Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל - 106 ראלי - עם או בלי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק 106 ראלי ... לאוטו היו חסרים זוג פנסי הערפל הקדמיים .

השאלה שלי היא , האם יש להוריד את מחירם בעת קניית הרכב ?

האם הם נחשבים כתוספת ברכישת רכב מהחברה או שכלולים כאביזר סטנדרטי ברכב הזה ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

הפנסים לא היו חסרים... :lol:

ה106 ראלי לא מגיעה עם פנסי ערפל.

ה"חורים" שראית אלה חוריי איוורור שפיז'ו ייעדו בשביל לקרר את הבלמים על מנת לשמור אותם בטמפ' עבודה.

כל הראלי באות ככה, אם ראית ראלי עם פנסי ערפל זה אומר שהבעלים הוסיף אותם.

בהצלחה בחיפושים.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אתה בטוח ?? :roll:

אני מדבר על ראלי דור ראשון ... הפנסים לא סטנדרט ? כי פשוט יש שם סימני ברגים , כאילו שנגנבו .

Dr. Dre , 2001

פורסם

אם יש חורי ברגים אבל אין פנסים סימן שמישהו התקין פנסי ערפל, התחרט והוריד אותם בחזרה.

וטוב שכך עשה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

פורסם

טוב ... הבנתי ...

תגיד ... איזה צמיגים אפשר להלביש על הג'נט המקורי של הראלי ? (רוחב\חתך)

Dr. Dre , 2001

פורסם

הראלי מגיעה עם 175/60/14.

לראלי דור שני אין בעיה להחליף ל185/55/14 בגלל שזה מה שהGTI נועלת כסטנדרט, רק לאשר ברישיון וזהו.

יש כאלה שגם זה לא מספיק להם ואז אפשר לעלות לג'אנט 15" עם צמיג 195/45 ולשמור פחות או יותר על יחסי ההעברה (עם שינוי קל ולא משמעותי של אחוז לפה אחוז לשם). שינוי כזה יהיה לא חוקי (בעליל :lol: ) למרות שבארצנו החאפרית the sky is the limit ואפשר לקמבן הכל.

אם אתה ממש רוצה להגזים אז אפשר גם לשים ג'אנט 16", זה ממש לא יתן לך כלום, ההתנהגות תיפגע, התאוצות יגרעו והצמיג ישתפשף בכנף בהפניות הגה חריפות, בפניות הדוקות וכשהרכב יהיה עמוס.

ישנם הפסיכופתים שבשביל להכניס ג'אנט 17" עושים שינויי פחחות כגון הרחבת כנפיים, אתה לא אחד מהם. :roll:

לסיכום - ג'אנט 14" עם 185/55 יספיק בהחלט ל99% מהרכבים.

אחרי שתעבור סף כוח מסוים ותרגיש שאתה כבר לא יכול להעביר את הכוח לכביש (וזה לא יקרה לך) תעלה לג'אנט 15 עם צמיג 195/45.

אלו היו 60 שניות על שיפורי ג'אנטים וצמיגים לראלי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...