Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציוד ל-mi16

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תמצא בארץ. תזמין מחול .

בוכנות רינגים יש אנשים שמזמינים בישבילך מחול .

צריך בוכנה שלך דוגמא. תוך חודש וחצי תקבל סט בוכנות JE עמיד עד 2.5 באר גדישה ורינגים תואמים של טוטאל סיל. כל זה יעלה לך קרוב ל 4500 שקל עם משלוחים והכל

אטם ראש. ניתן לייצר בארץ אטם עם טבעות נירוסטה. (GROUP A)

יעלה משהו כמו 800-1000 שח

סעפת פליטה ודאון פייפ תבנה בארץ מנירוסטה. משהו כמו 2500 - 3000 שח.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

לגבי סעפת פליטה ודאון פיפ ... אני מציע לך לבדוק את עצמך TES , זה לא עולה על 700 שקל , עבודה+חומרים . אם תרצה פעם לראות את זה תגיד ואני אעלה לך תמונה .

לבחור שרוצה חלקים ל MI , מה אתה רוצה לעשות מה MI שלך ? יש לך בכלל מנוע ?

תגדיר לעצמך ולנו מה אתה רוצה לעשות ואדע לאן להפנות אותך .

לגבי אנשים שיעזרו לך ועשו דברים כאלה בעבר , צור קשר בפרטי .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני יש לי ראש מנוע mi16 ויש לי סעפות יניקה ופליטה ויש לי תושבת ויש לי אטם ראש ויש לי הכול רק אין לי בוכנות וטלטלים וקולר שמן ואני מחפש דחוף אם מישהו יודע מאיפה למצוא אותם שיעזור לי בבקשה שיחזור לי בהודעא תודה

• תוכן חדש...