Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השילוב של הלבן עם השחור מדהים !

אבל אני לא בטוח שיש נוכחות ל"לבן מט" אל מול לבן רגיל

להבדיל מבשחור ששם זה עולם אחר

פורסם

מדהים, חיכיתי הרבה זמן עד שמישהו ירים את הכפפה ויתחיל לייבא לבן מט. (נמאס לי מהצבע האדום של הרכב שלי).

דרך מעולה, להוריד את תשומת הלב, מרכב שמושך בדרך כלל יותר מידי תשומת לב (זו מבחינתי ההגדרה של המונח "סליפרית").

עלו והצליחו.

מחכים לעוד תמונות ...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נראה טוב מאד, בעיקר בגלל הייחודיות.

תארו לכם שכל הרכבים היו צבועים בצבע מאט ובודדים היו צובעים בצבע מטאלי, אז המטאלי היה הכי יפה בעולם.

פורסם

לדעתי האפור המקורי היה הרבה יותר יפה.

אבל כל הכבוד על הגיוון (שחור מט/לבן מט).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

עוד כמה תמונות שצולמו בתוך הסדנא ...

24qiu13.jpg

o60ept.jpg

icof21.jpg

2n06ao5.jpg

34rswtd.jpg

ובינתיים תמונה אחת בחוץ :twisted:

dyam94.jpg

עוד כמה תמונות נעלה בקרוב...

ותודה ענקית לעזרא רפאל על הצילום !

פורסם

יפייפיה!!

אבל אני הייתי מעדיף הכל לבן או הכל שחור.

השילוב פחות לטעמי.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לטעמי הניגודים מדהימים, והצילום ברמה גבוהה מאוד, התמונות בתוך המוסך ממש מחמיאות לרכב לטעמי.

ישר כח!

אבי.

פורסם

תמונות מדהימות והרכב עוד יותר!

כל הכבוד על הרמה והביצוע.

שאלה, למה יש רק שחור מט ולבן מט?

לא יכול להיות מעניין גם אפור מט או כתום מט וכו'...?

• תוכן חדש...