Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לעזור?

אני מחפש גם תמונות וגם נתונים ,

פורד טאורוס 1969 V6.

תודה,

אדריאן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

חפש FORD TAUNUS ולא טאורוס - הטאורוס היא מכונית אמריקאית מאמצע שנות השמונים ואילך, והטאונוס היא ככל הנראה מה שאתה מחפש...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אהלן חבר,

שאלה לי אליך, אמנם אני לא בקיא כ"כ בנושא אבל אתה בטוח שבשנים האלה פורד ייצרה מכוניות בשם טאורוס? מכיוון שאני מכיר את הרכב הזה רק משנות ה90' או מקסימום ה80'.

אולי התכוונת לפורד טאונוס??

בכל אופן, אני לא מזלזל בך או משהו, רק רוצה להחכים וכנראה אתה יודע מה אתה מחפש,

אשמח אם תתקן אותי..

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם
נסה בקישור הזה:

http://images.google.com/images?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=Ford+Taunus&btnG=Search

אגב, לא מסובך להגיע לשם...

ואם לא תצליח להגיע, היה עמנו בשבוע הבא בתכנית "מסע עולמי" בה ניקח אותך לשם... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה לכולם ,

האצבעות שלי יותר זריזות מהמוח , ובטעות רשמתי עם R במקום N .... :oops:

ולתקן כבר היה מאוחר מדי , ה ENTER במקלדת הוא מהכפתורים המהירים שיש לי.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...