Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך רצוי לכוון את הקרוס-אובר של המגבר ביציאה של הסאב?

האם לתת לו רק באסים? או לתת לו גם קצת צליל גבוה?

יש לי כפתור אם 3 מצבים משהו אם H, משהו אם L, ו FULL

ויש 2 כאלה שאפשר לסובב ואחד זה הצלילים הגבוהים והשני זה הנמוכים.

האם עדיף לשים על L ויהי רק באסים או לשים על FULL לכוון הרבה באסים וקצת צלילים גבוהים. או שיש הצעה אחרת?

עוד בעיה שיש לי, אם אני מוציא את הסאב הצליל נקי, אבל שאני שומע בתוך האוטו כל הפלסטיקים רועדים וגם כל הבאגאז' רועד. מה עושים? לפתוח את כל הפלסטיקה ולרפד? יש משהו יותר פשוט?

רצוי שהבאגאז' יהיה ריק כשיש שם סאב?

האוטו זה WV BORA 2002.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

את הסאב תכוון על LPF ותכוון אותו לבערך 80HZ. אל תתן לו צלילים גבוהים, רק נמוכים.

רעידות בבגז' זו בעייה, יש חומר שנקרא DYNAMAT איתו אתה יכול לצפות את הפאנלים ולהקשיח אותם. החומר די יקר ויש לו תחליפים זולים שנקראים יריעות ביטונוניות אלו יריעות לאיטום גגות ודברים דומים, תשאל בחנויות טמבור.

אתה יכול לקנות גם ספוג כזה כמו שהיו מדביקים על הדלתות במלחמת המפרץ ולהדביק אותו בין הפאנלים, זה יכול לסייע לרעידות.

פורסם

ומה אם הרעידות של הפלסטיקים בתוך האוטו?

זה ממש מעצבן כשאני שם חזק כל האוטו רועד ושומעים את הרעידות וזה יוצר צליל מגעיל.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

• תוכן חדש...