Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. הסיריון 1000 שנת 2000 שלי מעשנת ואוכלת שמן. במוסך מרכזי אמרו לי שיש 3 אפשרויות: שיפוץ 3/4 שעלותו, כולל הכל, תגיע עד 7000 שקלים, או החלפת מנוע משומש מייבוא (אין מנוע חדש) שעלותו כמעט זהה, או להמר ולעשות רק גומיות ושסתומים שעלותם 2500 שקלים אבל לדבריהם רוב הסיכויים שמאוחר יותר אצטרך לחזור ולעשות את כל השיפוץ.

מה דעתכם? כל האוטו שווה בקושי 20 אלף שקלים ...

רוב תודות

פורסם

נשמע לי עלות יקרה מאוד לשיפוץ מנוע 7000? גם להחלפת מנוע משומש זה נשמע די יקר לרכב עם מנוע קטן כזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

קודם כל ברור אבל ברור שעדיף מנוע סגור ולא שיפוץ. שיפוץ עושים כשהמנוע יקר ושיפוץ יוצא חצי מהעלות של מנוע.

אם שניהם אותו כסף זה ממש לא הוגן למוסך להציע שיפוץ. (קח בחשבון שבשיפוץ הם מרוויחים יותר, יש יותר עלות עבודה מעלות חלקים.) וסתם ככה זה מחיר גבוה למנוע מיבוא כולל הרכבה. הצעתי אליך תעשה סקר שוק במוסכים אפילו טלפוני.

• תוכן חדש...