Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לאופל GT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשרת אלפים דולר לאופל ג'י.טי. משופצת במצב טוב ומעלה - מחיר סביר?

**** הכותרת נערכה ****

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מה כבר מצאת אותה?

לפני 10 דקות שאלת אם מישהו יודע איפה היא וכבר יש לך מחיר?

וואלה נהיית סוחר אמיתי. שלוש ענתיקות בכמה חודשים.

סתאאאאם.

שיהיה לך בכיף

פורסם
מה כבר מצאת אותה?

לפני 10 דקות שאלת אם מישהו יודע איפה היא וכבר יש לך מחיר?

וואלה נהיית סוחר אמיתי. שלוש ענתיקות בכמה חודשים.

סתאאאאם.

שיהיה לך בכיף

1. פשוט הוכחתי שעם קשרים מתאימים וקצת מזל אפשר לאתר בעל רכב תוך פחות מ-10 דקות...

2. סוחר גדול אני כבר לא אהיה. אחרת הייתי הולך ללמוד משפטים? חוץ מזה, הענתיקות ממכרות...

3. וברצינות - מחיר GT בארה"ב הוא סביב 4000-5000 דולר לרכב במצב טוב עד טוב מאוד. הרכב שנת 1969, בלי חלודה נראית לעין, הבעלים טוען שהחשמל, רצפה, דש בורד, כסאות וכו' כולם מחודשים ובמצב טוב (אז הוא אומר...) וממבט ראשון הרכב מושלם. מה דעתכם על המחיר? אני מאמין שמכיוון שלאחר שיחה עימו התברר שהוא מבוטח של חמי (אביה של אשתי, למי שלא מבין, ולא של חמי רודנר), הרי שהמחיר עוד ירד קצת...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

המחיר הוא לרכב שנמצא בארץ??

או לעלות הייבוא מארה"ב.?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
המחיר הוא לרכב שנמצא בארץ??

או לעלות הייבוא מארה"ב.?

כאן, בארץ, במרחק נגיעה... (אבל לא נגעתי, רק הסתכלתי, אני לא אשם שהמראה והסמל "נפלו" לי ליד...סתם, צוחק - ייקטעו ידי גנבי חלקי רכב, ולאלתר!)

פורסם

המחיר הנדרש גבוה ומוצדק רק לרכב במצב MINT +

יחד עם זאת,מה האלטרנטיבה? אם תקנה רכב במצב דומה בארה"ב נגיד ב 3000$ והובלה תעלה עוד 1500$ ובהנחה שהמכס יקבל את מחיר הרכב כמחיר הרכישה בפועל,אתה צפוי לשלם עוד כ 6300$ וכמה אגרות שבדרך והנה הפלא ופלא שילמת כ 11000$ . לקחנו בחשבון מחיר רכישה נוח ( הרבה פחות ממה שהערכת) והובלה זולה (מהחוף המערבי למשל,מדובר בסכומים גבוהים יותר).

אם תביא מאירופה,אומנם ההובלה זולה יותר וגם שיעור ההמכס קטן בכמה אחוזים אבל מחיר הרכישה יהיה גבוה הרבה יותר כי רק אלוהים יודע איך האירופאים הללו מתמחרים את רכבם.

אז אם אתה באמת רוצה את הרכב,אם הוא במצב טוב באמת,אם לחמך כושר שכנוע ואם המזומנים בכיסך אז קדימה :mm_yeah:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תראה, בישראל לא מאמין שתקבל אי פעם סכום כזה על רכב כנ"ל.

אם אתה מעוניין לקנות להשקעה אז זו עסקה גרועה.

אם זהו רכב חלומותיך ואתה מוכן לשלם עבורה 10000 $ ביודעך שלפחות חלק ניכר מהכסף לא תראה בחזרה לעולם - אז למה לא :?:

(כולנו משלמים בשביל קצת FUN בחיים מי יותר ומי פחות...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תראה, בישראל לא מאמין שתקבל אי פעם סכום כזה על רכב כנ"ל.

אם אתה מעוניין לקנות להשקעה אז זו עסקה גרועה.

אם זהו רכב חלומותיך ואתה מוכן לשלם עבורה 10000 $ ביודעך שלפחות חלק ניכר מהכסף לא תראה בחזרה לעולם - אז למה לא :?:

(כולנו משלמים בשביל קצת FUN בחיים מי יותר ומי פחות...)

מסכים ולא מסכים.

אמנם אוטו הוא לא מניה שצפוייה ל"תשואות ורווחים נאים" , ואכן , מחיר האופל הנ"ל נראה קצת מופקע בעליל , ואכן , קניית הרכב כהשקעה היא צעד גרוע, א ב ל כמו שאמרת - לרכב חלומות אין מחיר (רק הגבלה בעו"ש :wink: ) , אבל לומר שלקנות בידיעה שחלק מהסכום יורד לטימיון היא אמירה קצת גורפת.

סה"כ הרכב הנ"ל דיי נדיר ומיוחד (בעיקר בארץ) , כמו שראינו , עלויות הייבוא לארץ של רכב דומה לאו בהכרח נמוכות יותר (אלא להיפך) , ואני מאמין שבשעת המכירה (במידה והאוטו לא יד אחרונה) עם קצת סבלנות , יהיה אפשרי למצוא את האחד (הפראיר?!?!?) שיקנה את הרכב במחיר דומה.

סה"כ , שוב , הרכב דיי מיוחד ומהווה כ"רכב חלום" ליותר מאדם אחד בארץ (אני אישית מכיר לפחות 2 כאלה).

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

לאופל גי טי בארץ במצב טוב + 50000 זה לא בשמיים

פורסם

חברה אתם קצת מגזימים!!!!

במחיר 50000 ש"ח אפשר להביא מח"ול רכב שמצבו טוב - כלומר בודי שלא עבר 5 פעמים פחחות ו-4 פעמים תאונות פרונט.

כאשר אתם מתייחסים למחיר - הקפידו לתת דוגמאות לרכבים דומים אשר נמכרו בארץ במחירים דומים, והקפידו לציין את מצבם האמיתי. כלומר הגדירו מהו רכב במצב טוב - האם רכב עם רישוי בתוקף מעיד כי הרכב במצב טוב?

נראה לי שבעלי אינטרסים (כנראה בעלי רכבים מהדגם הנ"ל) מעוניינים בהעלאת ערכם.

לשם דוגמא לא מכבר לשאלה כמה שווה וולו 121 או 122 טען אחד אשר מחזיק רכב כזה כי ערכו יכול להגיע ל-40000 ש"ח - נו באמת!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
חברה אתם קצת מגזימים!!!!

במחיר 50000 ש"ח אפשר להביא מח"ול רכב שמצבו טוב - כלומר בודי שלא עבר 5 פעמים פחחות ו-4 פעמים תאונות פרונט.

כאשר אתם מתייחסים למחיר - הקפידו לתת דוגמאות לרכבים דומים אשר נמכרו בארץ במחירים דומים, והקפידו לציין את מצבם האמיתי. כלומר הגדירו מהו רכב במצב טוב - האם רכב עם רישוי בתוקף מעיד כי הרכב במצב טוב?

נראה לי שבעלי אינטרסים (כנראה בעלי רכבים מהדגם הנ"ל) מעוניינים בהעלאת ערכם.

לשם דוגמא לא מכבר לשאלה כמה שווה וולו 121 או 122 טען אחד אשר מחזיק רכב כזה כי ערכו יכול להגיע ל-40000 ש"ח - נו באמת!!!

אוי סייג לחוכמה שתיקה!!!

אופל גי טי זה רכב מאוד נדיר בארץ עד כדי שבטח כבר כמה שנים לא נעשתה "עיסקת" מכירה!!!

על וולבו 121 ברמת שיפוץ טובה 40000 זה לא בשמיים גם עם כל הכבוד זהו דגם יפה ומוצלח של וולבו !!!!

זה לא פיאט 127 עם כל הכבוד!!

לא הרור לי על מה אתה מדבר(או על מה אתה) :shock:

פורסם

לכל הקופצים בראש (כן כן אתה מעלי)

כמה רכבים קנית בזמן האחרוןאו בשנים האחרונות שאתה מגיב בביטחון שכזה!!!!

אני מדבר מנסיון להבדיל ממך!!!

ואני כבר לא רוצה להכנס לעניין החוכמה.

פורסם
לכל הקופצים בראש (כן כן אתה מעלי)

כמה רכבים קנית בזמן האחרוןאו בשנים האחרונות שאתה מגיב בביטחון שכזה!!!!

אני מדבר מנסיון להבדיל ממך!!!

ואני כבר לא רוצה להכנס לעניין החוכמה.

קטע שנמחק על ידי מנהל הפורום עם הערת אזהרה. בפורום של חברים נא להתיחס בחברות

1- יש לי הרבה ניסיון

2- אתה לא מכיר אותי כלל אז מאיפה הביטחון שלך שאין לי נסיון?? :shock:

3- תגיד לי על עיסקת גי טי אחת שאתה מכיר בחודשים\שנים אחרונות?? :shock:

פורסם

אוקיי אז בוא נדבר בדוגמאות - ואני התכוונתי גם לדוגמאות מרכבים דומים (ואני רוצה לראות ממך דוגמאות לוולוו או אופל או מכוניות ספורט אחרות):

אופל רקורד קופה (יחידה בארץ לדעתי) 1.9 ידנית צבע אורגינאלי אך דורשת פחחות -2000 ש"ח.

מ.ג. מידגט פתוחה במצב מצויין - פחות מ-35,000 ש"ח.

MGB רודסטר (מכיר שתיים כאלו שנמכרו ב-3 שנים האחרונות) במצב בינוני אך עם טסט - פחות מ-35,000 ש"ח.

טריומף TR-7 ?(למי שלא יודע מה זה שיחפש באינטרנט) משופרת מאד ובמצב טוב מאד 2 ליטר 5 הילוכים עם מזגן ועוד - פחות מ-25,000 ש"ח.

ויש לי דוגמאות רבות למי שיחפוץ.

נו בוא נראה דוגמאות מנסיונך שלך המגבים את עמדתך?

פורסם
אוקיי אז בוא נדבר בדוגמאות - ואני התכוונתי גם לדוגמאות מרכבים דומים (ואני רוצה לראות ממך דוגמאות לוולוו או אופל או מכוניות ספורט אחרות):

אופל רקורד קופה (יחידה בארץ לדעתי) 1.9 ידנית צבע אורגינאלי אך דורשת פחחות -2000 ש"ח.

מ.ג. מידגט פתוחה במצב מצויין - פחות מ-35,000 ש"ח.

MGB רודסטר (מכיר שתיים כאלו שנמכרו ב-3 שנים האחרונות) במצב בינוני אך עם טסט - פחות מ-35,000 ש"ח.

טריומף TR-7 ?(למי שלא יודע מה זה שיחפש באינטרנט) משופרת מאד ובמצב טוב מאד 2 ליטר 5 הילוכים עם מזגן ועוד - פחות מ-25,000 ש"ח.

ויש לי דוגמאות רבות למי שיחפוץ.

נו בוא נראה דוגמאות מנסיונך שלך המגבים את עמדתך?

חבר'ה, תרגעו בבקשה. אנחנו לא ילדים בני 13 שרבים למי יש הכי גדול ...

כפי שרשמתי בהודעות האחרונות שלי בנושא (אופל GT), לפי דעתי 50K ש"ח זה מחיר סביר בארץ. 10K$ זה יוצא 45K ש"ח בערך, אם תוכל להוריד אותו לאיזור ה-40K ש"ח אז לפי דעתי זו עיסקה טובה אם אכן הרכב נמצא במצב סבבה כפי שתואר ...

לאחר שבדקתי את האופציות של ייבוא GT, אכן המחיר של ייבוא GT לארץ מגיע בקלות ל-40K עד 50K ש"ח לרכב במצב טוב.

חבר'ה, אל תשכחו שאין מחירון לאף רכב אספנות בארץ וכל מכירה היא משא ומתן בין המוכר לקונה. אני אגיד לכם בכנות שגם אם מישהו יציע לי מחר 50K ש"ח על המנטה שלי אני לא בטוח שאני אמכור אותה. אומנם לפי המכירות האחרונות בשוק (של מנטה) מחיר של מנטה במצב טוב עומד בין 20 ל-25 אלף ש"ח, אבל אל תשכחו שיש גם ערך אישי לרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...