Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי פולקספאגן טוראן וכבר ביום הראשון שמתי לב לרעשים במהירות איטית מעוד בכביש משובש או בזמן עלייה על פס האטה.

לאחר מספר בדיקות ראיתי שהרעש נשמע גם כשהגיר על ניוטרל אך לא נשמע במצב ספורט בו הגיר משולב והמנוע בטורים גבוהים יותר.

מסקנתי היא שכאשר הקלאץ' דרוך יש איזה שהוא חופש בגיר שמתבטא בנקישות.

נסעתי למוסך צ'מפיון בירושלים ולאחר ניסע עם בוחן, כמובן שהבחור אישר שהרעש תקין וקיים בגיר DSG.

מה לעשות?

האם מישהו נתקל בבעייה ואם כן האם נפתרה הבעייה.

תודה,

גל

פורסם

אנסה לקפוץ לעוד מוסך לראות אם יש להם דעה אחרת.

אשמח מאוד אם יש במקרה למישהו מה לומר בנושא.

תודה,

גל

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני ניגשתי עם אותה בעיה בדיוק למוסך צ'מפיון בירושלים וקיבלתי בדיוק את אותה תשובה שקיבלת.

גם בעיניי התשובה הזו לא מצאה חן והרעש הזה נראה לי לא לעניין ולעיתים מציק ממש.

מה שיותר מטריד הוא שנדמה לי שאני שומע את אותו רעש לעיתים גם בשיוט נינוח בהילוך קבוע, וזה כבר באמת לא מוצא חן בעיניי.

פורסם

חבר עם גולף DSG, מהראשונות שהגיעו, רעשים מכות וכו עד שהגיר התפגר, הוחלף באחריות.

האחריות נגמרה, מזל טוב, יש לו לימון- ראש מנוע, גיר משמיע רעשים חזקים בהעברות ומעביר במכות חזקות, כנראה בדרך להתפגר שוב.

למען ההגינות, חבר נוסף שקנה רכב זהה בשנתון וזמן זהים לא נתקל בבעיות, אך מראה שיש לשים את האצבע טוב על הלימון כאשר האחריות עוד קיימת.

בהצלחה.

פורסם

אין שום מכות, ולמען ההגינות יש לציין שהרעשים המוזרים הללו הם קלים ורוב הזמן מרבית האנשים לא יבחינו בקיומם כלל, מה גם שהם קורים בסיטואציות מסויימות בלבד.

מעבר לכך, בפורומים בחו"ל מתוארת התופעה הספציפית הנ"ל כתופעה רגילה וטבעית לגיר הספציפי המדובר.

אף על פי כן ולמרות כל זאת, להגיד לך שזה מספק אותי ושאשב בשקט ? לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...