Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ב3000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחו אתגר אני צריך הכל מהד יוניט שאני רוצה שיהיה רדיו דיסק ועד טיוטרים ב3000 ש"ח

מה שחשוב לי זה האיכות העוצמה פחות הרבה פחות

נ.ב.

אני שומע כמעט את כל סוגי המוזיקה כך ש.........

ע.נ.ב.

יש לי מקום רק לרמקולים עגולים מאחורה לא אובלים

תודה מראש על המאמץ

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בוא נהיה קצת אופטימים:

HU: קונווד 2020 - עולה משהו כמו 1000 ש"ח

קדימה: קומפוננט של מורל מילניום - 800-900 ש"ח

סאב: פיוניר TS-W254 אני מקווה שניתן להשיג אותו ב500 ש"ח עם תיבה

מגבר: לנזר VIBE210 - 500 ש"ח

התקנה: תתקין לבד!

המלצה שלי: תנסה להשיג עוד 1000 ש"ח ותהיה לך מערכת הרבה יותר טובה

או שתקנה משומש זה יכול לשפר לך את המערכת

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם
בוא נהיה קצת אופטימים:

לאט לאט !!! לפי דעתי אם האיכות חשובה לך ואתה רוצה מוצרים טובים אז תבנה את המערכת שלך בשלבים. קודם כל תמצא HU שמוצא חן בעינייך, HU טוב יעלה לך משהו באיזור 2K ש"ח (אפשר גם למשומש), אח"כ לך על סט קצת יותר טוב של מורל (יעלה קצת פחות מ-2K ש"ח), אם אתה מחפש באסים טובים אז תלך על השילוב הכי משתלם (סאב פיוניר+מגבר לנזנר) זה יעלה בין 1.5K ל-2K ש"ח (תלוי מגבר 2 או 4 ערוצים), אופציה אחרת זה ללכת על 6X9 שיעלו לך בין 500 ל-1K ש"ח תלוי בסוג ובחברה . . . .

אח"כ אם אתה רוצה תוסיף מגבר 4 ערוצים לרמקולים (CANCADE יעלה בערך 2K ש

ח) . . .

כפי שאתה רואה יצא לנו פה סה"כ 7.5K ש"ח (אם אתה הולך על סאב+מגבר 2 ערוצים ומגבר לרמקולים) אל תשכח שזה ללא התקנה, ללא קיקפאנלים או בניות, ללא קבל שבטוח תצטרך כי יש לך 2 מגברים . . .

זו דוגמא למערכת טובה, עם בסיס לשיפורים (אני הייתי מחליף רק את הסאב והמגבר לסאב ואז יש לך מערכת ממש טובה!!!) . . .

מה שקזה הציע לך זו המערכת הכי טובה יחסית למחיר, מה שאני הצעתי לך זה שילוב של מערכת טובה מאוד מבחינת סאונד מבלי לקרוע את הארנק. עכשיו השאלה מה יותר חשוב לך . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בוא נהיה קצת אופטימים:

לאט לאט !!! לפי דעתי אם האיכות חשובה לך ואתה רוצה מוצרים טובים אז תבנה את המערכת שלך בשלבים. קודם כל תמצא HU שמוצא חן בעינייך, HU טוב יעלה לך משהו באיזור 2K ש"ח (אפשר גם למשומש), אח"כ לך על סט קצת יותר טוב של מורל (יעלה קצת פחות מ-2K ש"ח), אם אתה מחפש באסים טובים אז תלך על השילוב הכי משתלם (סאב פיוניר+מגבר לנזנר) זה יעלה בין 1.5K ל-2K ש"ח (תלוי מגבר 2 או 4 ערוצים), אופציה אחרת זה ללכת על 6X9 שיעלו לך בין 500 ל-1K ש"ח תלוי בסוג ובחברה . . . .

ח) . . .

כפי שאתה רואה יצא לנו פה סה"כ 7.5K ש"ח (אם אתה הולך על סאב+מגבר 2 ערוצים ומגבר לרמקולים) אל תשכח שזה ללא התקנה, ללא קיקפאנלים או בניות, ללא קבל שבטוח תצטרך כי יש לך 2 מגברים . . .

זו דוגמא למערכת טובה, עם בסיס לשיפורים (אני הייתי מחליף רק את הסאב והמגבר לסאב ואז יש לך מערכת ממש טובה!!!) . . .

מה שקזה הציע לך זו המערכת הכי טובה יחסית למחיר, מה שאני הצעתי לך זה שילוב של מערכת טובה מאוד מבחינת סאונד מבלי לקרוע את הארנק. עכשיו השאלה מה יותר חשוב לך . . . .

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

REDROZE, שכחת לומר לו שיחסוך עוד כמה אלפים :D:D:D:D:D:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבל שלא הצעת לו מערכת ב 30,000 ש"ח , שמעתי של Arc Audio יצא ליין חדש , רק 2000$ בארה"ב. :wink:

בכל אופן :

הד יוניט - יש מחיר טוב עכשיו לחברי הפורום על בלאופונקט - 950 ש"ח.

סט קומפוננט קדמי Dls Basic - באזור ה 600 ש"ח , נשמע טוב מאוד

רמקולים אחוריים - במידה ואתה רוצה מאוד ... הפיוניר שמוצעים לחברי הפורום נשמעים טוב מאוד ועולים 580 ש"ח

מגבר 4 ערוצים - כ 1,500 ש"ח ל Crunch או Lanzar

סה"כ ללא התקנה - 3,630 ש"ח

לסאב תכין עוד כ 1200 ש"ח

Leon Cupra 2009

פורסם

תראה דניאל קשה להשיג משהו באמת איכותי במחיר הזה כמו שבטח כבר הבנת.

הד יוניט סביר יעלה לך בסביבות 1000. איזה, תבחר כבר אתה מה מוצא חן בעינייך.

מגבר לנזר 420 1300.

סאב פיוניר עם תיבה 600.

זה המינימום שאתה יכול לקנות וכבר הגעת ל3000 בלי קומפוננט ובלי התקנה. דעתי תקנה את כל מה שאמרתי בינתיים בלי סאב, ככה יהיה לך משהו לקומפוננט.

ובעתיד תחסוך עוד 600 בשביל סאב. אתה לא צריך למערכת כזו קבל (בדרך כלל לא).

וכמו שאמרתי פעם באוטוסאונד קבל לא פותר את הבעיה, הוא עוקף אותה. זה כמו משתיק רעשים. בגלל זה לדעתי מי שמוכן להתעסק עם הרכב עדיף לו שיחליף אלטרנטור או ילפף אותו(אני לא בטוח כמה זה עוזר כשסיבובי המנוע נמוכים) ושישדרג את הכבלים של החשמל ממנו למצבר ומהמצבר לגוף הרכב (ופוקו זה צירוף מקרים שבדיוק יש על זה עכשיו ויכוח בCARSOUND בחיי :mmangel: ).

פורסם
בוא נהיה קצת אופטימים:

ח) . . .

3000 שקל זה מה יש בגלל זה אמרתי שזה אתגר

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תראה לדעתי נתתי לך הצעה פחות או יותר הגיונית במחיר שיש לך אז רק נשאר לך ללכת ולחפש

Kenwood HU

Kenwood Rear 7*10 80W RMS Speakers

Morel Hybrid 6 Component System

Lightning Audio S2.300 1*340W RMS

Lightning Audio S2.250 2*75W RMS

Lanzar VIBE420 2*150W RMS

Rockford Fosgate 12" Subwoofer

פורסם

דניאל , קיבלת כאן לפחות 3 הצעות טובות לתקציב.

עכשיו הבחירה היא שלך.

שים לב שכל המחירים שנתנו לך לא כוללים התקנה שעולה גם היא כסף (גם אם תתקין לבד תצטרך חיווט).

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...