות חילופי שערי המטבע מצויינות,

הבעיה שאם אתה רוצה להשתמש בכרדיט דרך הכרטיס הם פשוט מז$$ים אותך בלי ווזלין ועם הרבה מלח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

PAY-PAL לקחו לי עמלה להפיכת ה$ לשקלים, אך בכרטיס אשראי שלי ראיתי חיוב של עוד2.5% על עמלת המרה.

זה ממש מעצבן, ממה זה יכול להיות לדעתכם?

ד.א הכרטיס שלי הוא ויזה לסטודטים מדיסקונט.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

רכשתי מעל 100 מוצרים עד היום דרך PAYPAL ומעולם לא חייבו אותי ולו באגורה אחת עבור המרה לשקלים.

PAYPAL לוקחים עמלה עבור התיווך שלהם בביצוע העיסקה וזהו.

פורסם

מעולם לא לקחו לי עמלה על המרה כזאת או אחרת.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

לא הגיוני חיוב כפול.

איך בדיוק העסקה הופיעה בדף הפירוט של חיוב האשראי? שקלית או דולרית?

בפייפאל, כמו שאמרו כאן, יש 2 אפשרויות CONVERSION בזמן ביצוע העסקה:

1. המרה לשקלים (ממטבע המקור, לא חשוב מהו) ע"י פייפאל. כמובן שהם מרוויחים קצת עבור הפרשי שער. העסקה אמורה להגיע לכרטיס האשראי כעסקה שקלית רגילה שלא מחוייבת בשום עמלה.

2. לא להמיר, ולחייב את כ"א במטבע המקורי (דולר פאונד אירו וכו'). ואז חברת האשראי מבצעת המרה (לפי שערים שנותנים לה רווח קטן) + לוקחת עמלה שנעה בין 0.5% ל2.75%, תלוי.

האלגוריתם שלי הוא:

אם דולרים, אז להשתמש באופציה השניה עם כרטיס ויזה שברשותי שהעמלה בו 0.75% על עסקות דולר.

אם אירו, אז כנ"ל עם כרטיס מסטרקארד (0.75% לעסקות אירו)

או משהו אחר (פאונד? ין? לירה סורית?) אז המרת פייפאל כנראה עדיפה. (כרטיסי האשראי שלי גובים 2% על המרה כזו)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רכשתי מעל 100 מוצרים עד היום דרך PAYPAL ומעולם לא חייבו אותי ולו באגורה אחת עבור המרה לשקלים.

כנ"ל,רק שאצלי זה כרטיס וירטואלי חדש כל כמה חודשים (שירות מעולה של ישראכרט).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כדאי שתבדק את ההגדרות שלך בפייפל. משהו לא לטובתך אם המצב הוא כמו שאתה מתאר.

אני קונה לא מעט, משלם בדולרים והחיוב מגיע לחברת האשראי בדולרים.

לא זכור לי שפייפל לקחו ממני עמלת המרה מלי"ש לדולר.

עמלת ההמרה לשקלים בויזה עיסקי היתה 2.06 ש"ח על קניה ב-$108 (החודש), 0.57 ש"ח על $31 (חודש שעבר).

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

או בקיצר - תשים לב להגדרות של פייפאל - אבל יותר חשוב מזה - תוציא כרטיס אשראי אחר עם תנאי קנייה בחו"ל טובים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני אני אני אני אני.

ביררתי את הנושא ולהלן ההסבר:

כאשר מובחרים בפיי-פאל חיוב שבקלים חברת אשראי בישראל עדיין רואה שהחיוב מגיעה אליה מחול והיא עושה המרה חזרה למט"ח ואז לשקלים.

לעושת המרה 3 פעמים זה לא זול.

הפתרון הוא ברגע של תשלום פיי פאל לבחור תשלום במטבע המקורי (דולר נגיד) ואז המערכת זוכרת את העדפה הזו לכל העסקאות עתידיות.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

CROC - אז תחליף חברת אשראי או כרטיס.

במאסטרקארד שלי אין לי שום עמלה על עיסקאות מחול + שותף פלוס 60 + עמלות המרה מעולות ללא תוספות מגוכחות על פאונדים לדוגמא (ואני יכול לבחור אם להמיר בעזרתם או בעזרת הבנק).

אלו הטבות על קניות בינלאומיות שאתה חייב אם אתה מזמין מחו"ל.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

למה שתחליף ? כי לרוב ההמרה של פייפאל זולה יותר ואתה מקבל את השער במקום ולא בתאריך ההורדה מאשראי.

אבל אם אתה מתעקש - בבקשה - תן לחברת האשראי או לבנק להרוויח עליך יותר בהמרות.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...