Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגיליון הקרוב של ירחון "מסע עולמי" (כן, חוץ מהטלוויזיה, יש גם ירחון מודפס) תתפרסם כתבה בנושא מסע באלסקה. הכתב-צלם מכיר היטב את אלסקה אבל לא ממש מתמצא במה שכולנו אוהבים. אחת התמונות שצילם שם, כמו שאפשר לראות, מנציחה מכונית שמישהו חנה ומאז לא הזיז...

זיהוי יתקבל בברכה ובתודה.

Parking in Alaska.jpg

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

זה או GAZ רוסי מאד ישן, או פורד...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראה מאוד כמו פורד 1 טון, אבל קשה לי לקבוע חד משמעית. התמונה קטנה, הרכב במצב ירוד והדמיון בין מכוניות דומות מאותה תקופה הוא גדול בעיני.

אגב, רק לי זה נורא מזכיר את "ענבי זעם"? (ואני לא מתכוון למבצע הצה"לי...)

פורסם

מהבדיקות שלי זה מודל מ- 1936 (פלוס-מינוס כמה שנים) של משאית פורד

Ford V8 FLATHEAD 1.5 TON

אבל, אמתין בסבלנות שדב קרדו יחרוץ את הדין...

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם

אז לא טעיטי - הגאז של אותו שנתון היה חיכוי די מדוייק של פורד, אם אינני טועה, כולל גם הפרייבטים...

ובנוסף, לי יש כמה דגמים 1:43 של הגאזים כאלה, כולל אפילו דגם עם זחל אחורי. :mm_tongu:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

Ford V8 FLATHEAD 1.5 TON

לפורד 1.5 טון משנת 1936 היו "אף" וקבינה יותר מעוגלים.

זה נראה יותר כמו F100 משנת 1932-1934.

מצורפות תמונות להשוואה, אבל אין ספק שדב קרדו יהיה הפוסק הסופי והמוחלט....

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

Ford V8 FLATHEAD 1.5 TON

לפורד 1.5 טון משנת 1936 היו "אף" וקבינה יותר מעוגלים.

זה נראה יותר כמו F100 משנת 1932-1934.

מצורפות תמונות להשוואה, אבל אין ספק שדב קרדו יהיה הפוסק הסופי והמוחלט....

בברכה,

קובי

אתה ככל כנראה צודק וגם ה"מצחייה" מעידה לטובתך.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

פורסם

פורד 1 טון שנת 29:

http://www.jacko1219m.supanet.com/ford%20mod%20aa%20t.jpg

פורד 1 טון שנת 32 (הימנית, כמובן):

http://www.wheelsarchives.freeserve.co.uk/page-04/002-13-34-99d1&2.jpg

אבל היו עוד המון משאיות דומות מתוצרת בדפורד, מוריס ועוד. לדעתי, הסיכוי שפורד נפוצה כזו הגיעה לאלסקה גבוה מכך שאחת מהן הגיעה.

פורסם

פורד 1 טון שנת 32 (הימנית, כמובן):

http://www.wheelsarchives.freeserve.co.uk/page-04/002-13-34-99d1&2.jpg

אבל היו עוד המון משאיות דומות מתוצרת בדפורד, מוריס ועוד. לדעתי, הסיכוי שפורד נפוצה כזו הגיעה לאלסקה גבוה מכך שאחת מהן הגיעה.

פינג פינג פינג! יש לנו מנצח! זאת המשאית משתי סיבות עיקריות שנראות לעין...

אם תסתכלו על הדלת יש דוגמא כזאת של שקעים היא זהה לחלוטין...

בנוסף צורת הגג זהה גם היא לחלוטין אם נתעלם מגגון הקטן ששמו בתמונה של איל מאלסקה

הם עגולים כאלה..

אני כמעט בטוח שזה המשאית

Parking in Alaska.jpg

002-13-34-99d1&2.jpg

פורסם

AMO הוא יצרן שונה לגמרי, היום הוא ניקרא KAMAZ! גאז לדעתי כבר אז היה "GAZ", והייתה להם בוודאות משאית מאד דומה, לא יודע כמובן מבחינה מכנית, אבל חיצונית בטוח! AMO דווקא קצת שונה...

והנה ידידינו ה-GAZ:

http://www.gaz.ru/eng/ist/cars/index2.htm

IM001377.jpg

פורסם

ותודה על הכבוד שעושים לי כאן!

מה שעושה את הטנדר הזה לפורד ולא משהו אחר זה באמת הפסים שמתחת לחלון, שאין לשברולט ולדודג' מאותה תקופה, שנראים כמעט אותו דבר.

וזה לא F-100, כי סדרת ה- F התחילה ב- 48.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

סליחה, טעות שלי... :oops: אבל לגבי גאז זה נכון...

• תוכן חדש...