Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ובכן הרצת המנוע הסתיימה ועכשיו אני מרגיש את כל הסוסים רעננים ומוכנים למרחקים, עליות, ירידות וכו'. אך יש 2 בעיות:

1. בעיית התנעה. פעם ההתנעה עושה רושם של כאילו מצבר חלש, פעם לא. פעם אני נאלץ להניע בדחיפה - פעם מתניע כמו חדש. החלפתי מצבר(!!!) - התופעה לא נעלמה. אני חושד בסולנויד. השאלה - ניתן לקנות חדש? אני לא רוצה מפירוקים כי זה כבר השלישי שאני מחליף, כל אחד בא מאוטו בן יותר מ-20 --- אין טעם. אם ניתן -איפה? במסגר לא מצאתי...

2. דפיקות באזור שסתומים - דקה - דקה וחצי רק כשמנוע קר נשמעות דפיקות לא חזקות (רק אני שומע :lol: ) מאזור גל נדנדים. לאחר דקה - נעלם לגמרי. אין שימון? - משאבה חדשה, כל המעברים נוקו בקפדנות רבה. שוב, הרעש ממש פיצי אבל בכל זאת...

תודה לעונים.

מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

יש בסלמי בת"א חנות לחלפים, שמתמחה בפורדים. תשאל אותו, יש לו לפעמים כל מיני דברים מוזרים והעתיקים במלאי! וחוץ מזה, אם אינני טועה, הסטרטר שלך זהה לכל הסטרטרים של פורד (קורטינה, סיירה וכ"נ, אז לא צריכה להיות בעיה למצוא משהו מפרוקים יותר חדש! לדעתי, שמתי באסקורט שלי (ז"ל) פעם סטרטר של קורטינה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש בסלמי בת"א חנות לחלפים, שמתמחה בפורדים. תשאל אותו, יש לו לפעמים כל מיני דברים מוזרים והעתיקים במלאי! וחוץ מזה, אם אינני טועה, הסטרטר שלך זהה לכל הסטרטרים של פורד (קורטינה, סיירה וכ"נ, אז לא צריכה להיות בעיה למצוא משהו מפרוקים יותר חדש! לדעתי, שמתי באסקורט שלי (ז"ל) פעם סטרטר של קורטינה...

הסטרטר תקין. הבעיה לדעתי בסולונויד... - זה חלק קטן בין המצבר לסטרטר.

פורסם

הייתה לי אותה הבעיה בסיירה, יום אחד לקחתי סטרטר של הקאפרי השני, הרכבתי אותו במקום הקודם בסיירה, ומאז הבעיה לא חזרה! (היו הרבה בעיות הרבה יותר מעצבנות, אבל זאת נעלמה :lol: ) תשמע, תחליף לסטרטר אינרטי (ללא סולונויד), והחיים יהיו עוד יותר קלים! לפחות אם "יילך" משהו, תדע שזה הסטרטר! :wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה זה הדבר הזה? מאיזה אוטו אפשר לקחת? איך הוא פועל?

פורסם

הסטרטר המדובר נמצא בפורדים החדשים יותר(סיירה,פיאסטה,אריקה)וההבדל העיקרי הוא שאין לו בנדיקס.הוא צריך אמפרז נמוך יותר מהסטרטרים הישנים(שים לב איזה מצבר ענק יש באסקורט שלך!).אפשר למצוא סטרטר כזה אצל אחד ממשפצי המתנעים\אלטרנטורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פרחי, אתה רציני??? הייתי בטוח דווקא, שהסטרטר הזה הוא יותר ישן! מה שבטוח, הם באותו גיל - יש לי איפשהו ספר המקורי של אסקורט MK1, והוא מופיע שם נידמה לי יחד עם השני "הרגיל"! נידמה לי, שהוא ניקרא "סטרטר LUCAS", והשני "סטרטר "BOSH", אבל אל תתפסו אותי במילה! בכל מיקרה, לי באסקורט 73 שלי היה כזה, והחלפתי כמה כאלה (שמין הסתם פירקתי כל פעם מגרוטאה אחרת נטושה :twisted: ), ורוב מה שפגשתי באסקורט היו דווקא כאלה! לא ידעתי בכלל שיש אחרים לאסקורט, עד שיום אחד פירקתי מאחת סטרטר "רגיל" עם סולונועיד, ומאוחר יותר עשיתי "הצלבה" עם סטרטר שפירקתי מקורטינה או טאונוס, וראיתי שהם זהים!

פורסם

לוקאס ובוש הם שמות של יצרנים...לוקאס בריטי ובוש גרמני.ממש ברגע זה אני הולך לבצע חיפוש בספרות מיקצועית,ואחזור עם תשובה מדוייקת מה שייך למה.בעיקרון,הסטרטרים עם בנדיקס הם ישנים יותר(יש להם צליל אחר).

פורסם

אני יודע, אני יודע, אבל כנראה בגלל זה הם קיבלו את הכינויים שלהם בספר טיפולים, דווקא בגלל שכל אחד מיוצר בחברה אחרת! כנראה, שאלה היו שני יצרנים "המקוריים" לפורד!

פורסם

סביר להניח שהפורד הבריטיות צויידו בסרטרים של לוקאס והגרמניות בזה של בוש.לגבי החנות בסלמה,אם אתה מתכוון ל"סנטר פרטס"למיטב ידיעתי היא נסגרה.

פורסם

אני לא זוכר, איך היא ניקראת, אבל יש עליה מלא שלטים גדולים של פורד, והיא נימצאת איפשהו באיזור של בניין המשטרה, פחות או יותר ממול ל"אוטו ניסים". אם זה אכן הוא שניסגר, אז חבל... :cry:

פורסם

זה הוא,וחבל מאד,כי הוא היחיד שהיו לו חלקים לפורדים ישנים(הוא היה קונה את כל הסטוקים ה:מתים"של פורד).

פורסם

שלום לכולם.

וכולם עושים טעות. אין ולא קיים בעולם סטרטר בלי בנדיקס אתם פשוט טועים!!!

ולמה? בנדיקס זה החלק שמשתלב בזמן הסטרטר לגלגל התנופה.

איפה ההבדלים ואופן הפעולה?

בסטרטר מתוצרת לוקס הבנדיקס מופעל בעזרת כוח צנטרפוגלי שבזמן

ההתנעה נידחף בכוח קדימה לתוך זר השנים של גלגל התנופה ומוחזר

למקומו בעזרת קפיץ גדול ובולט שרואים אותו.

בסטרטר מתוצרת, בוש ,או AC . :roll: הבנדיקס משתלב ומוחדר לזר השנים

בגלגל התנופה בעזרת סולונויד ומזלג. הסולונויד הוא אלקטרומגנט

חשמלי שכאשר הוא מקבל מתח הוא יוצר שדה מגנטי בתוכו ואז מוט

שמורכב בתוכו נע אחורה ובעזרת מזלג הופך כיוון דוחף את הבנדיקס לזר השנים.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום לכולם!

ובכן הרצת המנוע הסתיימה ועכשיו אני מרגיש את כל הסוסים רעננים ומוכנים למרחקים, עליות, ירידות וכו'. אך יש 2 בעיות:

2. דפיקות באזור שסתומים - דקה - דקה וחצי רק כשמנוע קר נשמעות דפיקות לא חזקות (רק אני שומע :lol: ) מאזור גל נדנדים. לאחר דקה - נעלם לגמרי. אין שימון? - משאבה חדשה, כל המעברים נוקו בקפדנות רבה. שוב, הרעש ממש פיצי אבל בכל זאת...

תודה לעונים.

מקס.

שלום.

אני חושב שהבעיה הזו לא פחות חמורה מבעית התנעה.

אם תוכל לפרט מה שופץ במנוע ,אנסה לעזור לך. לפי דבריך

לא נישמע לי הרעש מאזור גל-הזיזים.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...