Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברומא נהג כרומאי, ואם יש לך כבוד, ויש כבוד, ועניין, ויש עניין בקלאסיות איטלקיות (אבל לא רק איטלקיות) אז כדאי לדעת שרומאים בעלי "ענתיקות" נפגשים בכל יום ראשון הראשון בחודש (כלומר First Sunday of the Month) בערך ב-10-11 בבוקר ומציגים את מכוניותיהם בגאווה.

מקום המפגש פיאצה אלבניה (Piazza Albania) ברובע טסטאציו (Testaccio) שהוא באופן כללי מדרום-מזרח למרכזה של רומא. ואם כבר אתם באיזור הזה, וביום ראשון, אז תרשו לי טיפ קטן: התחילו את הבוקר מוקדם בשוק הפשפשים פורטה פורטזה (Porta Portese) שנמצא בטרסטברה (Trastevere) ומשם הליכה קצרה וחציית נהר טיבר על גשר סובליציו (Sublicio) תביא אתכם אחרי לא יותר מרעשר דקות-רבע שעה למפגש של "אחינו" האספנים ברומא.

והנה טעימה קטנה של אחת מלא מעט מכוניות שראיתי שם.

Lancia Aprilia.jpg

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

המכונית כמובן נהדרת, אבל גם הלוחית מיוחדת: ממחוז Grossetto שבטוסקנה מ 1951. זו הסדרה הראשונה בה הופיעו על לוחיות הרישוי האיטלקיות הכוכב המחומש עם כיתוב RI שזה ראשי תיבות של Republica Italiana.

לוחית כזו במצב טוב שווה בקרב אספנים כמה מאות דולרים...

נמרוד

פורסם

היי אייל - כבר נזמן רציתי לשאול אותך : אתה לא צריך איזה סבל, נושא כלים, אחראי קפה, משהו???

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
תגידו ההשתקפות שעל המכונית זה חיפושית :?:

:shock:

אכן, השתקפותה של חיפושית. גם אחינו האיטלקים יודעים להעריך קלאסיקה במיטבה... :D

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
האם תהייה תוכנית שכוללת את המפגש הזה ?

לא, הייתי שם בנסיעה פרטית (כן, יש גם נסיעות כאלה. עדיין.) ולא עם צוות הצילום של מסע עולמי.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
האם תהייה תוכנית שכוללת את המפגש הזה ?

לא, הייתי שם בנסיעה פרטית (כן, יש גם נסיעות כאלה. עדיין.) ולא עם צוות הצילום של מסע עולמי.

אז מה שלא משולם לא מצולם?

1965 MGB

פורסם

מפגשים /ירידים כאלה בארצות אחרות (אני זוכר שלפני כמה זמן היה סיקור על מירוץ מכוניות קלאסיות -היה מעולה -רוצים עוד!!!!)

• תוכן חדש...