Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו מברוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת קניתי פיאט ספיידר 1800 קבריולט ליפני שיפוץ שנת1973 אים למישהו יש חלקים ומעוניין למכור אז בבקשה יתקבל בברכה בקרוב תמונות :p

פורסם

בהצלחה בשיפוץ

גם לי תהיה אחת כזו ביום מן הימים - מן הבטחה שכזו

זה מזכיר לי את היום שאני הבאתי את ה204 שלי בגרר

אני מקווה בשבילך שהספיידר שקנית היא לא הכסופה מת"א

בכל אופן הרבה הצלחה

אני אוכל לתת לך כתובת לקנות כיסוי לגג

דורון

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

מעבר לה"פ אברך אותך גם ברבים,לפניך פרוייקט לא פשוט אבל בסוף הדרך תמתין לך מכונית מקסימה.

יהיה מענין אם תתעד את השיפוץ בתמונות ואח"כ נוכל כולנו להנות מהן

באשר למה שדורון כתב,לא מדובר בספיידר הכסופה שכנראה פונתה ע"י העיריה אלא אם כן מישהו בפורום יודע מה קרה לה (הספיידר הכסופה שעמדה בלה גרדיה).

אני ממתין ליום שאוכל גם אני לבשר שמצאתי את ה-124 ספיידר שלי

ושוב,מזל טוב ובהצלחה :wave2:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
בשעה טובה ומוצלחת קניתי פיאט ספיידר 1800 קבריולט ליפני שיפוץ שנת1973 אים למישהו יש חלקים ומעוניין למכור אז בבקשה יתקבל בברכה בקרוב תמונות :p

האם זו הכתומה מכפר סבא?

פורסם

נראה שיש לפניך לא מעט עבודה.... בהצלחה :!:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזה לב יש לאנשים להשאיר מכוניות בצורה כזאת! אם אני מחזיק כזה רכב בבית ואפילו אם אני לא משתמש בו,אני לא אתן לרכב להגיע למצב קוסמטי כזה! ואני חושב שכל חובב מוטריקה היה עושה כמוני. עולה לי בראש המחשבה,ממי קנית את האוטו הזה?! מחייזר? :shock:

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה עם השיפוץ ומברוק על הרכב החדש [ישן]. :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שחר - מז"ט על הרכב. חיצונית נראה סביר, ואל תתיאש בגלל הפנים - לדגם הזה יש היצע ענק של חלקים - כולל חדשים. אין שום בעיה לקנות חלקים ב-E.BAY, והמחירים זולים יחסית בגלל שהרכב יוצר משך שנים רבות והובאו אלפי - אם לא עשרות אלפי - רכבים לארה"ב, שם הוא נחשב רכב חמוד אבל לא "קלאסי" באמת, כך שיש הרבה שמפורקים לחלקים ונמכרים. ואגב - בחיפה יש אחת כזו צהובה, כנראה מסוף שנות השמונים, במצב מעולה, רק שהמ***ק לא מוכר ומעדיף שהיא תשכב מתחת לאיזה כיסוי מסמורטט. :mad:

רציתי לציין, בעקבות השיחה שלי אתך, שעקרונית אין שום קשר מכאני או אחר בין הספיידר שלך (שמבוססת של פיאט 124) לבין שלי (שמבוססת על פיאט 850), חוץ מהשם, כמובן...

דווקא לי הרבה יותר קשה למצוא חלקים והם יקרים יחסית כי הרכב יוצר רק משך 7 שנות-דגם (67-73) ובהיקף קטן הרבה יותר, כך שבארה"ב שרדו הרבה פחות מהם. מה שכן - לפי המחירונים, דווקא ה-850 נחשב נדיר יותר ומעט יותר יקר מהספיידר הגדולה, למרות שכרכב הוא פחות מוצלח (מנוע אחורי קטן-נפח). לך תבין...

בכל מקרה - בהצלחה, ואני אשמח לסייע כמיטב יכולתי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קו דם כל מברוק.אני לא רוצה חלילה לבאס אותך,אך כבעלים לשעבר של 124 ספיידר 1.8 שהייתה במצב מצויין מודל 73,אני מוכרך לציין שלא כל כך נהנתי ממנו.חוץ מעיצוב נאה מנוע טוב וגג ניפתח,היא לא יותר מהנה מ124 רגילה,והכל בגלל ההגה המזוויע,אבל ברמה,שלה.הגה כבד,מת בלי חדות ורגישות,תנוחת ישיבה לא נוחה,גיר לא נעים.לחבר טוב שלי היתה MGB,והיא היתה פשוט עולם אחר.בכל מקרה שקול מה עלויות השיפוץ המשוערות,ואם הם מגיעות לסכומים אסטרונומיים,שקול אולי לייבא MGB טובה.בכל מקרה הרבה בהצלחה,ואם תרצה עצות טובות-פנה אליי בה"פ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הבנאדם קנה 124 ספיידר, אז במקום לפרגן שולחים אותו לייבא MGB...

רק בישראל...

ולעצם העניין, הדגם הוא סבבה של אוטו ואין כל סיבה שהבחור לא יהנה מהאוטו רק אם הוא יטפל בו באהבה.

ודרך אגב, אני לא יודע איזו 124 היתה "ליועץ", ואולי התיבת הגה היתה דפוקה או משהו, כי האוטו הוא הרבה יותר מחביב מבלי לפגוע בכבודה שה MGB.

ה מ ו ן הצלחה.

• תוכן חדש...