Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להבין עם כל היופי והטופי שבעניין, מה קורה אם יש צורך להוציא גלגל רזרבה מה אז עושים?

ומה זה הבקבוק הזה שתמיד נמצא שם זה כמו בקבוק שמחובר עם כבל נדמה לי

tAoS FoReVeR

פורסם

חוץ מהבניה השלישית שנראתה ממש יפה ועם ציוד ברמה כל השאר היו איך לאמר? צולעים...

השני בנה יופי אבל השתמש בקקה של ציוד ( רמקולים וקומפ' של פיוניר סאב של פיוניר ולאנזר וייב כמגבר..)...

אבל נראה שהם בנו את זה לבד אז בכל זאת קבלו ח"ח..!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הבקבוק הזה הוא מנקה צלילים .. מן פילטר כזה שיהיו נקיים וללא רעשים חיצוניים

:shock::shock::shock::shock:

הבקבוק הזה - ה- CAPACITATOR. הקאפ ( בקיצור..) אוגר בתוכו מתח וכאשר המערכת זקוקה לפרץ גבוה הקאפ משחרר ונותן למערכת את הכח שהיא צריכה. נגיד פתאם בשיר יש באס נורא כבד והסאב צריך מתח ואין הקאפ נכנס ונותן לו מה שהוא אגר. הקאפ מונע תופעה שתראה בסקופ כשבירת החלק העליון של הגל, וכתוצאה מכך הצליל יהיה נקי יותר ובלי עיוותים - אבל איך הגעת לפילטר?!

לסיכום הקאפ הוא בעצם קבל..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האוטו הראשון זו היונדאי של רועי !!! הסאב והמגבר של הסאב עכשיו אצלי באוטו . . .

ההתקנה במציאות אפילו יותר יפה, יש תמונות נוספות של ההתקנה באתר של אוטוסאונד (הוא היה במפגש השני או השלישי) . . . .

הפיז'ו היא של חבר שלו, ראיתי גם אותה וזו ההתקנה הכי יפה שראיתי בארץ, הרכיבים לא הכי טובים (חוץ מהיחידת ראש המדהימה) אבל ההתקנה ממש מדהימה !!!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל התקנות יפות מאוד, בטוח יותר יפה ממה שאני אתקין בזמן הקרוב אבל פחות אכפת לי המראה מאיך שזה נשמע.

שנית ראלימן כתבת דברים לא נכונים, הקבל לא מונע שום תופעה שבה רואים בסקופ את גל הסינוס נקטם (נשבר לפי דברייך), שדרך אגב קוראים לה CLIPPING.

קבל משמש כמו בולם זעזועים. כשיש צריכת זרם גבוהה ע"י המגבר של הסאב המתח יכול ליפול בצריכות זרם רגעיות גבוהות (כשהסאב מכה) כשיש את הנפילות המתח הקטנות האלו (בגדולות הקבל לא יעזור, או לא יעזור הרבה) הקבל משחרר את האנרגיה שצבורה בו במהירות גבוהה ושומר על כך שהמתח לא יפול. אתה לא תשמע שיפור בעוצמה בגלל זה, אבל אם למשל האורות שלך הבהבו בגלל נפילות המתח, אחרי שתחבר את הקבל הם לא יהבהבו במידה והקבל יעשה את עבודתו.

קבלים בערכים נמוכים יותר משמשים בקרוסאוברים לחיתוך תדרים, כלומר סינון תדרים.

פורסם

הנה ההתקנה שלי...

פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה והמתקין השכונתי כבר אמר שיש לי עתיד...

חניתי ברחוב ופירקתי את האמא של האוטו, הוצאתי כסאות, רצפה וחצי דש בורד, מתחתי כבלים, חתכתי את הפלטה הבתולית שהייתה מאחורה והכנסתי את הרמקולים מלמטה כדיי שלא יבלטו החוצה, הכנתי חיווט מהרמקולים למרכז הפלטה וחיברתי צ'נג'ר למושב האחורי.

הייתי מת שהכל יראה טוב אצלי אבל אפילו מקום לסאב שלי אין, המערכת די פשוטה :

HU של קנווד+ צ'נג'ר של קנווד עם CDTEXT, רמקולים אחוריים 6X9 של מגנט דגם SL696, רמקולים קידמיים של קנווד 140 וואט, רמקול סנטר של סוני, מגבר 1000 וואט של פירמיד הביאו לי מארה"ב, סאב 750 וואט של חברה מאעפנה.

ציוד פשוט אבל כל זה נכנס לסוויפט 88.... ושומעים לבינתיים ממש טוב ( עדיין ללא מגבר)

את הכל הרכבתי לבד ללא עזרה או ידע מוקדם (חוש תכני מפותח?!)

בקיצר, ברכב הבא אני כבר מתכנן לבנות משהו חזק איכותי ואסטתי לעין...

PICT0043.JPG

haters will hate

• תוכן חדש...