Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי בארה"ב מספר חלקים עבור ב.מ.וו ישנה שבבעלותי.

בין יתר החלקים קיבלתי מהמוכר גם מכשיר רדיו מתוצרת BLAUPUNKT (רדיו קאסט) עם סקאלה דיגיטלית (כלומר - לא כל-כך ישן).

הבעיה - לא ניתן לכוון את המכשיר לתדרים של תחנות הרדיו בישראל, שכן הקפיצות הן במספרים לא-זוגיים (לדוגמא- 88.1, 88.3 וכד').

האם ניתן לפתור את הבעיה או שעלי להשלים עם העובדה שמדובר ברדיו אמריקאי שאינו מתאים לארץ?

תודה.

פורסם

בשל עלויות יצור ופשטות, אני מניח שלא ייצרו מכשירים שונים, אלא מדובר בכיול של הרדיו (תוכנה), בדומה למכשירי DVD שעל ידי הקשת קוד מסויים ניתן לשנותם מאיזור צפייה אחד למשנהו.

נסה לחפש באינטרנט ע"פ מספר הדגם, או לפנות ליצרן......

בברכה,

גלעד

פורסם

היה לי אותו סיפור עם רדיו מקורי של דודג' משנות השמונים, ואני מציע לך את הטיפול הבא :

אזהרה - לא היה לי אכפת במיוחד אם אגרום לרדיו נזק , אם לך כן אכפת - תשקול היטב, יכול להיות שמה שאני מציע ישאיר לך ערימת חוטים מפוייחים במקום רדיו

1. הוצאתי את הרדיו מהדש.

2. פתחתי את מכסה הפח בצורת "ח" שמכסה את הרדיו מלמעלה

3. לקחתי מברג קטן והתחלתי לשחק עם הנגדים המשתנים (קופסאות קטנות עם חריץ בחלק העליון) עד ששמעו יותר טוב.

היום התצוגה עדיין לא מדוייקת (גלגלצ אצלי זה 91.7) אבל שומעים היטב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני כמעט בטוח,שאת הבלאופונקט מיבאת חברת" לדיקו" יבואנית בוש נסה אצלם לקבל עיצה.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

בחלק ממכשירי הבלאופונקט יש פונקציה בתפריט של המכשיר וצריך להעביר אותו מאיזור 1 ל-2 אבל המכשירים האלה מעטים, לרוב צריך לשלוח את המכשיר למעבדה להחלפת ג'וק.

אוכל לעזור יותר אם תתן את דגם המכשיר או שמו.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מדובר ברדיו BLAUPUNKT דגם DENVER. אני מעריך שהוא מתחילת שנות השמונים.

אודה לקבלת עזרתך. ניסיתי כבר לפנות ליבואנית BLAUPUNKT לישראל, אולם שם לא ממש יכלו/רצו לעזור.

האם אתה מכיר מישהו שיכול לעזור?

תודה,

ירון

פורסם

לא מצאתי את הנתונים שלו לגבי החלפת התדרים ברדיו לאירופאי אבל אני עדיין מחפש אז אל תתיאש -יש לי מקורות להשיג את הדברים האלה :lol:

בכל אופן תוריד את הלינק המצורף ושמור אותו-זה חוברת התפעול של המכשיר.

http://www.blaupunktusa.com/NR/rdonlyres/F514237F-0F7E-4664-A840-6ECCB26B267A/0/DENVER.pdf

פורסם

הסתכלתי עכשיו בלינק ששלחת.

מדובר בדגם חדש יחסית של BLAUPUNKT DENVER (כולל CD). הרדיו שברשותי הוא, כמובן, ישן הרבה יותר (עם קסטה), אבל מתאים מאוד לרכב שלי.

ממתין לשמוע ממך.

תודה מראש,

ירון

פורסם

בנוסף לשם המכשיר מופיע עליו גם צירוף של אותיות ומספרים, הנתון הנ"ל אומר איזה מנגנון יושב בתוכו (לוח מודפס,מעבד,מכלולים וכו')-ישנם הרבה מכשירים שלהם בעלי אותו הלוח אז יעזור לי מאוד לחיפוש אם תתן לי את הנתון.

• תוכן חדש...