Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו יש ברשותנו סיטרואן ZX 96 ואנחנו מעוניינים למכור אותה.

אני ואמא שלי מחפשים אוטו משותף, מצד אחד היא רוצה אוטו נוח ודי מרווח, ומצד שני אני רוצה אוטו פוזה כזה ספורטיבי, יש למישהו הצעות לאוטו טוב עד כ-50,000 שקל ???

חשבתי אולי רנו מגאן קופה אבל היא שתי דלתות די קטנה...(אם יש שתי דלתות ספורטיבית מרווחת זה מצוין!!)

:lol:

תודה

"כל המצב רוח שפתאום עולה, כל המצב רוח בגלל הצינגלה"

http://members.cardomain.com/zingale

פורסם

אתה צריך להחליט מה אתה מחפש רכב ספורטיבי או רכב "פוזה"

הוולקאן הרבה יותר ספורטיבי בהתהגות שלו מהמגאן קופה (למרות שהוא לא נראה ספורטיבי)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

ההבדל הוא מנוע 2 ליטר עם 122 כ"ס שמזניק את המכונית ל100 ב9 שניות ושילדה קשיחה המכויילת להנאה מנהיגה.

מצד שני, לאור התגובה שלך - אולי באמת שתקנה מגאן קופה.

המגאן קופה בגרסת ה1.6 שבתקציבך מציגה ביצועים פושרים ומנוע מיושן, 8 שסתומים ו90 כ"ס.

היא מכויילת רך ונעים - שזה משעמם ולא ספורטיבי.

מצד שני, היא להיט במספרות אז אולי היא עדיפה... :roll:

פורסם
ההבדל הוא מנוע 2 ליטר עם 122 כ"ס שמזניק את המכונית ל100 ב9 שניות ושילדה קשיחה המכויילת להנאה מנהיגה.

המגאן קופה בגרסת ה1.6 שבתקציבך מציגה ביצועים פושרים ומנוע מיושן, 8 שסתומים ו90 כ"ס.

:lol::lol:

9 שניות זה אמנם קצת אופטימי לא?

אבל, תשובה להפליא

יובל.

פורסם

:lol::lol:

9 שניות זה אמנם קצת אופטימי לא?

אבל, תשובה להפליא

נתוני תאוצה שמופיעים בפארקרס. וולקן משומשת כמובן שלא תעשה את זה ובינינו - הנתון הזה נראה לי ממש תמוה בכל מקרה...

פורסם

אתה באמת חושב שאנחנו צריכים עוד מתחרה בחיפוש אחרי וולקן :?:

"צינגלה" תאמין לי מגאן קופה תעשה עבורך את העבודה :!:

טל.

• תוכן חדש...