Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה טיפול קטן בעצמי לרכב, רציתי המלצה על ספריי או כל חומר אחר לניקוי שפילטר הפתוח, והאם ניתן לפרק אותו ולשטוף המיים או שלא מומלץ..?

בנוגע לפלאגים- כרגע יש לי ברכב פלאגים עם ראש משולש- 3 גשרים מעל נק' ההצתה, האם זה משנה אם אני חוזר לרגילים עם גשר אחד? מה היתרון של שלושה? מה ההבדל במחיר?

תודה מראש לעוזרים...

Seat Cordoba Sx

פורסם
אני עושה טיפול קטן בעצמי לרכב, רציתי המלצה על ספריי או כל חומר אחר לניקוי שפילטר הפתוח, והאם ניתן לפרק אותו ולשטוף המיים או שלא מומלץ..?

בנוגע לפלאגים- כרגע יש לי ברכב פלאגים עם ראש משולש- 3 גשרים מעל נק' ההצתה, האם זה משנה אם אני חוזר לרגילים עם גשר אחד? מה היתרון של שלושה? מה ההבדל במחיר?

תודה מראש לעוזרים...

אין שום בעיה לחזור לפלאגים הרגילים בעלי האלקטרודה היחידה.

היתרונות של 3 אלקטרודות הוא במתן ניצוץ חזק יותר לשם בעירה יעלה יותר-זה מה שטוען היצרן בכל אופן.

פורסם
אבל מישהו יודע לגבי הניקוי של הפילטר..?

כתבתי לך כבר תשובה וגם ה"פ תעשה מה שאמרתי לך

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...