Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר לעבודה יש 121 מודל 1965 המשמש אותו כרכב יומיומי (כלומר לרוב הוא בא במונית :wink: ). את הרכב קנה במשכורתו הראשונה בקבע לפני כ 15 שנה, ומחזיק בו מאז.

למרות אמצעי האבטחה הקפדניים, מדי פעם נעלם לו משהו. הפעם זה זוג פנסים אחוריים.

אז:

א. אם הגנב/ת קורא, הלוואי שתגיע למיון בזמן שביתה.

ב. אם מישהו יודע היכן להשיג פנסים כאלו בזול (הוא כבר מחפש ב eBay ), שיודיע לי בה"פ.

ג. אם זה הגנב שיודע איפה אפשר להשיג פנסים בזול.....תקרא את סעיף א.

נמרוד

פורסם

צריך להיות נבלה אמיתית כדי לגנוב מרכב אספנות. מי שגנב סימן שיש לו כזה אוטו. הוא צריך להבין טוב מכולם את גודל הכאב והאבדן...

דרך אגב, לא צריך לפתוח באגאז' בשביל לפרק פנסים אחוריים? הוא פרץ אותו?

פורסם

האם גנב שגונב יצירת אומנות נקרא גנב אומן ?

סתאאאאאם.

כואב הלב, זה הרגע ממנו אני חושש בכל פעם שאני משאיר את המרצדס במקום כלשהו ללא השגחה.

הדבר הראשון שאני עושה ממש כאילו בלי כוונה הוא סיבוב סביב הרכב בכדי לראות שלא חסר משהו ו/או שלא שרטו את האוטו.

הדבר היחיד שנגנב עד היום הוא כמובן הסמל שעל הגריל. (שהחלפתי מיד בחדש ).

כנראה שאסף צודק, מי שלוקח פנסים של 121 כנראה צריך אותם לרכב שלו. ממש לא להאמין . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

וסליחה מבנות שמרוויחות את הכסף ביושר! איזו חוצפה! הרי באמת, מי שגנב כנראה גם בעלים של כזה אוטו, ומן הסתם, גם הייתה לו בעיה להשיג את הפנסים! אז לגנוב ממישהו כזה דבר? לי מהקאפרי יום אחד פירקו את המראה המקורית, כאשר פירקו רק את התוכן (!) :shock: שלה, מכוון שקשה לפרק את המראה - צריך לפרק את כל הדלת מבפנים! אז הבן-אלף הזה שעשה את זה, עשה את זה בידיעה, מה זה יגרום לי, וכל זה בשביל FUCKING מראה של 50 ש"ח!!! הלוואי, שישבר לו כשירצה להרכיב! כנ"ל, לגבי הפנסים של חבר שלך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
צריך להיות נבלה אמיתית כדי לגנוב מרכב אספנות

ברשותך, הרשה לי להוסיף: צריך ליהיות נבלה אמיתית כדי לגנוב...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

בתור אחד שמבין קצת בוולוו הרי לך קישור בו הוא ימצא את מבוקשו

(אם כי מחירים זולים זה לא הקטע שלהם...)

http://www.ipdusa.com/productscat.aspx?CategoryID=599&NodeID=46&RootID=629

והרי אתר עם מחירים הרבה יותר זולים, אך זמינות החלפים מוטלת בספק...

http://www.volvoworld.com

וקישור נוסף לפורום שאף חובב וולוו אמיתי לא יכול בלעדיו

(לחלקים יש לחפש ב-Classified)

http://www.brickboard.com

כמו-כן בהחלט יכול היות שאפשר להשיג פנסים כאלה אצל היבואן, ובמחירים סבירים להפליא...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז ככה, מנסיון:

א. הכי פשוט, זול וקל זה למצוא וולוו 121 ולפרק לה את הפנסים האחוריים ולהרכיב.

ב. המיון בזמן שביתה לא נורא כ"כ

ג. בתור בעלים של וולוו 221 (או בעברית 121 סטיישן), תשכח מסעיף א', מה גם שלי יש פנס אחד ששברו לי ילדים ששיחקו בכדור (כדור שלג - לא סתם כדור) ליד האוטו.

ד. פנסים בזול - ממש אין, לפעמים ב- e.bay כפי שכולם יודעים יש מציאות, ואם לא אכפת לך שייקרעו אותו במחיר, הוא יכול להרים טלפון למוסך תקוע אשר נמצא בתלפיות (ירושלים - איפה שיורד פעם בשנה שלג) ולשאול - סביר להניח ששם הוא ימצא את מבוקשו.

ה. אני משתתף בצערו - אני יודע עד כמה זה נורא שכמפרקים לך משהו מהאוטו.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

למי שמעוניין לשמוע על חוויות שלי הקשורות עם גנבים.

אז זהו אצלי היה אפילו כואב יותר - יש לי מקום בו אני מחזיק רכבים רבים באיחסון (בתוך חצר פרטית כמובן), חלקם מכוסים וחלקם לא.

מאחד הגיפים שלי גנבו בהתחלה את מנורות לוח השעונים, קצת לאחר מכן גנבו את הניקלים מסביב לפנסים הראשיים. כמה ימים לאחר מכן באו ולקחו גם את הפנסים הראשיים!!!!

ולדעתי אפילו לא עשו בהם שימוש היות והם בכלל 24V .

וככה לקחו את החלקים בשיטת הנקניק הפרוס - בכל פעם קצת!!!!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
למי שמעוניין לשמוע על חוויות שלי הקשורות עם גנבים.

אז זהו אצלי היה אפילו כואב יותר - יש לי מקום בו אני מחזיק רכבים רבים באיחסון (בתוך חצר פרטית כמובן), חלקם מכוסים וחלקם לא.

מאחד הגיפים שלי גנבו בהתחלה את מנורות לוח השעונים, קצת לאחר מכן גנבו את הניקלים מסביב לפנסים הראשיים. כמה ימים לאחר מכן באו ולקחו גם את הפנסים הראשיים!!!!

ולדעתי אפילו לא עשו בהם שימוש היות והם בכלל 24V .

וככה לקחו את החלקים בשיטת הנקניק הפרוס - בכל פעם קצת!!!!!

אז איך לא עשית משהו לגבי זה אחי...לנסות להפיל אותם איכשהו לפני שייקחו לך כבר את כל האוטו...

Honda hornet 600

פורסם

מה אני יכול לעשות? לשכב במארב כוכב כל הלילה?

אני בודק את הרכבים בתדירות גבוהה, אבל תמיד משהו יכול למצוא זמן שאתה לא רואה ויגנוב לך חלקים בהם הוא חפץ.

בדיוק בגלל זה אנחנו כאן כדי לנסות ולשנות את המצב הכואב הזה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ראשית, תודה גדולה לכל העונים בה"פ ובפומבי.

שנית, תודה ענקית ליגאל ( igalezra ) שמתוך סולידריות של בעלי וולבו העניק לשי (בעל הוולבו השדוד) זוג פנסים חדשים ומצוחצחים - ללא תשלום. מסתבר שהשנים ממש שכנים. כל אחד ראה כבר את האוטו של השני, אבל לא נפגשו. אחרי שדיברו, גילו שיש להם מכרים משותפים גם מחוץ לעולם הוולבו. נראה לי שזו תחילתה של ידידות מופלאה....

נמרוד

פורסם

בדיוק בשביל זה קיים כיסוי - רכב מכוסה פחות מושך צומת לב, לפחות אם הוא עומד בחצר... בחוץ הייתי אומר דווקא להפך, ובגלל זה לא כיסיתי את הואוטו אף פעם... חוץ מזה, אם כיסוי סגור היטב, לא כ"א ינסה לפתוח - לך תדע, האם זה שווה את המאמץ ואת הסיכון? מה שכן, לי באופנוע כמה פעמים פשוט חתכו כיסוי בני זונות, לא יודע מה חיפשו, מקווה שלא מה שראו, אבל לתפור כל פעם מחדש/לקנות כיסוי חדש - שמי שעשה את זה, ייחתכו לו הידיים!!! :vamp::vamp::2gunfire::2gunfire: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :fist:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בדיוק בשביל זה קיים כיסוי - רכב מכוסה פחות מושך צומת לב, לפחות אם הוא עומד בחצר... בחוץ הייתי אומר דווקא להפך, ובגלל זה לא כיסיתי את הואוטו אף פעם... חוץ מזה, אם כיסוי סגור היטב, לא כ"א ינסה לפתוח - לך תדע, האם זה שווה את המאמץ ואת הסיכון? מה שכן, לי באופנוע כמה פעמים פשוט חתכו כיסוי בני זונות, לא יודע מה חיפשו, מקווה שלא מה שראו, אבל לתפור כל פעם מחדש/לקנות כיסוי חדש - שמי שעשה את זה, ייחתכו לו הידיים!!! :vamp::vamp::2gunfire::2gunfire: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :fist:

ובדיוק בגלל זה מעצבן שכל מיני ילדים מרימים כיסויים כדי לצלם, ועוד מעלים את התמונות לפורום ומצפים למחיאות כפיים.

• תוכן חדש...