Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצבע תכלת. במצב מדהים, נראית חדשה לגמרי... עם לוחית רישוי לבנה ונהג ישראלי.

מישהו יודע משהו על הרכב ואיך הגיע אלינו לארץ?

פורסם

בטוח שזה 356?

איך נתת לה לצאת לך מהרשתית?

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

בטוח... ובכדי להיות עוד יותר בטוח, גם שאלתי את הנהג (שלא היה נחמד במיוחד), כשעצר לכוון משהו במנוע. לצערי לא היתה איתי מצלמה.

פורסם

יש אחת בארץ שאני מכיר מלפני שנים רבות במצב של "לפני שיפוץ"... לפני כשנתיים שמעתי שאותה פורשה 356 זוכה לשיפוץ ייסודי כאן בארץ, האם הגיע אותו יום והפורשה סיימה שיפוץ? או שמא התברכנו בייבוא של פורשה נוספת לארצנו הקטנטונת אשר כמעט ולא ידעה עדנת פרדיננד היא?

מחכים לתמונות :wink: ובינתיים, צירפתי תמונה, סתם בכדי לאכול קצת את הלב...

ליאור.

48_356_8x6.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
האם זו הפורש שבה מצא ג'יימס דין את מותו?

כן כן, אותה פורש.

זאת גם הפורש ששימשה את דילן מק'יי בסידרה העליזה של הניינטיז "בברלי הילס 90210".

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
האם זו הפורש שבה מצא ג'יימס דין את מותו?

כן כן, אותה פורש.

זאת גם הפורש ששימשה את דילן מק'יי בסידרה העליזה של הניינטיז "בברלי הילס 90210".

אם יורשה לי, אז לפי מיטב ידיעתי זאת לא אותה המכונית.

ג'יימס דין מצא את מותו בפורשה מדגם 550 Silver Spyder שנת 1955 שהייתה מכונית ספורט אמיתית (בנבדל מה- 356 לדורותיה). אגב, יוצרו רק 90 מכוניות מדגם זה. הפורשה של ג'יימס דין זכתה לכינוי The Little Bastard ("הממזרה הקטנה").

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

אם אני לא טועה ראיתי אחת כזו בכביש שבין צומת ירעון לכיוון זיכרון (באזור כביש 6)...

שחורה, ללא חלונות, עם מיתקן תליה מניקל מאחורה (כמו שיש לבריטיות הישנות), ללא פנסים (אולי היו קידמיים), רק נהג... איש מבוגר (50+ להערכתי, אם הוא קורא את זה והוא יותר צעיר אני מוכן לקבל נזיפה בצורה אישית :lol: )...

ולא היתה עם גג נפתח....

זהו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גבירותיי ורבותיי המלומדים

לג'יימס דין היתה פורשה 550 ספיידר, קריא רפליקת מכונית מירוץ לכביש

פשוטו כמשמעו, ואכן זו המכונית שלצער רבים מצא בה את מותו.

מי שזוכר הוא הופיע בפירסומת בשנות ה50' ,המתריע מפני נהיגה

במהירות מופרזת.

לפניכם תמונה ג'יימס דין והפורשה 550 ספיידר.

בכבוד רב

turbo

550spyder פורשה גיימס דין.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אבל יש לי את הסמל הקדמי שהוא הלוגו "פורשה" מחובר בצבע זהב כזה מאחד הדגמים האלה מאותם שנים (50/60), ואת הסמל מההגה בתוך כזה עיגול מיוחד...

הייתי רוצה שמישהו יגיד לי כמה שווים כאלה דברים...

תודה, :twisted: חולה~הגה :twisted: .

פורסם
מי שזוכר הוא הופיע בפירסומת בשנות ה50' ,המתריע מפני נהיגה

במהירות מופרזת.

"אולי החיים שתצילו יהיו שלי"... :roll: כמה אמר מר דין.

אגב, אם אני לא טועה - לאחר התאונה לקחו חלקים מ"הממזרה" והשתילו אותה במכוניות אחרות.

אחד מן החלקים היה מוט ההיגוי שהושתל במכונית מירוץ, היא גם עברה תאונה ונהגה נהרג (רק אם אני זוכר נכון)

http://www.lemanszone.dk/lemans2001/jdean.jpg

• תוכן חדש...