Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה המחיר של סאב...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו כבר הרבה דייונים לגבי סאבים .

רק רציתי לשאול לפני שאני רץ לברר מחירים ובוחר סאב :lol:

מה המחירים של המפלצות האלו?(לא משנה כרגע איזו חברה, ולא לעבור בבקשה את גבול ה 2500)

תודה רבה לכל מי שיעזור.

אפשר להמליץ חופשי .......וכמעט שכחתי אני מעדיף עוצמתיים אבל אם ניתן להשיג איכות יחד מה טוב

פורסם
היו כבר הרבה דייונים לגבי סאבים .

רק רציתי לשאול לפני שאני רץ לברר מחירים ובוחר סאב :lol:

מה המחירים של המפלצות האלו?(לא משנה כרגע איזו חברה, ולא לעבור בבקשה את גבול ה 2500)

תודה רבה לכל מי שיעזור.

אפשר להמליץ חופשי .......וכמעט שכחתי אני מעדיף עוצמתיים אבל אם ניתן להשיג איכות יחד מה טוב

התקציב כולל מגבר ??? אני אניח שלא . . .

יש את הסאב פיוניר 12'' שנותן 300W RMS בנורמל ומקס 600W RMS, זה הסאב הכי משתלם שיש כיום בשוק, הוא עולה עם תיבה 600 ש"ח והוא התמורה הכי טובה למחיר . . .

האופציה הבאה היא ה- KICKER COMP VR, לא יודע מה הנתונים שלו (נראה לי משהו באיזור ה-300W RMS נורמל) אבל הסאב מצויין, איכות מצויינת עוצמה טובה וכבוד גדול לפתוח את התא מטען ולהתפאר שיש לך שם מוצר של קיקר (לא מומלץ למי שמפחד שיגנבו לו את המערכת), הקיקר עולה כ-1400 ש"ח . . .

עכשיו נעבור לסאבים עם עוצמות קצת יותר "לעניין", אני לא יודע בדיוק כמה עולה ה-RF HX2 חדש אבל יש לי כזה (אני קניתי משומש) והעוצמה שלו מפלצתית (500W RMS נורמל ו-1000W RMS מקס, יכול להיות שבתקציב הזה תוכל גם להביא את ה-HX2 עם 1000W RMS נורמל ו-2000W RMS מקס אבל אתה תצטרך בשבילו מגבר רציני ותיבה מאוד גדולה), האיכות שלו גם מצויינת (אם אתה רוצה תקרא עליו קצת באתרים, הביקורות ממש טובות) . . .

אופציה נוספת היא הסאבים של JL, יש להם איכות מצויינת ואני שומע עליהם רק דברים טובים, אין לי מושג לגבי מחירים . . .

אני ממליץ לך לבוא לאחד מהמפגשים של אוטוסאונד, יש שם הרבה מערכות שונות עם הרבה סוגים של סאבים וכך תוכל להשוות בין חלק מהסאבים שהוזכרו פה. מה שנשאר לך זה רק לשמוע את הסאבים ולבחור את מה שהכי מוצא חן בעינייך . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

REDROZE ממש התלהבת מקיקר אני רואה, אני לא מבין מה הכבוד הגדול לפתוח את התא מטען ושיהיה לך שם קיקר. קיקר היא חברה שעושה מוצרים טובים בכל התחומים, אבל אף אחד מהמוצרים שלהם לא ממש יוצא דופן.

חברה למשל כמו JL AUDIO הרבה הרבה יותר נחשבת ויש לה גם מוצרים יותר איכותיים. לקיקר יש שיווק אגרסיבי, בגלל זה השם רץ חזק, רוב האנשים בכלל לא שמעו את הL7 אבל בגלל שיש לו מראה אגרסיבי והRMS שלו גבוה הם חושבים שזה משהו לא מהעולם הזה. ושוב, אני עדיין לא סגור על כך שלא אקנה L7 15" אבל תאמין לי שאם הייתי שלם עם כך שהוא באמת סאב ששווה את המחיר כבר ממזמן הייתי עושה את זה, אפילו במחיר שאני משיג אותו אני כנראה אעדיף את הSHIVA, סאב שנראה סתמי לחלוטין אבל פה השקיעו בסאב עצמו ופחות באיך הוא נראה.

205, אני מציע שתגיד לנו אם התקציב של 2500 הוא גם למגבר או רק לסאב. ואם רק לסאב אז כמה יש לך למגבר.

פורסם
מה אתה מעדיף יותר בס איכותי או בס חזק?

איל, הוא רשם בהתחלה- "וכמעט שכחתי אני מעדיף עוצמתיים אבל אם ניתן להשיג איכות יחד מה טוב" . . .

פורסם

התכוונת "מגבר חזק להריץ את הסאב"...

ידוע אחי לאט לאט ... אבל תודה רבה על הרעיונות עכשיו מה שנישאר זה לבחור.

תגידו מה המחיר של HX2 חדש?

פורסם
התכוונת "מגבר חזק להריץ את הסאב"...

ידוע אחי לאט לאט ... אבל תודה רבה על הרעיונות עכשיו מה שנישאר זה לבחור.

תגידו מה המחיר של HX2 חדש?

אם אני לא טועה אפריל טקליין הם היבואנים . . .

פורסם

2.5K לHX2? שוד לאור היום. ב2000 וקצת אתה מביא שני SHIVA שיש להם איכות טובה יותר ועוצמה גבוהה יותר. ההבדל הוא שאת הSHIVA אתה קונה ישירות מהיבואן.

בכל אופן אני חושב שאם אתה מוכן להקריב את כל הבגז' שלך 2 SHIVA תהיה הבחירה הטובה ביותר גם איכות וגם עוצמה, למרות שתכלס אתה לא צריך כזאת עוצמה בשום מצב.

JL 12W3 ממש לא צריך מגבר רציני. כל מגבר שנותן 300W יספק. לגבי עוצמה, קודם כל תלך על תיבה PORTED, וב205 אני חושב שזה יספק בהחלט (מצטער קראתי את זה בלילה ולא שמתי לב לניק שלך וגם לא לכמה פרטים אחרים) וגם יתן איכות טובה. אני חושב שאם אתה בכל זאת רוצה להישאר עם נפח בגז' פנוי ה12W3 זו בחירה טובה, אולי העוצמה גם תספיק לך באטומה ואז בכלל תחסוך נפח בגז', אני מאמין שלא יהיה לך קשה לארגן שמיעה של הסאב באחת החנויות.

הL7 דורש תיבות גדולות מאוד ובעצם בתיבה PORTED הוא יקח לך את נפח כל הבגז'. התיבות SEALED שקיקר ממליצים הם קטנות יותר(אם כי עדיין גדולות מה12W3) לסאב תהיה עדיין עוצמה גבוהה אבל האיכות שלו תהיה לא כל כך טובה, למרות שבגלל שיש לך רכב קטן זה יכול להיות בסדר (בשביל להסביר למה ואיך אני צריך להיכנס להרבה דברים).

אבל לדעתי קודם תקנה מגבר ואחר כך תקנה סאב. אתה הולך מהסוף להתחלה.

ותחשוב כמה אתה מוכן להוציא על מגבר, בגלל שמגבר בשביל הL7 ושני SHIVA יעלה משמעותית יותר ממגבר ל12W3.

פורסם

בקשר למקום בבגאז' לא לדאוג אני מוכן לשלם את מחיר המקום.

כיום יש לי סאב 12' של רוקפורד אבל עבר זמנו לכן ההחלפה.

מאוד נהנתי ממנו, הוא ישב בתיבה עם פתח (לא יודע איך קוראים לזה באנגלית)

ותפס המון מקום(וממה שיצא לי לשמוע אז אני מעדיף תיבה עם פתח).

היום כשאני מחפש אני רוצה משהו יותר חזק, אפילו אם זה דורש זוג חברים שימלאו לי את כל הבגאז'.

בקשר לSHIVA ממש לא מכיר אם יש פרטים אשמח לראות ולשמוע .

• תוכן חדש...